Katibim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Selam arkadaşlar malum nikah işlemleri için kan tahlili yaptırmamız lazım İstanbul anadolu yakasında aynı gün sonuç veren ve fazla pahalı olmayan bir yer biliyormusunuz ?
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 herhangi bir devlet hastanesi sigorta varsa
Katibim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Rerore said: herhangi bir devlet hastanesi sigorta varsa devlet hastanesi aynı gün veriyor mu ki ?
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 dahiliye gidip sıra alıp öğleden önce muayene olursan lab'a yollar öğleden sonra da sonuçları alırsın
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 birşey sorucam bu tahliller nikah günü alındığı zaman mı yapılıyor yoksa nikaha kadar herhangi bir sürede getirilse oluyor mu?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 oha bilmiyordum kan tahlili gerektiğini hmm
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Kan tahlili gün alınabilmesi için gereken birşey. Yoksa alamazsın gün falan. Ev arkadaşımı evlendirdik, az kasmadı gün alabilmek için.
Katibim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Nikah işlemleri için ; Kan tahlili raporu , Akciğer filmi çekilecek bu ikisi combo halinde aile hekimine onaylattırılacak 8 adet son 1 ayda çekilmiş vesikalık fotoğraf Nüfus Cüzdanının Aslı Bu belgeler ile birlikte tarafların ikiside hazır olarak nikah işlemleri için belediyeye gidiyoruz , ardından gün alıyor 70 tl harç ve benim gibi nikah memurunu salona çağıracaksanız + 400 TL verip gününüzü alıyorsunuz Ve düğün günbü cebinizden çıkan 475 TL nin 30 sn lik bir evet le gözünüzün önünde yitip gittiğini görünce enrage e bağlayıp halayın başını çekiyorsunuz.
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Cahil sorusu olacak ama kan testi neden gerekiyor nikah için ?
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Çünkü ülkemizde evlenmeden ilişkiye girilmiyor.
Seele Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 nikah icin kan tahlilimi lan bu insan haklarina aykiri.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Wispy said: Cahil sorusu olacak ama kan testi neden gerekiyor nikah için ? http://www.imc-tv.com/haber-vatana-zararli-bebek-yurumeden-yok-edilsin-2135.html bunu uygulamaya koymuşlar genlerinde solculuk falan olan ebeveynlerin çocuk yapmasını yasaklayacaklarmış
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bende hiç bilmiyordum lam, neye bakıyorlar kanda ki acaba?
Qualance Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bildiğim kan uyuşmazlığına bakılır Kan uyuşmazlığı mantıken aids e de baksalar iyi olu, bakıyorlardır belkide :D
Katibim Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 şöyle bişeyler buldum kan testleri ile ilgili bir bakın bakalım inş yardımcı olur size kan testleri
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aids tahlili 1 günde çıkmıyor arkadaşlar yalnız.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kan tahlilini anladim da akciger filmi niye ki?
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bulaşıcı hastalıklara bakıyorlarmış. Bilmeden bir şey falan kaptıysa herhangi bi taraf güzel olur tabi bulaşmadan öğrenmek O_o
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Verem, sarılık, HIV vs gibi cinsel yollarla ve temasla bulaşabilen hastalık kontrolü için kan ve ciger taraması.
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Aslında bulaşıcı hastalıklar için değil kan testi. Akdeniz anemisi için yapılıyor.
mardox Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 saydıklarınız için değil de flameoffearin bahsettiği gibi talasemi taşıyıcılığı var mı diye bakılır. kan uyuşmazlığı da gebelik sırasında bakılır o da anne Rh(-) ise, çünkü anne ile fetus arasında yaşanan bir hadisedir.
Öne çıkan mesajlar