Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hatırlamıyorum bile ne dediğimi, öyle dediysem ve öyle değilse hatalıyımdır. kusuruma bakmasın. eleştirim baki her şekilde. sonuçta bir oyunun içindeki bir olayı eleştirdim. var mı o olay o oyunda? evet. teferruatı durumu değiştirmiyor.

yeterince hedef değiştirdiysek şimdi burada oyun hakkındaki SIFIR bilginizle yaptığınız eleştirilere geri dönelim. neye dayanıyordu?

neyse boşverin, gereksizlik ötesi mesajlarla doldu gene başlık.
Mesaj tarihi:
o sims ile entegrasyon olayını denemişlerdi eskiden de pek esprisi olmamıştı sim'i oynayamadığımız için, öyle birşey enteresan olurdu evet.
Mesaj tarihi:
Değişik seviyelerde oyunlar olacak anladığım kadarıyla (ki simcity4'te bunu yaptılar biraz) ama tam anlamıyla SimCopter gibi bişey çıkmamıştı orda. Yeni nesil oyun motorları bu tür esneklikler gösterebiliyo, nolur şehir kurma ve yönetme dışında bi de SimCopter - Streets of Simcity tarzı oynanış entegre olsun yea O.o çok eğlenceliğ!1
Mesaj tarihi:
Ya, pop müzikte olan şey birebir oluyor işte sonuçta. Bi yerde Ronnie Wood (idi yanlış hatırlamıyosam) anlatıyodu: "eskiden menejerler ne yaptıklarını bilmiyolardı, biz de ne yaptığımızı bilmiyorduk ama menejerler bizim ne yaptığımızı bilmediğimizi de bilmiyodu!" diye. Aynı mantık direkt.
Mesaj tarihi:
Konn said:

Esas ben Transport Tycoon bekliyorum, onu yapsa birileri ya...

bunu yazacaktımda şimdi yazmak doğru olmaz demiştim sen ağzımdan aldın lafı. kesinlikle katılıyorum özellikle son openttd modulleri ve updatelerinden sonra oyun inanılmaz bir gerçekliğe sahip oldu. hala şuanda makinada kurulu ve oynuyorum umarım bi gün 3d ama eski orjinalliğiyle tt çıkar!.
Mesaj tarihi:
birkaç sene önce ona spiritual successor çıkarmışlardı sanırım ama hiç tutmadı, sonra da bahsini bile açmadılar. keşke olsa ama zor gibi hayli. :/
Mesaj tarihi:
Norak said:

şehri yapıp bitirdikten sonra emekli olup bi restoran açıp işletebilelim kendi şehrimizde sims olarak

Ladies and Gentlemen. May I present you the Cancer that killing SimCity.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Norak said:

şehri yapıp bitirdikten sonra emekli olup bi restoran açıp işletebilelim kendi şehrimizde sims olarak

Ladies and Gentlemen. May I present you the Cancer that killing SimCity.

yaa, siz büyümüşünüz ama kabul etmiyorsunuz işte, yeni nesil bunları istiyor artık şöylede böylede bıdıbıdı bıkbık Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, insert random wot here.

:p
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

http://www.youtube.com/watch?v=zJx4RZq4Nw4

Images not present actual game play yaziyor video'nun sonunda. ehah. It's a trap modeli olmus resmen.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...