aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yetolugunu tartismanin bi manasi yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: the fountain izlerken uyuyacakken bıraktım filmi http://farm5.staticflickr.com/4140/4808236263_4791fe0f73_z.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 TSSSSSSSSSSSS http://i.imgur.com/qhLKh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: the fountain izlerken uyuyacakken bıraktım filmi al bunu izle o zaman senin zevkinde birini çok etkiler http://www.imdb.com/title/tt0367677/ ben izledikten sonra intiharı düşünmüştüm imdb'de biri hayatı sorgulamış said: I watch this film 48 hours ago. And I can't take it off my mind. I mean I'm thinking: Here is a bunch a people. They gathered up one day in some warehouse and spent a couple of days filming this movie. Why have they done that ? Why do they want us to see it? What was there motivation ? Why ? When they get up in the morning what's on their mind ? I mean why am I getting up every morning and go to work. What is the meaning of it ? Why am I doing it ? Before, I wanted to get marry and have children. Now I'm thinking: why would I do such a thing ? What are we all doing down here anyway ? Who put us here ? Is there a difference whether I wait until I die at 75 years old or I put a bullet trough my head now ? Really. Why are we all down here ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 zevkler,renkler meselesi neyini tartışıcam, bana ne. filmin leş olduğunu iddia etmişsin ben de sana katılmamış gayet güzel film demişim,imdb puanını koymuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @em: neden böyle saçma sapan bir aşağılama yoluna başvurma gereği duydun? eline ne geçti şu an? the fountain'i beğenmek zorunda mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 her şey imdb puanı zaten canım, tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tüh lan sen beğenmezsin liseli diye yorum yapçaktım bu izlemeden, üşenmeseydim keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kanka sana film tavsiye ediyorum maskeli beşler ırakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aga beğenmek zorunda değilsin tabii ki de, uyuma derecesine kadar sıkıldıysan film zevkin dracula 3000 kalitesinde olabilir diye düşündüm. bari sonuna kadar izleseydin be. aman sakın 2001: a space odyssey'i izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 uykum geldi, belki daha dinç bir anımda tekrar izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fountain sevmediysen tree of life ve melancholia tavsiye ederim birde tinker tailor soldier and spy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Space odyssey 2001 i unutmuşsun o listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Liselinin biri kuyuya taş atmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 İlla dram,tarihi goygoylar demiyorsan, Hostel 2 diyebilrim.O tarzda yapılan filmlerin aralarında en iyilerden biri.Biraz sağlam mide lazım okadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hostel'ı izledim komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kapıcılar Kralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kingdom Of Heaven (2005) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar