Suark Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 geçen trafikte gördüm en boşunuda amg versiyonuyla baya farklıymış dışı, çirkin mi ne? çirkinse kötüdür. seat dışında at almanları çöpe bu sınıfta, bi seat varb bişeye benzeyen. ucubearabaüreticileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 çirkinmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Bunu alacak param olsa, bunu almam (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Namessar said: kusura bakma vodan ama, benzer donanim paketindeki mini cooper in (country man bile olsa) ic mekani yeni 1 serisinden daha kaliteli falan demek asil bence cilginlik. ben 2007 model bir e87 kullandim 3 sene, 2009 model bir mini cooper sahibiyim ayni zamanda su anda. yani mini nin plastigi daha iyi demek icin baya bir zorlamak lazim olayi. f20 yi gectim, e87 nin bile plastigi yeterince kaliteli idi, antrasit kumasi 4-4 luktu. Ekletebildigin ic mekan donanimlarina girmiyorum bile. ayrica bastiriyorsun parayi; isiticili nappa deri spor koltugu aliyorsun, popon hic bir sertlik yasamiyor. Namessar, kıyaslama olarak özellikle MINI'yi karıştırmadan A serisi ile 1 serisi arasında kalmaya dikkat ettim. Benim MINI vurgusu sadece fiyatın zamanı ile ilgili. Kalite dersek bence gerçekten malzemelerin ve ambiyansın verdiği iç mekan hissi Countryman'de daha iyi ama asıl söylemek istediğim şey, çok kötü bulduğum BMW 1 serisinin 106 bin TL'lik fiyat etiketi. Yani bu range içerisinde belirttiğin nappa deriler falan da yoksa düşün sen ulaşacağı fiyatları demek istiyorum. Hal böyleyken Mercedes'in Yeni A serisinden çamur gibi sözetmek haksızlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 satış personelime markası dolayısı ile prestij kazandıracak, firma imajı oluşturacak, ancak maliyeti premium sedanlara gore bana az olacak, ayrıca müşteri ziyaretlerinde park derdi daha az olacak bir araç peşindeydim. alternatiflerim bu nedenle A3, 1 serisi ve A serisi idi. sirkete bir adet denemelik A180 CDI dizel, style paket kiraladım. (yılda 30bin km yapılacak bu araba ile)Ben ısrarla 1.16d istedim, ancak temin edemediler. Ben de A serisine yöneldim. -uzun suredir manual kullanmadım, baya garibime gitti. dolayısı ile sürüş performansı açısından yorum yapamıyorum. adam gibi kullanamadım çünkü. -109 beygir bu devirde hakikaten bu segment için bile artık yetersiz. onu direk söyleyebilirim. -bu secenekte urban paket olmaması biraz canımı sıktı. AC klima var ancak dijital degil (ama mercedes dizaynını mantıklı yapmış kontrollerin, kullanım kolay), xenon far yok ama çirkin durmuyor. panaromik tavan var, o baya hoşuma gitti. -genel olarak kiralama yapacaksanız, satın almayacaksanız fiyat olarak çok uygun bir seriymiş. model olarak ta konfor vs bakımından kiralama için uygun bir araç. -keske urban secenegim olsaydı teslim alırken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 o diil de geçen kullandım ben bunu yine. a180 cdi amg paket falan filan. otomatink fites. aletin dış görünüşü gerçekten çok çok güzel amg paketle birlikte. ince yanaklı büyük jantlar, fren kaliperleri falan, hatları, gerçekten çok hoşuma gitti. bir de sunroof'u çok güzel işte. gerisi sıradan bir araç gibi. iç malzeme kalitesi falan pek iyi sayılmaz, ekran falan çok sikko duruyor zaten. command sistemi bir UX faciası. anlamsız anlamsız şeyler. motor da inanılmaz bayık. bizde opel astra sedan var, işte onla karşılaştırılacak kadar bayık. bildiğin gitmiyo. 4/10 wud not beng. ama dışı çok güzel ya. wud beng abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Selam, "roket adam" said: ... ince yanaklı büyük jantlar... Jant teknolojisi ve tasarımı oldukça dğeişmiş gibi :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 asdfgh her neyse işte, yorgunum biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Selam, Öyle 'yorgunum' veya 'başım ağrıyor bu akşam' gibi bahaneler üretip bize sırtını dönemezsin :D Büyük jantlarla kol kola girmiş ince yanaklı ve geniş tabanlı lastikler falan diyebilirdin mesela :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar