anahro Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bir metre kareye altı bin mermi ”Çanakkale Olmak” böyle bedel mi? Üç bin mermiyle zırh giymiş her beden Türklük ve Müslümanlık tek bir neden. Gökten, yerden, dört yandan bir afat Savaş yeri değil sanki Arafat. Yedi ülke düşman, Mehmet bir ülke Dünyaya yeter Mehmet’teki ilke… Yürekler bir top, bakışlar süngü Düşmanın kudret, kısır bir döngü Alçak gibi, kalleş gibi geldiler İnsanlığı, mertliği öğrendiler… Çanakkale sen Uhut’sun, Bedir’sin. İstanbul için tarihi kilitsin. İstanbul yönünde Çan’ın ibresi Ne müthiştir Muhammed’in hadisi.. Farklı yerden gelmiş her birisi Kimi efendi, kimi sömürgesi. Kol yerinden, baş gövdeden kopacak Taşı sıksan su değil, kan akacak. Bekir Çavuş, Bekir Çavuş olacak Gözcü Baba’ya top mermi yığacak. Şahadet şerbeti tasla içilmez…. Çanakkale asla,asla geçilmez.. Orhan AFACAN
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?15,4814335,4814335#msg-4814335
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya dostum buraya çanakkale şiirleri yazacağına kate upton resmi koysan daha çok faydalı iş yaparsın,yoksa büyük tepki görürsün,hele ki o şiirden muhammed adını çıkart isa adını veya buda adını koy daha çok alkış alırsın v.s v.s
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 saplashaman said: ya dostum buraya çanakkale şiirleri yazacağına kate upton resmi koysan daha çok faydalı iş yaparsın,yoksa büyük tepki görürsün,hele ki o şiirden muhammed adını çıkart isa adını veya buda adını koy daha çok alkış alırsın v.s v.s bir yandan kate upton başlığında ağzından su akmıyormuş gibi yapmak, bir yandan da dini savunmayı elden bırakmamak. yoo dostum yoo
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ne dion hacım kate uptonun memintolarının kıvrımları yüzünden ateistmi olayım hayret bişe ya o ayrı o ayrı :p
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tabi olm isa yapsa daha iyi, müslüman forumu mu burası hoho
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 meminto ne arkadaş ya http://risquethenovel.files.wordpress.com/40-year-old-virgin.jpg
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 gerçekten doğrumu 6bin mermi olayı,merak ediyorum yani
calimero Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 isa musa elinde asa içtik şarap çektik slakfjaşljdfa fakjfad asdjafhakşjdf daskjfkadfkla sfkahklfadsa!!!!
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konu dışılık bir sebep yok ortada karalama defterine açaydın. buralar da harcarlar ne yazık ki.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 saplashaman abi baydın artık her topicde bi din tartışması yaratıyosun amacın ne
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 SNA1L said: saplashaman abi baydın artık her topicde bi din tartışması yaratıyosun amacın ne amacım bu forumda ünlü olup kate uptona ulaşabilmek anlıyormusun beni anlıyormusun ?
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 dini hayatımızın normal bir öğesi haline getirecek sonra da hepimizi tarikat üyesi yapacak yemezler
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 hergün maklubeyi önüme koyarlarsa olabilir
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Ardeth said: dini hayatımızın normal bir öğesi haline getirecek sonra da hepimizi tarikat üyesi yapacak yemezler yakalandımmı şimdi? ahahahahhahahaa
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 herkesi kandırabilirsin ama beni kandıramazsın
Öne çıkan mesajlar