Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Scalanova Suflet Blaxx vs seklinde gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ironhide (templar) Spectre (Sorc) Akşama akarız ortamlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catang Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 IronHide benim yeni üye oldum. Ailenizin lameri geldi kısacası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oyun gecmisten cok daha iyi durumda, lag falan yasamadim hic, levellemek sanki biraz daha hizlanmis moblari kesmek daha rahatlamis gibi geldi bana. grafik ses muzik animasyon hepsi super. PATI guildini kuracagim sonrasinda alirim parasini ne verdiysem :P birde eger kalabalik olursak vent falan ayarlarim.. tabii once 1 ay gecsin gorelim kim duruyor kim kaciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben adam topluyayım o halde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Onysys (sorcerer) Joaron (gladiator) level 10 olunca eklerim friend liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kanuni said: tabii once 1 ay gecsin gorelim kim duruyor kim kaciyor. bence sen 1 ayı göremezsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ahaha kavgada söylenmez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ranger açayım o zaman, nasıldır ranger? hunterdan farkı nelerdir wowdaki? sanırım biraz druidlik de var demi ya ranger ya spritci ya da glad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben de acc'ı alabilirsem okçu açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catang Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Support oynayarak mutlu olacak arkadaş yok mu ? Ben buffın alasını basarım, efenime söyleyim bi heal atarım akıllara zarar gibi sözcüklerle bizi mutlu edecek birisi yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 akşama geleyim diyecem de yahu site göçük durumda nasıl acc aldınız da başladınız. http://www.aionfreetoplay.com/ adresinden deniyorum ben. wizard muadili bir class olmam yüksek ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 www.aionfreetoplay.com/website/register f5 spam açılana kadar. öbür topiğe yazın sorunları burasının amacı farklı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 gelirsem muhtemelen chanter olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Ben register olmayı başardım bir şekilde. E-maile validation geldi fakat bu seferde valid işlemi yapmıyor. "Unfortunately your account could not be validated." der başka da bişi demez. Bu arada Cleric açmayı düşünüyorum. Grind için Gladyator ortak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Pafi - Priest açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 "Draco Mortis" said: Ben register olmayı başardım bir şekilde. E-maile validation geldi fakat bu seferde valid işlemi yapmıyor. "Unfortunately your account could not be validated." der başka da bişi demez. Bu arada Cleric açmayı düşünüyorum. Grind için Gladyator ortak lazım. Bende de o hatayı verdi ama ona rağmen girdim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 pati guild on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 vay kardesim helal sana diyorum.. 1 saate oyundayim insallah, gorusuruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 1 saate falan bizde geliriz boost plx dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 8 buçuktan sonra geliyorum bende ama fakirish acc benimki lvl 10 a kadar gelemiyo muyum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Kanuni said: pati guild on! sağol kardesh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Aksam vay ak olarak geliyoruz, bizi bekleyin anaciiiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 scalanova houki onysys joaron vulrath jacihusrev guilde invite icin tell yukardakiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Minuk benim yaşlı göbekli karakterimin adı sözleştiğimiz gibi perento sorc ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar