sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 huun said: israil, kıbrıs, ermenistan ne kadar ıvır zıvır varlığı ya da yokluğu birşey değiştirmeyecek ülke varsa türkiye'nin başına bela anasını satayım. sanki türkiye'nin başına bela olsun diye kurulmalarına izin verilmiş. hahaha aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 israil ıvır zıvır kategorisine girmiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 İsrail kalıbından büyük işler yapan bir ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 AMA ÖĞLEN ÇIKSAK İKİNDİYE TEL AVİV DEYİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ben yarın sabah erken çıkıyorum, siz simitleri alın ben çayı yetiştiririm siz gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Oradan da Erivana yetişiriz 5 çayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sipeyskeyk said: AMA ÖĞLEN ÇIKSAK İKİNDİYE TEL AVİV DEYİZ. Olm azıcıkta medeni, doğru dürüst bir ülkeyi ele geçirelim ya. Elin çölüne saldırıp, adasını kendimize bağlayıp başıma bela alıyoz sonra :/ Norveç'i falan alsak mesela, gider balık tutarız, elimiz çatlar, sonra nutricina kullanır reklam parası yeriz falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bence direk gidelim pasifikte bi adayı işgal edelim, petrol olmadığı için amerika gelip geri almaz. Orada deniz kum güneş balık falan tutarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 1tane kıbrıslıyı istemiyorum gerek yok.resmen üvey babasından kalan mirasla yaşayıp babasına söven tipler gibiler. aşırı rahatsızım mümkün mertebe rumlara verelim hepsini.edirneden içeri girmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 SeaGle said: Teknoloji gelişmediği için birim zamanda daha az basabiliyorlar. Az bastıkları için değerli gibi oluyo. Evde laserjet yazıcıdan basıyorlar bu arada. AHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar