Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 usb takılı şarj halindeyken 2 gamepad de sorunsuz çalışıyor. usb çıkartınca ikisi de kapanıyor anında ve çalışmıyorlar. resetlemeyi denedim gamepadlari yemedi. sorun ne acaba.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bataryaları ölmüş house gibiyim lan.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 2 si birden mi aynı gün aynı saatte oha.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 demek ki aletlerin alın yazısı birmiş.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 faturaya baktım da 4 yaşını doldurmuş cihaz. bataryadır heralde evet.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 neyse manayla DS3 almış olcaz. http://www.morfare.com/asp/product/4797/Sony-PlayStation3-DUALSHOCK3-Kablosuz-Kumanda başka var mı sony orcinal ds3 satan nette? gittigidiyora baktım da güven vermiyor 15-20 lira ucuz ama yan sanayi gibi kollar. ya da daha fakir işi yöntem buldum. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/sony-ps3-gamepad-batarya-sarj-kablosu-53918867 http://www.oyuncumerkezi.net/forum/ps3-tamir/1747-ps3-dualshock-wireless-controller-batarya-degisimi-resimli-anlatim.html deneyelim bakalım sipariş vereyim de.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hepsisonyden aldim 2 gumus renk Dualshock3. 2 de batarya aldim da sixaxisleri fixlerim 4 kisi fifa atmalik olur kenarda. gerci birileri batarya degistirmeyin, o piller patliyor demis aghads.
mani Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 batarya sorunu olduğuna emin misin bu arada ? ilk seferde usb'den bağlayıp tanıtman gerekiyor. bir şekilde sorun olmuştur kaybolmuştur o data ps3'ten. tekrardan tanıtman gerekiyor olabilir o yüzden kabloyu çıkardığında görmüyordur.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 cihazi restore ettim, sixaxisleri resetledim olmadi. ps3 restore ettikten sonra zaten mecburen eslestiriyorum kabloyu takip cikarinca yine patliyor. bir suru yontem denedim hicbiri yemedi. batarya gibi geldi bana sonucta. 4 yili doldurmus 2007 sonunda almisim konsolu. bir de cok hunharca kullandim ben kafama gore sarj ettim cikardim falan. bitmeden sarj etmek saglikli degil diyorlar. dualshocklara dikkat ederiz artik sdf.
mani Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bataryadır ozaman. dikkat et takacaksan dediğin gibi patlamasın suratında. ps3 üzerinden sarj etme hatta yeni bataryalı olanları.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Masquerade said: bitmeden sarj etmek saglikli degil diyorlar bu tam olarak böyle değil şarj iyicene azalmış ama bitmemişken doldurmak lazım
Seru Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 valla bana da oldu bu, yeni aldığım gamepad'im şarjı bitti kabloyu taktım fakat çıkarınca artık alet gamepad'i görmez oldu ne yaptıysam yemedi en sonunda şöyle yaptım. makinayı kapattım, aleti gamepad'le açtım PS tuşundan böylelikle gördü muhtemelen senin problemin de budur, herhalde son firmware ile gelen bir "feature" :) yoksa iki gamepad'in birden aynı anda pillerinin biteceğini sanmıyorum.
Anelor Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bu sorun bende oluyodu ara ara kurcalayınca geçiyodu naaptığımı tam hatırlamıyorum ama geçiyor.
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yok hicbir sekilde olmuyor. 34532 kombinasyon denedim olmadi. hard diski backuplayim format attim yine olmadi hatta en son. nette baya da bir arastirdim bataryalar kotu kullanimda bitiyor diyorlar, ne kadar dogru bilemicem ama 4 yasini doldurmus ve sarj konusunda kafama gore takildigimi da (daha %50deyken bataryada tutmak gibi) dusununce mantikli bir teori gibi geldi.
Öne çıkan mesajlar