Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yavru Kedi Almak İstiyorum

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

DRaGoN_SLaYeR said:

şahsen ben alacak olsam sokaktan tekir alacagima pet shoptan tekir alirdim. pet shoplardaki hayvanlar cok daha ilgiye yardima muhtac geliyor gozume.

evet al ki senin aldığının yerine başka ilgiye muhtaç hayvan koyabilsinler

değil mi
Sosyal ağlarda paylaş

önce bir veterinere danışsan daha kolay yonlendirme alabilirsin. veterinerlerin elinde bazen yavru kediler olabiliyor ya da satmak vermek isteyen insanları daha rahat bulabiliyorlar. pet shoptan almak yerine daha iyi olabilir. izmir de sahil bulvarının göztepe girişinde hemen köşede var bir tane sahile bakan tarafta. göztepe veterineri diye hatırlıyorum ismini. sahipleri iyi insanlar. yardımcı olurlar mutlaka
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

evet al ki senin aldığının yerine başka ilgiye muhtaç hayvan koyabilsinler

değil mi

doğru ya, ben almayim, sen alma, halki orgutleyelim kimse almasin. iş olmayinca da hayvanlari salarlar kedi kopek koymaz kimse bi daha petshoplara.

zaten sokak ve barinaklar varken petshop cok gereksiz dogru, cunku bu isin yeri sokak ve barinaklar. hmm. ok.
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden alırsan al öncelikle bakabileceğinden emin olup sonra al. Ayrıca hayvanın sağlık durumunu iyice incele ki eve getirdikten 2 gün sonra ölüp veya ağır hastalanıp hem seni üzmesin hem de masraf açmasın. Evet canice bir yorum belki ama sağlıklı hayvan almak doğrusu bu işin. Ayrıca yemek yediğinden yiyebildiğinden emin ol hazır mamaları falan.
Sosyal ağlarda paylaş

konu pet şopa döndü ama hayvan alıcak arkadaşlar önce cins istiyolarsa bile bir etraflarına bakınsınlar. hem ceplerine zarar gelmez hem alınmış ve atılmış gariban canlar sevinir.

belki başka birine içiniz ısınır onunla bağ kurarsınız. belli mi olur.

hani gömlek alamaya gider gibi gitmeyin hayvan almaya. sokakta apaçinin elinde huskey görünce benim içim acıyor. anlatamıyorsun da herife yüzük değil o öyle takıp gezdireceğin, yoldaşın senin diye.

cins sevebilirsiniz tabi ama iş büyük pazara dönüşünce içim sıkılıyor benim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lithran said:

copry said:

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2p3yLCfiYXA?feature=oembed" width="459">

şunlardan bulsam affetmem mesela <3

Dehşetle izledim sanırım uyuyamıyacağım bu akşam :/
yanlış videoyu mu koydum diye baktım, ama yok doğru. dehşet ve bu mıncırılası şeyler aynı cümlede, neden?
Sosyal ağlarda paylaş

Belli bir cinse takik olmak normal bir sey, bosuna yukleniyorsunuz.

Ha cins olsun, havam olsun diye soytari da yok degil. Hatta bolca var.

Diger yandan sokak kedileri inanilmaz guzel ve iyi huylu olabiliyor.

Ahanda ispati;

Universitede baktigim, sonra ev arkadasima biraktigim kedim Kimyon. Hala hali vakti yerinde;

http://fc01.deviantart.net/fs16/f/2007/215/5/a/Kimyon_sleepin___by_Zopinidi.jpg

Bu da Garu. 3 hatun kedinin yaninda 1 erkek olarak kalmasin diyerek arkadaslarimiza vermistik ama kedinin asilarini yaptirmayip, ustune evden kacirarar 1 hafta sonra olumune sebep oldu gerzekler. Bildigin sokak kedisi bu da. Kimyon'un sonraki nesillerden kardesi;

http://img147.imagevenue.com/aAfkjfp01fo1i-19796/loc834/28286_Garu_122_834lo.jpg

Bu da Turkiye'den tasinmayacak olsam evime alip minciklamaya karar verdigim ama alamadigim hayvanat;

