paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Selam, Aracı teslim alalı 1 hafta kadar oldu. Açık renk kumaş döşemeli deri kombinasyonu kabin içi beni deli ediyor. Benim gibi bir manyağın 2 günlük emeği ile temizlenir ve açıkçası 2 günümü heba etmek istemiyorum (yaşlanıyorum sanırım). Sonax falan filan gibi zincir firmalardan hangisini önerirsiniz? Gözümün görmediği yere parmak sallayıp kontrol eden benim gibi bir detay manyağını hangisi memnun edebilir? Tavandan tabana, bagajdaki gömülü ek koltukların altını, havalandırma ızgaralarını falan filan full detay temizlik istiyorum. Öyle göstermelik bez sallayıp sonra da parlatılmış bir şey istemiyorum. Önerileriniz? Mümkünse Kadıköy-Tuzla tarafı falan olsun veya bir AVM otoparkı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Direk autoking. Sonax çok overrated oldu artık ya. Ya da bulabilirsen maguiars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Selam, Autoking sadece tamir değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 abi sana şunu söyleyeyim,zincir firmalarda ki elemanların totosu kalkık oluyor,senin yerinde olsam ortalama malzemeye sahip bir sanayide dükkana gider orada başında bekleyerek temizletirdim,hem 400*500 lira tutmaz hemde onlardan iyi temizlerler emin ol buna ki ben öyle yaptırıyorum serçedesime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 paramecium said: Selam, Autoking sadece tamir değil mi? Saygılar. ayrı olarak paralı süper temizlik yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 tam hatırlamıyorum yerini ama bostancı gösteri merkezi yakınlarında bi yer vardı, bayaa övüyordu gidenler. önünde sürekli ferrari porş felan oluyor. adını unuttum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 meguiar's ı tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 megs bolge bayiilerinden birine gidersen on numara temizlerler. taa bahcesehirden kalkip uskudara gidiyorum arabayi yikatmak icin. hem sana yakin bi gidip dene istersen :) normal yikamada bile motora kadar temizliyolar ve fiyatlari baya uygun. gitmeyi dusunursen bana bi pm at daha detayli bilgi vereyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Sonax fiyat konusunda uçmuş! Normal yıkamada bile kaliteli değiller; camlar su lekesi, ayna diplerinden sızan su izleri falan. Ümraniye Ikea'nın otoparkındaki yıkamacıya babamın aracını bırakmıştım yıkasınlar diye. 15TL ücreti vardı, hadi dedim maksat tozu gitsin. Yemin ediyorum Sonax'dan çok daha güzel yıkamışlardı. Adam içerisinin de tozunu falan almış. iç temizlik de yapıyorlarmış ama açıkçası ne derece detaylı yapabilirler bilmiyorum. Şeytan diyorki al malzemeleri/kimyasalları güneşli bir Cumartesi sabahı git atölyeye başla temizlemeye :P En son çamurluk davlumbazlarını söküp içlerini temizlemiştim ve bir de cam fitillerini yerinden çıkartmaya çalışmıştım ki keçeleri temizleyebileyim. Dijital gösterge panosunu söküp tozunu almak ve parlatmak pek zaman almıyordu :P Ama hanım artık kızıyor :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 valla abi,dediğin gibi meg malzemeleri,veya sonax malzemelerini alıp gidip kendin temizlesen daha güzel oluyor,hemde içine siniyor:D,ben mesela tavan döşemelerine kosla halı şampuanı kullanmıştım geçen yaz hem tiftiklendirmiyor,hemde bütün kimyasallardan güzel temizliyor,hemde kokusu uzun süre gitmiyor,deri bakımı için de özel malzemeler var,aşırı kirli değilse,zaten bezle sildiğinde 0 gibi oluyor,torpido tabii ayrı özen gerektiriyor,orasınıda bebek yağıyla yapmıştım bir kere güzel olmuştu :p,motoruda en güzeli gaz yağıyla yıkatmak çünkü elin ayağın ulaşamadığı yere su ulaşıyor ve kısa süre sonra paslanma başlıyor oralarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Motor kısmını ve alt yıkamayı Kadosan'a götürüp ustama yaptıracağım. Malum kıştan çıktık, arabanın kuytu noktalarında tuz birikti. Kimse bu konuyu aksatmasın bu arada ;) Ben aracımı iş için de kullandığımdan açık renk kumaş/deri koltuklar "azıcık" yağlanabiliyor :D Hele yer dçşemesi falan amanın! Sonax'dan daha kaliteli temizleyici ne önerirsiniz? Kosla halı temizleyici fikri bana da gelmişti ama pek önemsememiştim :P TurtleWax mı ne vardı bir de; acaba o nasıl? Magi ürünlerini yapı marketlerde bulamam, oralarda bulabileceğim ürünler olmalı; Würth veya 3M falan da bulabilirim sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Meguiars urunlerini kullandiktan sonra baska birseye gerek olmadigini anliyor insan (: Bi kere de arabayi yikatmaya goturdum uskudar meguiarsa, jant deliklerini citiledi adamlar. 1.30 saat surdu ic dis, 15 lira para aldilar, utanip 20 verdim, hayatimda bu kadar detayli araba yikatmamistim. Orada detayli temizlik, bakim hizmeti de veriyorlar , sanmiyorum ki dandik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 saplashaman said: valla abi,dediğin gibi meg malzemeleri,veya sonax malzemelerini alıp gidip kendin temizlesen daha güzel oluyor,hemde içine siniyor:D,ben mesela tavan döşemelerine kosla halı şampuanı kullanmıştım geçen yaz hem tiftiklendirmiyor,hemde bütün kimyasallardan güzel temizliyor,hemde kokusu uzun süre gitmiyor,deri bakımı için de özel malzemeler var,aşırı kirli değilse,zaten bezle sildiğinde 0 gibi oluyor,torpido tabii ayrı özen gerektiriyor,orasınıda bebek yağıyla yapmıştım bir kere güzel olmuştu :p,motoruda en güzeli gaz yağıyla yıkatmak çünkü elin ayağın ulaşamadığı yere su ulaşıyor ve kısa süre sonra paslanma başlıyor oralarda:D Tavan cok riskli bir parca, ozel kimyasal ile temizlenmezse sarkma ihtimali var. o yuzden kirli tavani ozel bir arac bakim merkezinde temizletmenizde fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Bari Kartal-Tuzla arasında Meguiars noktası önerin... çok meraklandım :) Ürünlerin satışı var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 o destinasyona en yakın maltepede varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Selam, Uygulama çok uzun sürmüyordur umarım : Arayıp fiyat alayım. Bilgiler için çok teşekkürler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 adam gibi temizlesinelr diyorsan 1-2 gün arasında sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Göztepe den aşağı inerken sağdaki caminin ordan sağa girdiğinde solda bir yıkamacı vardır, genelde lüks arabalar gelir, ben oraya yaptırıyorum arabayı ve memnunum. Eğer bana uzak değil diyorsan telefonunu verebilirim oranın hatta gidecek olursan ben arar söylerim önden :> Göztepe taraflarında çok ünlü bir yıkamacıdır kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 paramecium said: ... Şeytan diyorki al malzemeleri/kimyasalları güneşli bir Cumartesi sabahı git atölyeye başla temizlemeye :P ... senin araba da temizle temizle bitmez ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Dediğim gibi birçoğu Meguias önermiş. Sitesinden satın alabiliyorsun, bende bayağa geniş bi set var. Hatta quik wax'ını indirime girdiğinde 22 liraya kapadım. Neredeyse 1 sene olacak halen bitemedi malzeme anasını satıyım. Sitesinden satın al malzemeleri sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Sanırım öyle yapmak daha iyi olacak. Koca bir gün aracı bırakmak da pek işime gelmiyor : Gerekli ekipmanı hazırlayayım ben :D @Mr_Hand Sadece kabin içine odaklanacağım için fazla sürmez diye düşünüp kendimi avutuyorum :P 1-2 hafta sonra da detaylı dış temizlik yaparım. Polisaj makinası almak gerekecek Makita veya Dewalt falan... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 para eger ole bisi bulursan benide haberdar etsene siagrayı bırakma ardından arabadaki koku ve toz hala gitmedi her yerden pislik cıkıyo arabayı komple sokup temizlik yapcak sirket arıyorum ben öle detaylı lazım yane 50 100 neryse veriyim ama mesela kül tablasının icini söküp o bölgeyi bile silsin adam nereyi elimi atsan kül geliyop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 gösterge panelinin arkalarını ve imkanınız varsa,kapı döşemelerini söktürüp temizletin bir döşemecide,emin olun bunu yapmazsanız 6 ay sonra daha kirli oluyor yoksa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yuha kafayımı yedınız o ne temızlık manyaklıgı .Camurluk ıcındekı plastıklerı bıle sokmus adam .Bı doktora felan gorun PARA :))) Saka bıyana ıc temızlık tamamda dıs temızlıkte o kadarınada gerek duymuyorum sonucda benımle bırlıkte mezarlıga gıdecek degıl arac .Ha sıkılır ha ıyı parasını bulunca gomerım gıder arac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 İşte büyüdüğünde oyuncağın sadece araban olunca böyle pimpirikleniyorsun. :D Yapacak birşey yok. Bu böyle yani. hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar