Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPad 3

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Gladmir said:

BioHazarD said:

edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü.

O aleti bende kullanmak istiyorum, 1080p verememesi spesifik bir app ile mi oldu yoksa kafadan direk tv ye taktin ve native resolution kenarlarda eksik olarak mi geldi?

kendi video appiyle denemedim açıkçası convert vs uğraşmadığımdan. av player ile denemiştim bunu fakat sonradan denediğimde programdan height & width stretch ile hallettim. ama tabi bu 2. denediğim cd kalitesi bişeydi. 1080p bi videoyla deneyince tekrar yazarım
Sosyal ağlarda paylaş

1080p yutupten izleidm video sorunsuz oynattı

bu arada ipad'e dosya yükleyemiyorum ben, daha doğrusu 1 tane klasör gözüküyor sadece ipadi bilge bağladığımda o klasör altında da fotoğraflar var. kitap atmaya çalışınca paste özelliği çalışmıyor bilgisayarda :)

kitap atacam makineye mesela atamadım.

bir de ipad3 te ağı görme gibi bir olay yok mu? ağdaki bilgisayarları görme fln? en azından öyle atayım istediklerimi
Sosyal ağlarda paylaş

bide itunes diye bişi yüklemek lazımmış bilgisayara
şimdi onu yükleyince 5 hakkınız kaldı dedi
ben şimdi itunesu 5 bilgisayara daha tanıttıktan sonra bir daha tanıtamayacakmıyım başka bilgisayarlara?

bide aleti usb'den şarjlayabilen var mı
bendeki fiş amerikan stayla o yüzden şarj edemiyorum aleti :)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bide itunes diye bişi yüklemek lazımmış bilgisayara
şimdi onu yükleyince 5 hakkınız kaldı dedi
ben şimdi itunesu 5 bilgisayara daha tanıttıktan sonra bir daha tanıtamayacakmıyım başka bilgisayarlara?

bide aleti usb'den şarjlayabilen var mı
bendeki fiş amerikan stayla o yüzden şarj edemiyorum aleti :)

itunesdan atıyosun dosya atman gerekirse.
bazı appler var ağ üzerinde dosya atmak için veya itunes wifi özelliğini kullanabilirsin.
kullanmadığın bilgisayarda deauthorize yapabilirsin.
şarj olayını bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

Gladmir said:

BioHazarD said:

edit: + olarak hdmi kablosuyla hd tv'ye bağladığımda kenarlarda boşluk çıktı, aspect ratio ile oynamama rağmen düzeltemedim. ya ben beceremedim yada full 1080p veremiyo hdmi adaptörü.

O aleti bende kullanmak istiyorum, 1080p verememesi spesifik bir app ile mi oldu yoksa kafadan direk tv ye taktin ve native resolution kenarlarda eksik olarak mi geldi?

kendi video appiyle denemedim açıkçası convert vs uğraşmadığımdan. av player ile denemiştim bunu fakat sonradan denediğimde programdan height & width stretch ile hallettim. ama tabi bu 2. denediğim cd kalitesi bişeydi. 1080p bi videoyla deneyince tekrar yazarım

Eh, bir kablo edindim, ipad 3 e takinca unsupported yazisi cikti. Sanirim benim aldigim ipad 1-2 iphone 4 e kadar olan modelleri destekliyor, iphone 4 de duzgun calisiyor.

Sendeki kablo ipad 3 optimized veyahut buna benzer bir cerificate iceriyormu, ustunde, kabinda, isminde cisminde?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Tam bir ipad noobu, hiç kullanmamış ve ipadı gereksiz gören biri olarak soruyorum o zaman.

Çok rami çok işlemciyi ne yapayım ipadde?

Bana öyle bir argüman verin ki ipad3 alayım gidip. Başkasına alıcam zaten ondan böyle malca bir argümana ihtiyacım var ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...