odullusoru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ayrıca fiyatı ne kadardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Herhangi bir elektrikçide bulursun, İstanbul'daysan Beşiktaş çarşıdaki yeni kartal heykelinin 15-20 metre yukarısındaki (tekel bayi ile mado arasından yukarı çıkan sokak) elektrikçiden yazın 20 metrelik kablo almıştım. Daha da vardı eminim :) Fiyatı da ucuz ama ne yazık ki kesin birşey diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kadıköyde yazıcıoğlunun alt katında da istediğin ölcüde kestirip yaptırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 5 lira bile tutmaması laızm ama adamlar da para kazanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Herhangi bir elektrikçide bulabilirsin. Fiyatı da 20 yi geçmez. Uçlarına iki tane de RJ11 uç çaktırırsın 2 lira falan da onlar tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 kalitelisinden al ince bişi alırsan kırılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yuh 20 tl ne ya 90 metre cat5 kabloya 36 liraya ladım ki daha inerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 garbıcda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Rerore said: yuh 20 tl ne ya 90 metre cat5 kabloya 36 liraya ladım ki daha inerdi öeh nerde buldun ben 15 mtresine 10 tl verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/100-m-ethernet-lan-internet-kablo-tester-pense-53622366 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 100 metre cat5 kablo 15-20 tl arası, 100 metre telefon kablosu da 10-15 tl arası satılıyor en uygun fiyatlara bakarsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 En yakın hırdavatçıya git orda 2 topik aşağıda kroşe alan arkadaşla muhabbet edip topran indirim yaptırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 cat5 al renkleri tam hatırlamıyorum ama mavi, yeşil di sanırım bunlara rj11 i çak gitsin. ileride cat5 lazım olursa kabloyu kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Öyle bir kazık yemişimki elektrikçiden, şuan renkten renge giriyorum okurken. Amma ucuzmuş kablo, oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Böyle şeyleri gg üzerinden almak lazım. Geçen uydu kablosu baktım çanağı çatıya çıkarıcam, 100 metresi 30 lira fln. Burda metresi 3 liraya yapıyor ibişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 olm kablo dediğiniz ucuz yahu 20metre ethernet kablosuna 10lira falan demişti pazarlıkla düşürmüştim bile fiyatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 metresi 20kr. fazla vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sorun şu, bu tip şeyler 40 yılda bir lazım oluyor ondan sonra da ne olacak canım gider elektrikçiden şurdan alırım kaç paraysa deniyor. bunu bilen satıcı da %10000 kar ediyor. mesela ben 25 senedir ilk kez ethernet kablosunun, telefon kablosunun metresi kaça gelir diye merak ettim. hele bir de büyük teknoloji marketlerinde 2 metre - 5 metre kablo 15-20 tl'ye satılınca haliyle bilmiyoruz. ben 100 metre cat 5 kablo 50 tane rj45 ve 50 tane rj11 giriş, ethernet pensesi, kablo tester ve bilimum ıvır zıvırı 35 tl'ye 6 taksitle aldım gittigidiyor'dan. eğer bu açtığım topak (evet topak) birilerine lan lan ben feci halde kazıklanmışım dedirttiyse ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Cidden 1 metre kablo 15 liraya satılıyo lan teknosada fln. Komple altından olsa tutmaz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 telefon kablosunu gidip teknosadan alirsan, hakediyosun o fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Yok ethernet fln. Ya da şu yazıcı usb kabloları vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 networkcu adam kendi cat5'ini kendi yapar ... sonra çalışmaz. gider alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aquila said: telefon kablosunu gidip teknosadan alirsan, hakediyosun o fiyati. herkes hırdavatçılar çarşısı yakınlarında oturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 o herkesin kendi derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 metresi 25 kr aldım ben gecenlerde herhangi bir elektrikçiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar