saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 viktoruda getirirsen mmo genel bilgilerinden feyiz alırız. üstad buluruz semaver sen yeterki gel,şakirt de olsan ataiz de olsan farketmiyo gel işte çay içmeye :p 3.edit:bu arada bu baya hoşuma gidio bu aralar ekliyeyim feyizlendireyim dedim
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Adam Çanakkale Şehitlerine'yi coverlamış.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 eheh önceden her başlığa "allah yok" diye dalanlar vardı şimdi de bu. paticik kedi canını senin
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 saplashaman said: ...hele ki o şiirden muhammed adını çıkart isa adını veya buda adını koy daha çok alkış alırsın v.s v.s görüşte kıtlık diye buna derim.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ne kadar iq testinden anlayan adam var burada ya,veya fikirölçer,öff sıkıldım
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 İlla kilitleteceksiniz her topiği rahatlıcaksınız. Ayıp ya 2 dakka efendi olun adam gibi yorum yazın.
Öne çıkan mesajlar