Tyrael Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Arkadaşlar, bir arkadaşım şu laptopu almak istiyor : http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np300v5a-s06tr-np300-core-i7-2670m-220ghz-4gb-ddr3-500gb-1gb-gt520m-156-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57515 Bayaadır donanımla ilgilenmediğim için kendisine pek yardımcı olamadım. Bu özellikler bu fiyata ne düşünürsünüz? Samsung'un kronik problemleri var mıdır? Mümkünse olabildiğince acil görüş bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tasarımı güzelmiş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 samsung iyidir, 3 senedir kullanıyorum, akıyor. ha ben otobüsün altına düşürdüm laptopu, servisine verdim ekranı değişsin diye. 20 gün sonra falan da aldım, başka birşey de olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Enter tuşunun küçük olması dışında ben bir eksik göremedim. O da kimine görek eksik sayılmaz gerçi ama alışmış biri için değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ben samsung laptop + netbook kullanıyorum hiç sorunum olmadı hepsi de sorunsuz aletlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 samsung r522 var bende şuan 3 yıl önce almıştım, 3 yıldır aletin kendi 1 kere bile sorun çıkarmadı. Adaptoru yandı onu değiştirdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bnmde 3. sene oldu samsung r522 kullanıyorum. pili öldü, birazda ısınıyo ama herhangi bi sıkıntı yok bi anda kapanma falan gibi. öneririm kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Myshkin said: samsung r522 var bende şuan 3 yıl önce almıştım, 3 yıldır aletin kendi 1 kere bile sorun çıkarmadı. Adaptoru yandı onu değiştirdim sadece. aynen,sagdece mouse pad ın altındakı tuslardan soldakı calısmıyor,onu da sanırım ben kurcaladım ayarlardan nasıl duzeltcem bılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bir arkadaşım daha var kullanan ama giriş seviyesi gibiydi laptop ve ekranı biraz soluktu açıkçası. Ona özel bir durum mudur? Yoksa bu genel bir vakaa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Veya bu fiyat aralığında başka ne tavsiye edebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.pcdepo.com/lenovo-z570-59-326067-notebook-urun7372.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Birde ekran kartı koymasalarmış daha iyiymiş. Oyun oynamacaksa alabilir. Edit: Samsung için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 samsungların hiç ısınma ve yüksek sesli fan problemi yok yakın çevremde gördüğüm ve kendi bilgisayarımda gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 2 yılı geçti, eylülde 3 yıl olacak r620'mi alalı. tozlu ortamlarda, fana çok dikkat etmeyerek kullandım, işlemci fanı gitti. serviste değiştirdiler, 7 ay falan oldu değiştireli. hala çok memnunum, bi tek söyleyebileceğim alırken kasasını falan görerek alın. plastik kasasından memnun değilim, çok dandik hissettiriyor , el izi vs. fazlasıyla göze batıyor. onun dışında fiyat/performans olarak çok net aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bende de samsung var. Isınma problemi yaşamadım, fanlar sessiz sayılır. Samsung servisinde de memnunum. Ama pil problemi yaşadım. Çok dikkatli kullanmama rağmen 1 sene dolmadan ölmek üzereydi, max 30-40 dakika götürüyordu ve her geçen gün kötüye gidiyordu. Servise verdim, garanti kapsamında 1 günde pil + hard diski değiştirdiler. Hard diskide ben bozmuştum haha. Tavsiye ederim. Bu arada yeni pilde şimdilik bir sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 mightee said: samsungların hiç ısınma ve yüksek sesli fan problemi yok yakın çevremde gördüğüm ve kendi bilgisayarımda gördüğüm kadarıyla Isınma problemi kendi laptopumda gördüğüm kadarıyla var :) R620 model. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Isınmayan laptop yoktur, diğerlerine göre daha az ısınanı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar