Ceti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet hakkakten harika olmus Nf... cabalist ile keep e saldiran 25 kisiyi 1 dakka icinde juggernaut 3 kullanarak yarinca pek bir zevki veya skill i kalmadigini anladim oyunun :) daha sonra artifectleri denedim. bonedancer healer petsiz 3 tane attacker pet ile juggernaut basinca her hangi bir arti mob direk yatiyor. :) harika olmus harika...[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED) Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 zamanla nerflenir o zaman bence? en azından pve de kullanılamaz hale getirilir ama o yapılana kadar ne kadar arti alır millet onu bilemem :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bize geleli 2ay oluyo nerdeyse nerf filan yok, nf her yonuyle kafa giresi bisey.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 hmm ben betada baya eğlendim eldritchle lvl 30eldi 50lemeyi düşünüyodum, şimdi petli chanter basarmı yane? :p (juggernaut hakkında gördüklerim : cabalist bastı yolladı peti birine pet öldüremedi bolt falan diye karambolde yedik peti ama chanterın biri etrafta kimse yokken bastı 3 kişi towerı aldık kapısına her vuruşta %1 koyuyodu ally :p)[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ooolmm daoc zaten öldü de cesedi yetiyor işte. Catacombs la otopsi yapacaklar bir de olacak bitecek.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bi de summoning mastery i görün.(ML9) guildin sipirtmaster ı respec etti savage oynıcakmış. 2 milyon rp yi juggy wild minion a falan verdi. focus shield ı var. summoning mastery i basıo artifact farm edio 1 haftadır botla hehe.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Valla siz nederseniz deyin nerf falan,bence şuan piyasada daoctan zevkli bi oyun yok.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 rr3 ml0 adamlari yararsin tabi, nf de skill playerlar kadar kanser eden birsey yok, pet i olan her class da bug mevcut olmasina ragmen yinede okadar kolay 'yarabilme' nin mumkun oldugunu sanmiyorum buffli yuksek ml li adamlara karsi. Cunku NF icin ML ler sart.[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 yahu lvl 70 bir nuker pet... attack ediyor sana... omfg someone heal please mode a geciyorsun ve unutma beta test deki herkes rr6L1 :)[signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr4L2(BANNED) Teba lvl 50 Briton Cleric rr5L4 (no one knows..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben gercek rr olarak soyledim bide beta oldugu icin daha pek cok sey oturmamis olmasi normal. Ben epey bir sure nf de oynadim ve balance ayarlari bir kac abuse ve abarti range disinda normal. Bd biraz fazla guclu geldi onun disinda epey bir taktik olayı var fakat bu bahsettigim zerg icin gecerli degil. Tabi orada rr ile birlikte skill de onemli...[signature][hline]Magent Starfall RR6 ice wiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hic caster oynamadim bilmiyorum Jaggernaught naapio ?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Juggernaut petin levelini artırıo Juggernaut I ---> 10 level Juggernaut II ---> 20 level Juggernaut III ---> 30 level yani olması lazım :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 size juggernautlu bi pet gelirse aklinizi calistirin biraz o zaman casteri ve petini mezzleyin stunlayin ddleyim yada dalin hepsi bu o pet mezzlendimi isi bitior.[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bide mezzli jug3 peti nukeleyenler var. :p[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aehaheah shh karistirma orasini:D[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 oha be niye bizde (tanklar) yok adamin peti lvl 70 80 olunca karşısında kim durucak sorarım size oha be yuh ..hadi karşısında durmasını geçtim BD ler bkunu çıkartmazmı ?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 eh bazen :) kayda darkabe var mesela bd olarak, bir keresinde thanatos ile ben tower almıştık midlandde ama kimse gelmeyince roam edelim demiştik sonra bir baktıkki tower yanıyor aha ne güzel birileri gelmiş diyip hemen yola koyulduk ama çok güzel pusmuş darkabe göremedik thanatos son anda ölmüş bende tower a girmiştim arkamdanda darkabe nin peti koşturuyordu bi baktım dev gibi bişi oldu full bufflıydım %80 e getiriyordum pat diğer petler healliyorlardı 12-15sn sonunda 2450hp i bitirdi ve öldüm :D pvede manyak işe yarıyordur ama...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 evet abi adam artifactleri deli gibi alır ha bide bu olay animistlere oluyomu acaba? hani bi dünya pet varya o bakımdan eheh[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 FnF shroomlar petten sayilmiyor bildigim kadariyla, Wild Power, ML9 Convoker abilityler falan etkilemiyor mesela onlari. Juggernaut alabiliyolar mi ona da bakmadim daha.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 animistler alamıyormuş[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 olsun bize rr5'deki keklik avlama abilitysi yeter :D[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 19 Ekim 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Durlag, 19 Ekim 2004 18:34 tarihinde demiş ki: BD ler bkunu çıkartmazmı ? cikartiyolar zaten, twf de alabiliyo bdler rr9u gectikleri zaman 2-3fg warder sololuyolar.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki: daha çok manita ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 böhü necrolar da alsın jugg banane :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 lol black, bende çok isterim almalarını ama eğer alırlarsa sololayamayacakları tek şey dragonlar olur heralde :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar