Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Garanti Flexi Mastercard kullanıyorum ve limit olduğu halde kartım bazı yerlerde "işlem reddedildi" hatası veriyor. Manyetik alanla ilgili bir sorun olamaz çünkü eşimindeki ek kartta da aynı sorun var. Bankayı aradığımda kartta bir sorun olmadığını söylüyorlar. Benzer sorun yaşayan patiler varsa şu olaya bir el koyalım. Ben mastercard ya da flexi'den kaynaklandığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 kesin mastercard annemin finans benim garanti kıllık yapıyo sürekli. üşenip sormamıştım. genel bişeymiş demek ki. HAYFAYV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 miles&smiles mastercard var bende de garantiden daha sorun çıkarttıgını görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 sanıyorum kart numarasını değiştirmem gerekecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bende garanti extragenç kullanıyorum aynı şekilde bazı yerlerde işlem reddedildi hatasıyla karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende maximum var, visa ve hiç reddedilmedi bakiye dışında. 2008den beri kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 mulgear6 said: miles&smiles mastercard var bende de garantiden daha sorun çıkarttıgını görmedim bu vardı bende ama kapattırdım . adam akıllı taksit yapamıyorsun ,anlaşması yok pek( belki artık vardır 2 yıl önce yoktu ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 world candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 maximum imba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 copry said: mulgear6 said: miles&smiles mastercard var bende de garantiden daha sorun çıkarttıgını görmedim bu vardı bende ama kapattırdım . adam akıllı taksit yapamıyorsun ,anlaşması yok pek( belki artık vardır 2 yıl önce yoktu ama) taksit ne ki? 70k milim war su an en guzel ozelliği bonus mesela garanti pğosunda %1(plussa= bonus veriyo bu butun poslarda tam mişli alıyosun zaten shop and miles taksit için bi kart değil taksit için bonus alcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Reflective said: Bende garanti extragenç kullanıyorum aynı şekilde bazı yerlerde işlem reddedildi hatasıyla karşılaştım. mastercard mıydı visa mı? şu sorunun kaynağını bi bulalım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Maximum var bende visa kaç senedir hiç sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ahanda şikayet eden birini buldum: http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1078407 Yanlız değilim yaşasınn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 benim finansta nadiren böyle çekmez bazen mastercard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 mesela bizim karşıdaki eczane çekmiyor. yani belli pos makineleri çekmiyor. yaptıkları anlaşmaya bağlı olarak belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 var öle tatavalar ya world maximum her yerde geçio ha bide mastercard kullanmayın ben nepalde çok çektim sdsfsd visa ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Nepal'de takas yoluyla değil mi abi alışveriş tabi zorluk çekersin. Para ulaşmış mı oralara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Parayı ilk bulan Nepal'li bir köylüydü, naaptın Sigıl kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar