Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ak Parti Öksürürse Türkiye Zatürre olur


Ardeth

Öne çıkan mesajlar

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1080675&CategoryID=78

said:
"AK Parti’de 3 teşkilat var. Toplam 6 milyonu aşkın üye, özelde 2 milyonu aşkın kadın kolumuz, 1 milyonu aşan gençlik kolumuz. Bir teşkilat ama 3 teşkilat gücünde bir teşkilat. AK Parti’nin gücü bu. AK Parti’de 3G teknolojisi gibi 3T yapısı var. Kadın kolu, gençlik kolu, ana kademe. Açık edelim artık söyleyelim 3T’yiz biz. Onun için AK Parti’yi konuşurken, AK Partiliyle konuşurken, hele hele Ak Partili’ye karşı böyle yanlış düşüncelerle söylemler geliştirirken, herkesin bir kere değil, iki kere değil, herkesin üç kere düşünmesi lazım. Ana kadememiz bir tarafa, 2 milyonluk kadın teşkilatımız bile diğerlerine yeter. Fazla gelir. 1 milyonluk gençlik teşkilatımız, henüz 1 milyon üyeyi aşamamış ana muhalefet partisine zaten yeter. Siyaseti bizim teşkilatımızın bir tanesi idare eder. Bizim zamana, çalışmaya ihtiyacımız var. Muhalefetin zamanı bol. Onun için düşünüp duruyorlar. İşte zamanı birazda doldurmak için üst üste iki tane olağanüstü, bir tane de yakın zamanda olağan kongreyle falan zamana oynuyorlar, zamanı böyle kullanıyorlar." rlar."


Yaşasın temsili demokrasiyi anlamamış iç işleri bakanına sahip olmak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth aslında ergenekonun bilim bölümünde stajdaydı, ergenekon patlayınca yağmurlu bir gecede labaratuardan erke dönergecini limonlu ve kepekli bisküvit kutusunda gizlice dışarı çıkarıp yurtdışına kaçtı, şu anda türkiyenin 1000 yıllık hayallerini şimdi evindeki sonsuz enerji ile kettleda su ısıtıp çay yaparak harcıyor, rivayet odurki yıldızsız gecelerde dikkatli dinlenirse o kettle'ın kaynaması istanbuldan duyulabilirmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam şu yönden haklı yalnız uzun zamandır akp dışında türkiyede iktidar olsa hükümet kuracak kadroya sahip parti yok ortalıkta. AKP partisine sürekli çok sağlam geçmişli kişileri katıyor, halka ulaşmak için ev ev toplayıp milleti örgütlüyor, okullardan adam topluyor, alt tabakalarına siyaset dersi vs. veriyor. Bu konuda baya iyiler. Burda da anlatmaya çalıştığı o anladığım kadarıyla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...