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/380543_10150430116102568_728512567_8737927_547496213_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Qualance said:

di said:

Bu da Turkiye'den tasinmayacak olsam evime alip minciklamaya karar verdigim ama alamadigim hayvanat;

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/380543_10150430116102568_728512567_8737927_547496213_n.jpg

Bu kediyi besleyen var, pek sahipsiz gibi gözükmüyor.

http://1.bp.blogspot.com/-FpSrQWd8KvI/TwpGdxW05xI/AAAAAAAABpY/7GWvWflKMAc/s1600/funny-pictures-captain-obvious-cat.jpg

=)

Goztepe'de baya baya insan gibi insan var. Sagolsunlar ac susuz birakmiyorlar hayvanlari.

Diger yandan turu ne bilmiyorum ama ilginc, cunku kedinin annesi de kendi kadar temiz.
Sosyal ağlarda paylaş

petshoplara uyuz olsamda petshopdaki hayvanlara sokak kedilerinden daha çok üzülüyorum ben

kafeslerde aylarca kalıyorlar.orda büyüyorlar kimse almayınca

sipariş üzerine sistemi getirilmeli bence böyle bi kanun falan yok mu

biri gelip sana aga ben x cinsi istiyorum bana getirt al bu da paran.en azından satılmıcak hayvanları boş yere kafeslere tıkmazlar
Sosyal ağlarda paylaş

sokaktan veya barınaktan alınan hayvan riskli olabiliyor, evdeki hanım kızımızı (kendisi köpek olur, it)sokaktan almıştık ve muhteşem uyumlu çıktı. kıskançlık yapsa da, şımarık olsa da kendisinden ziyadesiyle memnunuz ama bir de barınaktan bir hayvan kurtaralım dedik 1 ay kadar baktık ama yok yani olamadı, ciddi uyum sorunu yaşadı ki barınağa geri götürdüğümde sanki hayvan daha mutluydu evine gelmişcesine heyecanlanmıştı

uzun lafın kısası sokaktan alma konusunda çekincelerin varsa hayvan satan yerlere bakmadan önce anne altından al, veterinerlere sor

sokaktan alına kedilerde uyum sorunu henüz duymadım ki 3 arkadaşımın ve iki kuzenimin edindiği tecrübelere dayanarak söylüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

petshoplara uyuz olsamda petshopdaki hayvanlara sokak kedilerinden daha çok üzülüyorum ben

kafeslerde aylarca kalıyorlar.orda büyüyorlar kimse almayınca

sipariş üzerine sistemi getirilmeli bence böyle bi kanun falan yok mu

biri gelip sana aga ben x cinsi istiyorum bana getirt al bu da paran.en azından satılmıcak hayvanları boş yere kafeslere tıkmazlar

aslında hayvan dükkanı da değil, direk çiftlikten almak en mantıklısı çünkü dükkana hangi hayvan gelirse onu almak durumunda kalıyor insanlar ama çiftliğe gidilirse hangi yavrudan daha çok enerji alınıyorsa o yavruyla daha güzel bir hayat geçer
Sosyal ağlarda paylaş

istanbuldaki k9 çiftliğinden dağılıyor sanırım cogu hayvan petshoplara

ama orda da petshoplara gittiğinden gelen yavrualr fazla kalmıyor

ben bi gün aradıgımda 10 tane scottish vardı misal.sonra aradım 3 hafta sonra gelicek demişlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

petshopların kedi köpekten çok para kazandıgını sanmıyorum gerçi

aramızda petshopu olan varsa yardımcı olsun tabi ama.mamaydı oydu buydu onları daha çok satıyorlar gibi

göztepede oturuomuşun sende bu kolumanın yanındaki bağdat evcili bilirsin.ben mamayı ordan alıyorum mesela.genelde ordaki kedi köpeklerin büyüdüğünü görebiliyorum :).satılmıyor pek.insanlar gidip ay ne tatlı diyip bırakıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...