vimpir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Arkadaslar merhaba hayrına wow oynayipta ingilizce bilmeyenler icin ufaktan birseyler yapmaya calisicam. Arastiriyorum ama henuz bulamadim.Aşağıdaki sayfanin kaynagina nasil ulasabilirim. (Elestirileriniz olursa lutfen ozelden yazin allah askina) http://www.wowhead.com/talent#b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Boş bir uğraş olacak bence zamanını heba etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bu talent agacinin türkçeleşmişi vardır illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Normal yollardan bulaman. Adamlara sormayı deneyebilirsin, muhtemelen vardır bi API'leri, ya da en kötü ihtimal lokalizasyon yapcam yardımcı olun dersin, olurlar. Ben 3D model viewer'ı nasıl yaptıklarını sormuştum, adam basitçene de olsa bi güzel anlatmıştı javasını jogl ile, flashını da hazır bi library'nin üzerine çıkarak yaptık diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar