Narstil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 daha ne olsun :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ceylan ve güllü de var! daha daha ne olsun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 haahha zorlamaz bunlar daha fazlası lazım ahauhauh[signature][hline]msn/mail mail icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Butun ısmı unutulmus ısımler var desene kısaca :)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 tuğba altıntop denen yaratıkta var. annem yanımda izliyor ve kanal değiştirmiyor, son seste children of bodom açıcam birazdan çare kalmadı:D bu arada tuğba altıntop atatürkün savarona yatıyla samsuna çıkartma yaptığını söylemiş bir şahıstır, önünde saygıyla eğiliniz. ne kadar reytingi düşük adam, kadın varsa çıkarmışlar yahu. bunlar soytarılık yapıcak, bizde gülecez diye. ama bben katlanamayacam:)[signature][hline]öss nubisi hiç bitmeyen efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 neyseki benim annem sadece birkaç dakika atv'de kaldı. şu an çemberimde gül oya'yı izliyor, arada da gelinim olur musun? serpiştiriyor!! o.c.'yi izletmedi küçücük tvde izledim, izlediklerine bak yaw.. (gelinim olur musun? dan bahsediyorum, çemberimde gül oya kaliteli bir dizi bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 neyseki odamda atv çıkmıyor[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Güllü evin giriş kapısını arıyor Opahauhauhauh ahauha :-) Ve hala arıyor aynı zamanda inek tren ilişkisi kurduğu kameramanla bi 15 dakika geçiriyor :D[signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 15 Ekim 2004 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Are you kidding me?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 O değil de, Türk TV tarihinde yapılmış en büyük rezillik: Biz Evlenemiyoruz Çünkü Kaynanam Çok Gıcık'ta, mektup yazıyorlar falan ya, onun okunduğu hüzünlü müzik.. Piyano ve keman. Gıy gıy gıy ve dın dın dın. 0.02 saniye sonra tüm kanala ana avrat düz gidiyorum. Neden? :hrr: Requiem For A Dream Main Theme :hrr:[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 16 Ekim 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hee[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hoba izlemeye mi başlasam şu çiftliği baksanıza bütün inekler çiftlikteymiş : ))[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben o kadinin gulusunden tiksiniyom ya, meraktan bi bakiim dedim.. banu alkan yaninda bi kadin.. yok richard gere senin yok benim o vermem muhabbeti, bu ne ya, bu kadinlarin akil yasi 5 kesin of delirdim bi anda.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Peki aralarında biri olan senelr önce tek kanallı zamanlarda önce fiş sonra alışveriş diyen tipi hatırladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 (bkz.ünlü olmayan ünlüler çiftliği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Fegro, 16 Ekim 2004 18:46 tarihinde demiş ki: Peki aralarında biri olan senelr önce tek kanallı zamanlarda önce fiş sonra alışveriş diyen tipi hatırladınız mı? Ayşegül Atik?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bos programlar olarak degerlendiriyorum bunları.İnsaının omrunden giden bos isler olarak goruyorum.Ayrıyaten bu gibi ne biliyim biz evleniyoruz gibi programlar insanuı hem psikolojikman bozar hemde aptal birine cevirir diyorum.Kısaca kın..Boyle seyler yayınlansın istemiyoruzzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Tv lerde o kdr çok saçma sapan program var ki ! sırf reyting için abuk subuk programlar yapıolar. Hangi kanalı açsam bi program.[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 vallaha bu çiftlik çok komik. hele tipler ıyyk.. bi banu eh işte :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: Eraq, 16 Ekim 2004 00:25 tarihinde demiş ki: O değil de, Türk TV tarihinde yapılmış en büyük rezillik: Biz Evlenemiyoruz Çünkü Kaynanam Çok Gıcık'ta, mektup yazıyorlar falan ya, onun okunduğu hüzünlü müzik.. Piyano ve keman. Gıy gıy gıy ve dın dın dın. 0.02 saniye sonra tüm kanala ana avrat düz gidiyorum. Neden? :hrr: Requiem For A Dream Main Theme :hrr: ahahah olamaz ya! gercekten o muzigi mi kullanıyorlar? huh her duydugumda gozlerimi dolduran muzigi artık gülerek dinleyecem desene :-p[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Valla biri Hilal Cebeci ye ahır da dayanacak bu gidişle[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: BlackRose, 17 Ekim 2004 00:10 tarihinde demiş ki: Ayşegül Atik? Ben yapınca alışverişimi zaten alıyorum satış fişini... süperdi :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipillius Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Of arkadaslar ne olacak bu TURK televizyonunun hali !! Abuk Sabuk diziler programlar yarışmalar aldı basını gidiyor bunların yüzünden 3 aydır tv seyretme istegi dogmuyor icimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar