Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Gençlerbirliği | 03.03.2012 - 19.00

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Uzun bir aradan sonra Feneri top oynarken gördük. Stoch baya iyi. Yalnız bir de şu küfürler olmasa daha hoş olurdu. 2 hafta var bizim maça sakin olun.

Şu bilerek sarı kart görme olayına da UEFA 2 maç ceza getiriyordu galiba. Barcelona-Donetsk maçında İniesta olayından sonra.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2011/06/17/bilerek-sari-kart-gormenin-cezasi
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kaleci stochun iki golünde de niye müdahale etmiyor yahu? çıkarır çıkarmaz orası ayrı da kıçını kaldırmadan bakışlarıyla izliyor sadece topu.

yanlış anlaşılma olamsın şike demiyorum.

ama bir atla, zıpla bi müdahale et. 2. gol hadi neyse çok hızlı hareket bile edemedim dersin de ilkinde öylece izlemesi komik
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

yalnız kaleci stochun iki golünde de niye müdahale etmiyor yahu? çıkarır çıkarmaz orası ayrı da kıçını kaldırmadan bakışlarıyla izliyor sadece topu.

yanlış anlaşılma olamsın şike demiyorum.

ama bir atla, zıpla bi müdahale et. 2. gol hadi neyse çok hızlı hareket bile edemedim dersin de ilkinde öylece izlemesi komik

Afrikadan kaleci çıkmaması Cavcav'ı çok etkiliyor. :(

Rezalet bir kaleci adam. Rıdvan dedi mi Bank Asyada 10 tane Ramazan bulurum diye? Bu sefer doğru bir önerme olurdu dfghj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...