ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ramazan davulcusu kapiniza dayandiginda sorulabilecek sorular ne olabilir?[signature][hline]We Are Just Nothing
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 - Abi kaç yapıyo bu davul. - La bi get. - Abi davul nası güzel mi? - La get. - Abi evrenin genişlemesi hakkında ne düşünüyorsun. - - Abi ?[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 -ramazan ramazan sen misin şeker versem yer misin[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bugün çözemediğim 50 metre mostra alacağım ve yatay galeriden 65m sonra bulacağım kömür tabakasının gerçek kalınlığını ve eğimini sorardım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 -abi muslumanmisn? -abi leventten kacta gecersin? -abi nasi davulcu oldun bateri kursuna fln mi gittin? -mike portnoy u bilirmisn abi? -solo atabiliomusun?[signature][hline]We Are Just Nothing
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 - Manyak mısın bu saatte davul çalıyorsun?[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 vur patlasın çal oynasın derdim komşular insin halay çekelim[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 hayır nağme okumuo burdaki böyle acı acı çalıyor. başlasa lorke lorke lorke lorke vallahi balkondan mendil sallarım , billahi sallarım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Davulcu gelmiyor buraya. Kitapsızlar mahallesi ya.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ramazanda böyle günlük kıyafet giymez bazı yerlerdekiler. o yüzden ben derim ki davulculuk , insanın üzerine yakışanı giymesidir.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Head Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 para istemeye gelmişti birisi şeker vermiştim. çok bozulmuştu ama bozuk yok dedim bide böyle bıyıklı hömüa goym dedi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
ChainLight Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ramazan davulcusu fetisisti bi kiz arkadasim war bak aklima geldi..[signature][hline]We Are Just Nothing
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 - Davul bey! - Ne? - Saat daha 2 lan manyak herif. - Ulan anca ısınırız 4'e kadar, daha teknisyenler spotları kuracak. - Ha? - Ya get allağnı seversen, heç sanatsal değilsan.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Head, 19 Ekim 2004 04:11 tarihinde demiş ki: para istemeye gelmişti birisi şeker vermiştim. çok bozulmuştu ama bozuk yok dedim bide böyle bıyıklı hömüa goym dedi Yeteri kadar bıyıklı değilmiş demek ki. Yoksa daha kötü şeyler yapabilirdi.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sadece ramazan'da mı çalıyon ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Unutmayın ki davulcu bile olsa insan insandır.[signature][hline]Server is busy.
somebody Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 notaylan mı çalıyon[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 -abi be baterist lazım bize, başka ne tarzlar çalabiliyosun?
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 *Para vereyim bir daha bu sokakta çalma tamam mı? -Tamam abi, ver bi 20lik bir daha sesimi duyma :) 3 gündür davul sesi duymadık.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
arc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 - Mike Portnoy hakkında ne düşünüyorsun?[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 annen uzaylimiydi ?[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ehm, abi 360 tempoda double stroke gidebilirmisin? cross u kaca satarsin? (Cross ne lan diye sorabilirler :P) Senden once 4 tane daha davulcu geldi, hepsi sessiz sessiz caliyolardi valla (onlar yalan davulcu ben gercek davulcunuzum turunden bir baska yalanla karsilasirsiniz)[signature][hline]Silence in the studio!
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 -davulcu abey nasilsan ? +de get -Ben nereden bilecem senin davulcu olduğunu ? +aha belgem -Dünde bir davulcu gelmişti ? +o sahtekarmış -Yeter kardeşim gelmeyin artık . +ama param nolcak[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!! Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 -abi davul caliyorsun demi ? -he. - sipariş versen bana da bi tane calsana şoyle büyünden eve koyacam süs diye.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Öne çıkan mesajlar