Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Lopeth said: koşmak yürümek değil mesele nabız %165-&185 aralığına gelsinde, isterse balık tutsun nabız aralığı sende farklı bende farklı ben 170 nabız ile koşarken sen 130 nabız a çıkınca bayılırsın vucut endekslerini ölçtürüp buna göre ayarlamak gerek . %11 yağ %79 kas 1,87 boy 92 kilo 17x nabızda bisiklet sürüyorum misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 az ye, o dötü kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Wolas said: Lopeth said: koşmak yürümek değil mesele nabız %165-&185 aralığına gelsinde, isterse balık tutsun nabız aralığı sende farklı bende farklı ben 170 nabız ile koşarken sen 130 nabız a çıkınca bayılırsın vucut endekslerini ölçtürüp buna göre ayarlamak gerek . %11 yağ %79 kas 1,87 boy 92 kilo 17x nabızda bisiklet sürüyorum misal Onun için yüzde olarak verdim zaten normali 100 ise 165-185 1000 se 1650-1850 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hıı dikkat etmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Pewpew said: Ardeth said: eylüle kadar zayıflıyamazsın kusura bakmada ardeth çok bilmislik yapiyosun yok yav sadece baltalı ilahlık yapmaktı amacım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tamam o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ben 20 subatta basladim saglikli beslenmeye. Basladigimda 90+ filandim. Tartilmadim moralim bozulmasin diye. 24 subatta hastalandim 1 hafta yatak dösek ama bozmadim dieti. 3 hafta olmus ben kesin bi 10 kilo verdim. Sagliksiz da beslenmedim. Sabah kahvaltimi yaptim tam bugday ekmegi + mozarella + bal/recel, meyvemi yedim etimi yedim. Aksam yemegimi 4-5 gibi yedim eger karbonhidrat tükettiysem glyx-diet tablosundan saglikli ve kansekerini indi-cikti yaptirtmayacak olanlari sectim. Misal dogal pirinc. Haftada 1-2 tatlimi yedim. Günde 1-2 avuc ceviz yedim. Bol su ictim. Bütün gün ayakta calismam da gerekiyo. Su an yolun %25'ini tamamladim diyorum kendi icimden. Kilo vermem yavaslayacak zamanla. Akabinde agirlik calismali ve sekillendirme calismalarina girmeliyim. Hedefim yaza hos bir vücutla denize girmek. Bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ayfon said: Ben 20 subatta basladim saglikli beslenmeye. Basladigimda 90+ filandim. Tartilmadim moralim bozulmasin diye. 24 subatta hastalandim 1 hafta yatak dösek ama bozmadim dieti. 3 hafta olmus ben kesin bi 10 kilo verdim. Sagliksiz da beslenmedim. Sabah kahvaltimi yaptim tam bugday ekmegi + mozarella + bal/recel, meyvemi yedim etimi yedim. Aksam yemegimi 4-5 gibi yedim eger karbonhidrat tükettiysem glyx-diet tablosundan saglikli ve kansekerini indi-cikti yaptirtmayacak olanlari sectim. Misal dogal pirinc. Haftada 1-2 tatlimi yedim. Günde 1-2 avuc ceviz yedim. Bol su ictim. Bütün gün ayakta calismam da gerekiyo. Su an yolun %25'ini tamamladim diyorum kendi icimden. Kilo vermem yavaslayacak zamanla. Akabinde agirlik calismali ve sekillendirme calismalarina girmeliyim. Hedefim yaza hos bir vücutla denize girmek. Bakalim... glyx-diet tablosu falan? tam olarak bu perhizin düzenini neye göre yapıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 homini gırtlak yiyin yiyin soora ben nasıl zayıflıcam diyin =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Düzenli bir yaşamınız varsa Paleo yapın işte, baya hızlı veriliyor. Ama devamlı dışardan yemek zorundaysanız devam ettirmek çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Glyx-diet aslinda tam olarak bir diet degil basta onu söyliyim. Beslenme seklini degistirmeye dayali. Almanca sayfalardan takip ediyorum o yüzden paylasmamin pek bi faydasi olmaz ama kisaca aciklamam gerekirse; Besinlerin listelendigi tablolari var ve hepsinin glyx oranlari yazili. ayni zamanda her besinin 3 farkli rengi var. Yesil-sari-kirmizi. Senin de tahmin edecegin gibi yesil tüketimi pozitif, kirmizi ise kesinlikle uzak durulmasi gereken yiyecekler. Kirmizi renkli besinler kan sekerinin hizlica yükselmesini ve insülin salgilanmasini saglar. Ardindan seker hizlica düser ve aclik hissi kolayca gelir. Yesil renkli gidalar kirmizilarin aksine tokluk hissini zamana yayar. Ayni zamanda bazi kurallar var uyulmasi gereken. Aksamlari kesinlikle karbonhidrat tüketilmeyecek, bol su icilecek. Aksamlari daha cok protein agirlikli. Mesela glyx dostu ve benim en cok tükettigim gidalar sunlar; Yesil elma, Portakal, Dogal pirinc, Tam bugday ekmegi, Ceviz, Yag orani az et, Ton baligi (konserve, suda) 1,5 yagli süt, zeyfin yagi, Bal (ancak balin bi cesidi olmali. türkcesini bilmiyorum. "Kaltgeschleudert" gibi bisey olmali bal) gibi gibi. http://www.glyx-tabelle.de/tabelle_5.php Siteyi genede verim belki ceviri yapmak istersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 paleo-dukan aynı şey gibi gördüğüm kadarıyla, sıfır karbonhidrat, proteine abanmaca, bu da bana sağlıklı gelmiyor. glyx'i duymamıştım, siteden gördüğüm kadarıyla patates yeşil, bu noktada aklım karıştı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Patates yesil olur mu hic... Pismemis patates yesil. Aman haa sakin patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 google translate kurbanı oldum o zaman :D Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 oha forumu bozdum galiba resme tıklayınca anasayfaya gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 site renk seçimi rezalet kusucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paleo ile dukan aynı şey değil. Dukanda mesela yağlar kısıtlanıyor paleo da böyle bir durum yok. Paleo da direk başlayabilirsin dukanda evreler var. Paleo direk doğadan gelen şeyleri yemek. Mesela karb kısıtlaması yoktur paleo da 2-3 elma yersin direk alırsın karb ını. Et yersin alırsın proteinini brokolini yersin lifini alırsın. Diyet değildir aslında bir yaşam biçimidir. Birde bunu güzel yönde modifiye edebilirsen kefir yoğurt onun dışında balık yağı takviyesi vb şeyler ile birde şeker bağımlığını kesebilirse bir insan beslenme konusunda hiçbir sıkıntı çekmez hareketide varsa çok sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 funq said: oha forumu bozdum galiba resme tıklayınca anasayfaya gidiyo Abi orda yag orani yesil yaziyo. neden foto'nun devamini kestin bak devami kirmizi. Glyx lambasi kirmizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Soris said: Paleo ile dukan aynı şey değil. Dukanda mesela yağlar kısıtlanıyor paleo da böyle bir durum yok. Paleo da direk başlayabilirsin dukanda evreler var. Paleo direk doğadan gelen şeyleri yemek. Mesela karb kısıtlaması yoktur paleo da 2-3 elma yersin direk alırsın karb ını. Et yersin alırsın proteinini brokolini yersin lifini alırsın. Diyet değildir aslında bir yaşam biçimidir. Birde bunu güzel yönde modifiye edebilirsen kefir yoğurt onun dışında balık yağı takviyesi vb şeyler ile birde şeker bağımlığını kesebilirse bir insan beslenme konusunda hiçbir sıkıntı çekmez hareketide varsa çok sağlıklı olur. karb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ayfon said: Abi orda yag orani yesil yaziyo. neden foto'nun devamini kestin bak devami kirmizi. Glyx lambasi kirmizi. ya ne bileyim neye bakacağımı :D Yağ kalori% trafik ve GI ışıkları diye iki şey, ikisi de anlamsız geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hergün mcdonalds ve kfc den yiyorum 2 öğün ve 22 pound verdim 1.5 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 funq said: Ayfon said: Abi orda yag orani yesil yaziyo. neden foto'nun devamini kestin bak devami kirmizi. Glyx lambasi kirmizi. ya ne bileyim neye bakacağımı :D Yağ kalori% trafik ve GI ışıkları diye iki şey, ikisi de anlamsız geldi :D Orda bi yag tabelasi var bir de glyx lambasi. Ikinci kisim yani. Eger glyx ampulü kirmizi ise önceki sayfada anlattigim gibi bu tür gidalar tüketmemelisin. Sari olanlari da az tüketmelisin. Mesela yag orani yüksek ama glyx ampulü yesil olan gidalar da var. Örnegin krem santi. Bi tabak cilek üstüne kremsanti ile yiyebilirsin. Ama üstüne pudra sekeri dökersen sictin. Mayonez de yiyebilirsin. Ama neyle? Tabiki patates kizartmasiyla degil. Sosis ile yiyebilirsin. Bir de bu durumun tam tersi var. Glyx lambasi kirmizi olupta yag orani cok düsük gidalar. Ananas, karpuz, Muz gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 herhangi biri kırmızı olmayacak yani... pek sağlıklı gelmiyor bana böyle işler işte, karpuzu muzu yemememi söyleyen bir perhize güvenemiyorum, doğal gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Anlatamadim sanirim. Karpuz ve muz kan sekerinin hizli artmasina sebep oluyo. Ayni sekilde hizli düsmesine de. Bu da kisa sürede aclik hissi uyandiriyo. Bunun yerine elma portakal yersen daha karlisin. Tok tutar. Ayrica muzu herhangi bir diette de cok tüketmemek gerektigini bilir herkes. Glyx dieti aslinda tam bir diet degil. Beslenme seklini degistirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 şurdan kırmızıları seçip yemeye başlayayım ben en iyisi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar