PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 izmirde nokia shoptan aldığım bl-5j batarya (5800xm için) bildiğin çin malı çıktı. 1320mah diye geçen pil ölçme programlarıyla baktığımda 500mahta bitiyor, böyle olunca 1.5 günde gidiyor tabi. orjinalini nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Momax batarya öneririm. Hanımın HTC için aldık, yazan kapasite gerçek(orijinal bataryadan daha yüksek kapasiteliydi ve gerçekten kullanım süresi fark etti) Açıklaması: http://www.momax.net/en/Product_Show.aspx?ID=51&T=1 ebay: 1100mA 1300mA Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Acaba benim telefonun bataryasindan var midir diye atladim momax'a, varmis, zira en yuksek kapasite 1650mAh. Benim telefonun default'u da 1650mAh. Buna ragmen bir fark yaratir mi acep bu abilerin high-end dedikleri urunleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 nokia batmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Momax 118 HKD diyor bataryaya o da 27 lira falan ediyor. Bu Momax'ın kendi sitesinden alsak kaç paradır shipping HongKong'tan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hemen laf sok cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, ebay bu konuda(gönderim, posta riskleri falan) daha geniş imkân sunuyor. Bahsi geçen batarya 11USD!! HTC sensation(orijinali 1520mA gibi bir şeyken, momax 1700mA) için almıştım ben. Fiyatı makul olunca 'ne kadar dandik olabilir ki, ucuz nasıl olsa' mantığı yürüttüm ama ı-ıhh gayet güzel batarya. Nokia E55 telefonum için alacağım, yedek olarak bel çantamda dursun. HTC sensation için örnek: http://forum.donanimhaber.com/m_52869866/tm.htm ebay 17USD(posta parası dâhil) diye satıyor ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar