Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 amma sevindiniz lan bi simcity için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gören de planescape torment 2 çıkıyo sancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kusura bakmasın ama o biraz portakalda: vitamin kalır bunun yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Revangelis said: çokiyi "The Collector’s Edition is an Origin exclusive" bu üzdü gerçi kutulu isterimrusçu ftw gerçi simcity için orjinale rağbet olur mu bilinmez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 torment 2 ciksa bi sen sevinirsin bi de zun, kimse de sallamz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Sam said: kusura bakmasın ama o biraz portakalda: vitamin kalır bunun yanında. seneyle alakası ne konunun? o zaman yeni tetris çıkıyomuş ona sevinelim hep beraber bırakın simcityi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 aquila said: torment 2 ciksa bi sen sevinirsin bi de zun, kimse de sallamz. git bi planescape topiğine bi daha bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ugrastigima degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 zaten sene argümanı da çok geçerli değil keza ben çoğunuzun 1989da çıkan simcityi oynadığı ya da ona nostalji yaptığını sanmıyorum. Olsa olsa simcity 2000 1993tür, o da forumun daha yaşlıları. Şu topağın çoğu simcity 3000 1999dan başlıyo o da planescapein çıkış tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ilk oynadığım ega grafikli oyunlardan biriydi be simcity, ne diyosun sen ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 sen en yaşlısın ondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gozumu simcitye actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 haftasonumu yedi lan simcity 4 15 saattir oyundayım. 5 de böyle olsun okulu bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yeni tetris çıksın ona da sevinirim, kaldı ki amiga 500'de 89'da oynadım ben. o zamanlar classic demezdik heh. portakalda: vitamin bir kenara geçsin otursun, 23 yıldır hala ilgimi çekmeye devam eden tek bir başka oyun yok. umarım yeterlidir bu açıklamam. (:P) ha bir milyar tane birbirinin aynısı oyunlar için hype meşin dönen başlık varken gelip bunda ekşimenin anlamını çözemedim o da ayrı ama neyse.. hatta esas burada irdelenmesi gereken nokta forumun bilim adamı kişiliğinin gelip dıkşın dıkşınlı olmayan oyunların şahına dil uzatması, bütün o entellektüel izlenim uçtu gitti. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 simcity, railroad tycoon ve roller coaster tycoon sayesinde ingilice öğrenmiştim ya. *roller coaster kısmı sallama olabilir sanırım baya sonra çıkmıştı o, yine de bu mesajda anmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 oha! daha gecen hafta bir arkadasa bahsediyordum, vaktiyle simcity vardi, sehir kurup yonetiyordun diye. Sonra sims filan cikardilar simcity unutuldu vs, vs. Birde settlers i anlatmistim elemana:) Keske baska bisi isteseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Bi de half life vardı hey gidi diyemedin mi? Shame on you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ardeth said: zaten sene argümanı da çok geçerli değil keza ben çoğunuzun 1989da çıkan simcityi oynadığı ya da ona nostalji yaptığını sanmıyorum. Olsa olsa simcity 2000 1993tür, o da forumun daha yaşlıları. Şu topağın çoğu simcity 3000 1999dan başlıyo o da planescapein çıkış tarihi hiç mi c64ünüz falan olmadı lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 PC versiyonu sonradan release olmuştu yalnız ben oynarken sene 1995-1996 falandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 planescape dediğiniz simcity expansion ımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Kaede said: hiç mi c64ünüz falan olmadı lan oha oldu Sam said: hatta esas burada irdelenmesi gereken nokta forumun bilim adamı kişiliğinin gelip dıkşın dıkşınlı olmayan oyunların şahına dil uzatması, bütün o entellektüel izlenim uçtu gitti. :/ dil uzatmadım canım güzel oyun çıksın ben de oynuycam ama herkes pembe bir mutluluk yumağına dönmüş ağlayanlar mı dersin birbirine sarılıp zıplayanlar mı dersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 http://www2.citiesxl.com/ bundan daha fazla ne verecek merak icersindeyim bakalim gorelim. cities xl 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ardeth cok garip seyler soylemis, forumdan banlanmasi icin adminlere talep yolladim. SimCity o kadar muhtesem bir oyundur ki, cok iyidir cok kraldir ve insani mutlu eder. Heycanimi hic bir kelime ile tarif edemem (Turkcem zaten yetmez) o yuzden size bir video koyuyorum (N64 yerine SimCity hayal edin) http://www.youtube.com/watch?v=pFlcqWQVVuU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 haklısın abi. nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirden anlamayanın hakkı bandır. Ardeth said: dil uzatmadım canım güzel oyun çıksın ben de oynuycam ama herkes pembe bir mutluluk yumağına dönmüş ağlayanlar mı dersin birbirine sarılıp zıplayanlar mı dersin sdf oyun neredeyse 10 yıldır yenisi çıkmamış, hatta fason şirkete verip rezalet bir spin-off ortaya konmuş ki tam tehlike altındaki tür kategorisine girmiş zaten bütün genre. buna sevinmeyelim de yılda 5 kere yenilenen cod/wow'a mı sevinelim sen söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 4'de gece olunca şehrin şöyle bir ışıklı halini izlemeye bayılanlar like atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar