Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Offf topige bak... Kokorec, midye tava, Pideli kofte, iskender, netcafe... Turkce muhabbet yapmak... Arkadaslarim, ailem tabiki. Ayrica yurdum, oruc tutan insanlari bile gormek... Ya daha biraz once canim lahmacun cekti ama nerden bulucaz ! Yurrta olmak guzel birsey, boyle gurbette daha guzel anlasiliyor. Hadi herkez bilsin degerini...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Xaer_Aloneheart, 19 Ekim 2004 01:33 tarihinde demiş ki: ya simdi süper sehir new york diyelim.. gittiniz.. vapurda cay icip karsidan karsiya gecmeyi ozlemez misiniz?? Taxime gidip içmeyi özlemez misiniz?? kavun peynir raki kombinasyonunu özlemez misiniz?? tophaneye gidip nargile tüttürmeyi?? Taxiye binip de söförün derdini dinlemek ne kadar bazen sikici olsa da onun muhabbeti özlenmez mi? yoldan gecen herangi birine "atesin varmi" lafini amerikada sölesen adam bi garip bakar sana.. veya herangi baska bi ülke.. Ne istanbulmus be :) düsündükçe daha bi degerli gelio valla.. 1) burda da vapur var :) 2) burda icecek yer coooooook var :-p 3) kavun peynir raki kombinasyonu hemen nehrin karsisinda bir yerde var. 4) nargile bol bol var nargile manyagi amerikalilar bile var. 5) taxide soforun derdini de hic dinlememistim :-p ztn metro kullaniliyo taxi diil taxiler cok paali. 6) asil amerikada halk cok interaktif. yolda yuruyen birine atesin var mi dersen muhabbet acma ihtimali bile var. (ehe birine olmus dumur dumur anlattiydi :-p) yani garipsemiyolar tam tersi. 7) ama evet ist i ozledim :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 sicak corba mantigini ozledim. burda insanlar corba icmiyo var mi bole bisi.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Tek özleyeceğim şey,biriki arkadaş,akrabalar,kokoreç.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Herseyi ozlenir, herseyi ozledim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Az şey.[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ailemi ve arkadaslarimi , gidecegim yere gorede yemekleri ozlerim heralde[signature][hline]|Gazi| With The Songs of Bragi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İstanbulu[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 İtalya dışında bir yere gidersem çok şeyi özleyeceğim kesin... Kuzey Avrupa'da 1 hafta yaşayabileceğimi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 kuru fasuliye yi özlerim galiba[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar