forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ben her sabah buna binerek okula gidiyorum ama 25 dakkalık yolda sıkıntıdan bunalıyorum neden mi? bunu kim yaptıysa koltukları karşılıklı koymuş doğal olarak ya camdan dışarı bakcaz ya karşındaki insanın suratına ya koridora ya karşındaki 2 insanın kafasının arasından bir yere odaklanmaya çalışcan yada ayakta durcaksın kitap oku derseniz: gözlerimi şaşı olmasını istemiyorum uyu derseniz: gündüz vakti uyuyamam gözlerini kapa derseniz: uyumassam gözlerimi yummam müzik dinle derseniz: faydası yok sonuçta gözler açık ayakta dur derseniz: vaktimin çoğunu bilg. başında harcadığımdan boyun ve bel kaslarım zayıf, ayakta durunca ağrımaya başlıyolar camdan bak, koridora bak derseniz: nereye kadar hemde boyun kaslarım zayıf öle yapıncada ağrıyo önüne bak derseniz: tanımadığım birisine sürekli bakarsam garip olmaz mı iki kafanın arasından bak derseniz: çok denedim olmuyo :) kısacası ben ne yapcam bir tavsiyede bulunun ps: bu konuyu hem geyik olsun hem sorunuma çözüm olsun hemde benden başka böyle bir problem yaşayan var mıdır merak etttiğim için açtım ltf başka yerlere saptırmayın
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yıldız teknikten misin? bende kıl oluyom oturma düzenine o araçtaki[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 walla haklısın...bide adama dışarı bakınca adam bana bakıyo die düşünüyo...birden hawalara falan giriyo saçını başını düzeltiyo... ne o kardeş gay'mısın?[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bu kadar takmana gerek yok aklını başka birşeye ver zaten direk adamın gözlerinin içine baksan bile umursamıyorsun o zaman adam gözlerini kaçırıyor, eğer utangaçsa senin gibi :)[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: nameless13, 19 Ekim 2004 15:51 tarihinde demiş ki: yıldız teknikten misin? bende kıl oluyom oturma düzenine o araçtaki istanbul unidenim biraz daha ekleme yapayim bide camdan tunele girince yansıma yapiyo gine karşındakine bakıyosun koltuk arası mesafe kısa dizler neredeyse birbirne değiyo, hele bide kucağına birisi çocuğunu almışsa pantolan mahvoluyo ilk duraktan bindiğim için en sağlam yere oturmaya çalışıyorum ama ginede olmuyo hep beni buluyolar karşına güzel bir kız gelse sürekli bakmak olmaz kessen sapık olursun erkek gelse hemcisimiz en azından sapık olmayız filanda şimdide gay filan olayları çok gündemde sakata gelmeye değmez :) en azından yalnız değilim bende normal bir insanım oleyy :)
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: forgiver122, 19 Ekim 2004 16:01 tarihinde demiş ki: bide camdan tunele girince yansıma yapiyo gine karşındakine bakıyosun ewt bu olay çok kıl yeraltındaki duraklardan çıkana kadar hep çantama falan bakıyorum ondan sonra camdan bakıyorum ama karşında kız olursa sorun olmuyor erkekler hemen pis pis bakmaya başlıyor[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 16:00 tarihinde demiş ki: bu kadar takmana gerek yok aklını başka birşeye ver zaten direk adamın gözlerinin içine baksan bile umursamıyorsun o zaman adam gözlerini kaçırıyor, eğer utangaçsa senin gibi :) tamam biraz utangacımdır ama sonuçta karşındaki tanımadığın biri
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 e sizde kız kesin metroda ya :D[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected]
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bone okurken otobüse bindiğimde yaşadığım dehşeti tekrar yaşadım :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: BonePART, 19 Ekim 2004 16:09 tarihinde demiş ki: kışın vucut ve nefes ısısından icersii leş gibi kokarken sıcaklık 200 derece olurken kafasına ettiğim bi kaç moruk kokona otobuse binip bok varmıscasına sabahın korunde karsıdaki eski komsularını ziyaret ederken usumucekler diye cam acamayıp oksijensizlikten beyin hucrelerim oluyo otursanız ayrı bi işkence gozlerinizin içine ıslak kopek gopzleriylşe bakıp kendini acındırtmaya calısan bi suru sacma sapan adam ehe, Ankara'da bu bana da olurdu, dolmuş ve otobüslerde.. Kışın ve yazın hep leş gibi olurdu, sıcaktan bayılırdın, buna rağmen tek kişi pencere açtırtmazdı. neyse ki artık okula 15 dakika yürüyerek gidebiliyorum otobüslerle uğraşmıyorum [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
nameless Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 dün mecidiyeköyden gelirken öyle bir otobüse bindimki içinde kasırga çıktı :) kimse kapamadı camı saçım başım uçuştu valla :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 BonePART tamam otobuste çektiğin işkenceye saygı duyuyorum, benimki yanında biraz daha light kalıyo ama bana otobus daha eğlenceli geliyo en azından daha interaktif, metro gibi çizgisel deil tamam aynın yerlerden geçiyo ama hep farkı şeyler var otobuste fordculuğa tanık olmadım ama ginede tıka basa dolduğundan insan kuşkulanmıyo deil o yüzden hep arkamı sağlam bir yere alır huzur içinde yolculuğuma devam ederim ne bileyim otobus hoşuma gidiyor bir tercih yapmak gerekirse
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 way be millet neler çekiyo Allahtan yürüyerek gidiyorum :D[signature][hline]Bu imza 0.031 saniyede yaratıldı.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 metro/ankaray daha iyidir bence zamanında gelir sakin sakin gidersin.. hele metroda klima var bi de, ooh[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun!
John_Silver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 birde otobüslerin içi doluyken, kapıyı açsan insan düşecek vaziyetteyken hala duraklarda durup yolcu alması varki ayrı bir olay[signature][hline]Ölünün sandığı başında tam on beş denizci, Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita... İç, iç hepsini, aldırma sen şeytana... Yo-ho-ho... bir şişe de rom negrita. [Bu mesaj John_Silver tarafından 19 Ekim 2004 17:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 valla yazın ankarada metroya bindiğimde bazen üşüyorum.klima olayını abartıyolar.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves. That's why actually you find someone you care about, hold them tight. Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 i love dolmuş ve okul servisim. i hate otobus ve bilimum buyuk taşıtlar...[signature][hline]if you believe something, something begins gain money...
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: BonePART, 19 Ekim 2004 18:55 tarihinde demiş ki: otobuste evet kesinlikle aksiyon oluyo soforle kavga edip saga cekmelerimi sayıyım amanin terbiyesiz diye bi admaı tokatylayan kadınları mı otobus aksiyon dolu hareket ediyo knesi ediyo ya hic kopru trafigine girmedin galba sabah normalde 5 dakkalık yolu (evimden okulum 9 dakika arabayla yol bosken) trafik var diye tam 1.5 saatte alıyorum bu mu hareket koprude dur kalk resmen hayatımın en sevincli anlarıdnan biri otobuslere ozel bi yol war birinci koprude heralde 100 20 0metre felan ama bi ghazlıyosun cam acıksa azcık oksijen doluyo iceri köprü trafiğini çok iyi biliyorum 4 sene avrupa yakasından anadolu yakasına geçtim ortaokuldayken gerçi benimki servisti otobus değildi. ama Allah tan anadolu yakasından avrupa yakasına geçmedim o tam bir felekat tek nedenide köprüye girmeden önce ki şerid sayısının köprüdekine eşit olmaması bürsürü araba yükleniyo ve facia
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 "hafif metro" acaba eminönü - zeytinburnu hattındaki tramvay mı? okula giderken otobüse, vapura ve yukarıda bahsettiğim tramvaya biniyorum. vapur gibi güzel bitoplu taşıma aracı yok. hele bir de hava iyiyse, güzel bir boğaziçi gezintisi oluyor :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 o tranvay oluyor bu aksaray-havalimanı arasında çalışan gerçi mühim bi fark yok hepsi rayda gidiyo
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bölüm ne forgiver?[signature][hline]Novice fordfocus Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.''
Öne çıkan mesajlar