benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 20mbit fibernetim var ama torrentte 300 ü geçmiyor hız.internetide yavaşlatıyor baya.eskiden 2.2mbit le indiriyordu.sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 benmde suan 330ile iniyor. 600+ 700 civarydi genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Connection limiti düşürebilirsin, bende de 20mbps var, benimki kendi kendine 600'e ayarlamış mesela. Çok lan bu, 400 falan belki anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bende 8 mbit bağlattım ama 400 kb ile indiriyor en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 speedtest yaptıgınızda sonuç kaç çıkıyor şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 20mbit çıkıyor benim.torrentte 1.8 e filan çıkıyor 2-3sn sonra geri 400lere iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bende öyle olunca modem resliyorum düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 resledim düzelmedi.200 le indirirken bile net yavaşlıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ilk ihtimal seeder sayısı azdır ondan yavas cekiyorsundur. Tavsiyem özel torrent sitelerinden çek seed sorunu olmaz onlarda ama upload isterler. ikinci ihtimal wireless kullanıyorsan hız düşebilir ethernet kullanman gerekir. Birde torrent ayarı yapman gerekebilir yeşil olarak gözükmesi gerek sağ altta. üçüncü ihtimal modemden kaynaklı olabilir kaliteli bir modem kullan ttnetin verdiği modem pek iyi değil. Wireless modem ise senden başka kullanan yoksa wirelessi deaktif et belki kaçak kullanan olabilir. En son olarakta www.pingtest.net ten bağlantı kalitene bak A olması gerek. Benim şu an 8 mb ve 1000 ile çekiyorum yani olması gerektiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 4 veya 8 hızım var hatırlamıyorum dun 1.2 mb ile 40dk falan indirdim sonrda 1xxkb ye dustu.lımıt ayarları 0 leecer ve seed ayarıda 15k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quagmire Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Dostum upload kapa ya da çok aşağılara indir. Senin 20mbit dediğin bağlantın sadece downloaddan ibaret değil bide onun yanında 20MBps/1MBps gibi bi rakam daha vardır buda senin upload sınırın (değerleri salladım). Eğer uploaduna sınır koymamış ve max hızda upload ediyorsan istersen download hızın 1terabyte/s olsun genede verim alamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar