Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Laptop

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, bir arkadaşım şu laptopu almak istiyor :

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np300v5a-s06tr-np300-core-i7-2670m-220ghz-4gb-ddr3-500gb-1gb-gt520m-156-dvdrw-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=57515

Bayaadır donanımla ilgilenmediğim için kendisine pek yardımcı olamadım. Bu özellikler bu fiyata ne düşünürsünüz? Samsung'un kronik problemleri var mıdır? Mümkünse olabildiğince acil görüş bekliyorum. Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

2 yılı geçti, eylülde 3 yıl olacak r620'mi alalı. tozlu ortamlarda, fana çok dikkat etmeyerek kullandım, işlemci fanı gitti. serviste değiştirdiler, 7 ay falan oldu değiştireli.

hala çok memnunum, bi tek söyleyebileceğim alırken kasasını falan görerek alın. plastik kasasından memnun değilim, çok dandik hissettiriyor , el izi vs. fazlasıyla göze batıyor.

onun dışında fiyat/performans olarak çok net aletler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de samsung var. Isınma problemi yaşamadım, fanlar sessiz sayılır. Samsung servisinde de memnunum. Ama pil problemi yaşadım. Çok dikkatli kullanmama rağmen 1 sene dolmadan ölmek üzereydi, max 30-40 dakika götürüyordu ve her geçen gün kötüye gidiyordu. Servise verdim, garanti kapsamında 1 günde pil + hard diski değiştirdiler. Hard diskide ben bozmuştum haha.
Tavsiye ederim. Bu arada yeni pilde şimdilik bir sıkıntı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...