napae Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Eyvah, hayatım kararıcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 1'ini de 3'ünü de eleştiriyorum ben zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 anahtar kelime "3 ile geldi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 şehir kontrolünü daha organik ve bol opsiyonlu soslu pattisli yapsınlar pls <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hatırlamıyorum bile ne dediğimi, öyle dediysem ve öyle değilse hatalıyımdır. kusuruma bakmasın. eleştirim baki her şekilde. sonuçta bir oyunun içindeki bir olayı eleştirdim. var mı o olay o oyunda? evet. teferruatı durumu değiştirmiyor. yeterince hedef değiştirdiysek şimdi burada oyun hakkındaki SIFIR bilginizle yaptığınız eleştirilere geri dönelim. neye dayanıyordu? neyse boşverin, gereksizlik ötesi mesajlarla doldu gene başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 şehri yapıp bitirdikten sonra emekli olup bi restoran açıp işletebilelim kendi şehrimizde sims olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o sims ile entegrasyon olayını denemişlerdi eskiden de pek esprisi olmamıştı sim'i oynayamadığımız için, öyle birşey enteresan olurdu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 paradox oyunları gibi kontrol gelsin dsagahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bu süper bi haber ya!!! Off o sehri sonunda yoketmesi var bir de. Ben en cok ona seviniyorum haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Değişik seviyelerde oyunlar olacak anladığım kadarıyla (ki simcity4'te bunu yaptılar biraz) ama tam anlamıyla SimCopter gibi bişey çıkmamıştı orda. Yeni nesil oyun motorları bu tür esneklikler gösterebiliyo, nolur şehir kurma ve yönetme dışında bi de SimCopter - Streets of Simcity tarzı oynanış entegre olsun yea O.o çok eğlenceliğ!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Revangelis said: space'e basarak kuruluyomuş şehir Press x to finish game DLC sini almak lazım onun için artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ya, pop müzikte olan şey birebir oluyor işte sonuçta. Bi yerde Ronnie Wood (idi yanlış hatırlamıyosam) anlatıyodu: "eskiden menejerler ne yaptıklarını bilmiyolardı, biz de ne yaptığımızı bilmiyorduk ama menejerler bizim ne yaptığımızı bilmediğimizi de bilmiyodu!" diye. Aynı mantık direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konn said: Esas ben Transport Tycoon bekliyorum, onu yapsa birileri ya... bunu yazacaktımda şimdi yazmak doğru olmaz demiştim sen ağzımdan aldın lafı. kesinlikle katılıyorum özellikle son openttd modulleri ve updatelerinden sonra oyun inanılmaz bir gerçekliğe sahip oldu. hala şuanda makinada kurulu ve oynuyorum umarım bi gün 3d ama eski orjinalliğiyle tt çıkar!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 birkaç sene önce ona spiritual successor çıkarmışlardı sanırım ama hiç tutmadı, sonra da bahsini bile açmadılar. keşke olsa ama zor gibi hayli. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Norak said: şehri yapıp bitirdikten sonra emekli olup bi restoran açıp işletebilelim kendi şehrimizde sims olarak Ladies and Gentlemen. May I present you the Cancer that killing SimCity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 SS'ler çok iyi ya. SC socities saçmalığından sonra çok çok iyi gelecek bu. ama 2013 diyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 SenariouS said: Norak said: şehri yapıp bitirdikten sonra emekli olup bi restoran açıp işletebilelim kendi şehrimizde sims olarak Ladies and Gentlemen. May I present you the Cancer that killing SimCity. yaa, siz büyümüşünüz ama kabul etmiyorsunuz işte, yeni nesil bunları istiyor artık şöylede böylede bıdıbıdı bıkbık Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, insert random wot here. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Şu sims'i simcity ile sağlam bir şekilde entegre edebilseler var ya... Real life simulation başlasa. İşe gitsek, hatun düşürsek falan... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mr_Hand said: http://www.youtube.com/watch?v=zJx4RZq4Nw4 Images not present actual game play yaziyor video'nun sonunda. ehah. It's a trap modeli olmus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 son 56 yıldır okuduğum en güzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 lan canım çekti 4 yüklüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 @di Evet ya onu ben de farkettim. Belli ki daha ortada -en azindan gosterilecek seviyede- bisey yok. Ama daha bu safhada dogru sinyaller veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hamsilipilav said: lan canım çekti 4 yüklüyorum asdfgsdg aynen 3000 5000 ne varsa yukluyom simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 simcity 4 rush hour eklentisi olmadan olmaz ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 vidyo cokzel. aptal tartismalari erken baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar