heroLion Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Tanıtım Cenevre Otomobil Fuarı'nda gerçekleşti. Detaylar için tıklayın (autoblog) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Forum yapısı hafiften 'link portal' haline gelmemeli diye düşünüyorum. Ondan ötürü görsel ve yazılı içerik önemlidir. Lütfen bu eksikleri giderelim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 arabalardan hiç anlamam ama, sanki şimdiye kadar gördüğüm en güzel arabalardan biri, dizelini fullunu 80k euro ya alırız kesin. dedim hiç anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SAMshbuQs5A&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Haklısın fakat konuyu telefondan açtığım için görselleri yüklemem zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Motorlar vergi dilimlerini falan da hesaba katinca hala kotu. Front wheel drive merc olayina girmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 mercedes kendine geliyor gibi sanki,bu tarz araçlar içinde en iyi model gibi gözüktü gözüme,inanılmaz duruyor,fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum :D,yani uygunluktan kasıt 60*80k tl arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, heroLion said: Haklısın fakat konuyu telefondan açtığım için görselleri yüklemem zor. Arkadaş bu mobil cihazlar çıktı, mertlik bozuldu :) Akşama tüm içeriği masamda görmek istiyorum... havalı bir de başlık yaz... manşetten veririz haberi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bir HB araç manyağı olarak BAYILDIM YAAAAAHĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 sonunda mercedesin aklına a class geldi :) neydi o önceki ya direk bayan arabaları a ve b oysa şu 1 serisini a3 ü tokatlicak bi araba yapmıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Çok agresif bee... arka duruşu güzel olmuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 harika olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 araba çok iyi hakkaten.ama türkiye fiyatını çok merak ediyorum 80 bin tl civarlarında olursa muthiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 amerikada spor modeli 40k $ 100 tane satar mı acaba o fiyatla amerikada (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 illaki satar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 paramecium said: Selam, Çok agresif bee... arka duruşu güzel olmuş. Saygılar. Bence tam tersi olmuş yahu, arkadan görünüşü çok sıradan.. Esas agresif gösteren ön kısım olmuş gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çok tatlı olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Esh said: amerikada spor modeli 40k $ 100 tane satar mı acaba o fiyatla amerikada (= köylü amerikalılara hayat ucuz ya burda 40 bin dolara satsasalar 2 tane alırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 40bin dolar yada euro sanırım c class fiyatıydı pardon euro,a class fiyatı hayatta c'yi geçmez,geçemez geçmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 golfle aynı para olur bu işte. azcık fazlası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 NeoStyle said: Bence tam tersi olmuş yahu, arkadan görünüşü çok sıradan.. Esas agresif gösteren ön kısım olmuş gibi.. çarpılırsın abi şu görüntüye laf etme bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bu arada facebook'dan gelmiş bu resimler hadi bakiim bu arada face'den bir yorum; hayalimdeki araba bu alıcam seni binicem üstüne vurucam kırbacı vurcam kırbacı :D bu adamlar yüzünden biz mercedes gibi bir marka çıkartamayız lan ümitsizim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Fazla mı basık olmuş :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Burun = Volvo S60 Arka stop = Polo benzeri Aslında ideal bir karışım olmuş. Begendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 1 serisine rakip olacak bir araç için abartı pahalı burda gümrktü vergiydi 50-55 euro ya cıksa seneye yeni 3 serisi bmw alırsınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar