aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yetolugunu tartismanin bi manasi yok zaten.
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: the fountain izlerken uyuyacakken bıraktım filmi http://farm5.staticflickr.com/4140/4808236263_4791fe0f73_z.jpg
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 TSSSSSSSSSSSS http://i.imgur.com/qhLKh.jpg
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tarkandakiahtapot said: the fountain izlerken uyuyacakken bıraktım filmi al bunu izle o zaman senin zevkinde birini çok etkiler http://www.imdb.com/title/tt0367677/ ben izledikten sonra intiharı düşünmüştüm imdb'de biri hayatı sorgulamış said: I watch this film 48 hours ago. And I can't take it off my mind. I mean I'm thinking: Here is a bunch a people. They gathered up one day in some warehouse and spent a couple of days filming this movie. Why have they done that ? Why do they want us to see it? What was there motivation ? Why ? When they get up in the morning what's on their mind ? I mean why am I getting up every morning and go to work. What is the meaning of it ? Why am I doing it ? Before, I wanted to get marry and have children. Now I'm thinking: why would I do such a thing ? What are we all doing down here anyway ? Who put us here ? Is there a difference whether I wait until I die at 75 years old or I put a bullet trough my head now ? Really. Why are we all down here ?
cihant Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 zevkler,renkler meselesi neyini tartışıcam, bana ne. filmin leş olduğunu iddia etmişsin ben de sana katılmamış gayet güzel film demişim,imdb puanını koymuşum.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 @em: neden böyle saçma sapan bir aşağılama yoluna başvurma gereği duydun? eline ne geçti şu an? the fountain'i beğenmek zorunda mıyım?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 tüh lan sen beğenmezsin liseli diye yorum yapçaktım bu izlemeden, üşenmeseydim keşke
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kanka sana film tavsiye ediyorum maskeli beşler ırakta
emanet Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aga beğenmek zorunda değilsin tabii ki de, uyuma derecesine kadar sıkıldıysan film zevkin dracula 3000 kalitesinde olabilir diye düşündüm. bari sonuna kadar izleseydin be. aman sakın 2001: a space odyssey'i izleme.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 uykum geldi, belki daha dinç bir anımda tekrar izlerim
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fountain sevmediysen tree of life ve melancholia tavsiye ederim birde tinker tailor soldier and spy
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Space odyssey 2001 i unutmuşsun o listede
Sothra Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 İlla dram,tarihi goygoylar demiyorsan, Hostel 2 diyebilrim.O tarzda yapılan filmlerin aralarında en iyilerden biri.Biraz sağlam mide lazım okadar. :)
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hostel'ı izledim komple
Öne çıkan mesajlar