Jabba Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 İ$te olay budur ya gerçekten çok güzel. İnsanlar dü$ününce yapabiliyor deyimini bir kez daha gösteren bir görüntü.Her$ey çalmakla olmadığını ve her beyni olan insanın bunları yapabiliceğini gösteren bir görüntü!!! Ne demi$ler 'Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az'.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 her insan yapar ama ekip lazım böyle işler için :) bizim ülkemizde ekip kurmaksa baya bi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ne yani elfler yapamaz mi? [ya arkadaslar niye yapilan isleri kucumsuyorsunuz? Neden "her insan yapar" , "bende yaparim" , "ay hicte guzel deil" , kusmam geldi , ve benzeri seyler soyluyorsunuz? eger bu kadar kolaysa buyurun ekibi de siz kurun(eee... ekip kurmakta cocuk oyuncagidir cunku) serveri da siz yapin herseyi de siz yapin.. buyurun hodrimeydan!] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Cok emek verilmis tadir etmek gerekirken yermek de ilginc tabii..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Flash bile değil swish..[signature][hline]Yağmur sonrası güneşim ben... ++Turkmania+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ya arkadaşlar bu haritada ben çok oynadım ya bu Kalmiria nın 2nci versyonunun haritası ve baya uzun bir sure once vardı bu not:kalmiria paralı oldu :) ve 3d[signature][hline]Zaman insanı öldüren bir katildir... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ayrıca haritanın en sağında gordugunuz tunelimsi şeyde gateroom a gidiyodu... bizdeki pazar alanı gibi bişey ama küçük ve sadece gate var :)[signature][hline]Zaman insanı öldüren bir katildir... :utaniem: :utaniem: :utaniem: :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ordaki yeni npcler yeni binekleri yeni itemleri biz nasıl yapabiliriz anlatabilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: jonq, 15 Ekim 2004 18:30 tarihinde demiş ki: Gerçekçimi olsam :) Çalan muzigin ne oldugunu bilen varmı Opeth - Benighted[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki: Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: TheCoder, 15 Ekim 2004 23:27 tarihinde demiş ki: Profesyönel olarak bir şeyi yapmak iyi yapmak demek değildir, o işi iş değil hobi olarak, yani para almadan yapmak demektir bunun tam tersi olacak sanırım... Evet öyle olacaktı karıştırdım gece gece maçtan sonra[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 iyi de adamlar hede script koyup hödö gm alıp server dememişler sonuçta demek bu işin de bir karizması var önemli olan yapabilmek değil yapmak.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 harika tek kelimeyle[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet gerçekten çok hoşuma gitti Özellikle Şu Resim..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 17 Ekim 2004 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 intro yu da fena hazırlamamışlar yane[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Emek verilmiş bir çalışma. Bunlar olduğu sürece Ultima Online ölmez.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Korax +1 Bende çok beğendim[signature][hline]Hostta 1 Numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Korax, 17 Ekim 2004 01:25 tarihinde demiş ki: Emek verilmiş bir çalışma. Bunlar olduğu sürece Ultima Online ölmez. +1[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 korax çok doru sölemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elenhil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Neden Corbeau'yu bilmeden onun ilk gününden bu güne kadar yaşamadan yorumlar yapılıyor.. O kadar emeğe saygısızlık etmemelisiniz. Paticik ailesi üyelerinden bunu beklemezdik..[signature][hline]Uu & Mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel_Felandez Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Valla Adamlara Helal Olsun Tek Kelimele Güzel Bir Quest Alanına Benziyor Sanki RunUo Daki Şampiyonu Kesme Questleri Gibi[signature][hline]Göz Yaşalrın Yıkar Ruhundaki Günahları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Boş işleri takdir etmek her ne kadar anlamsız olsa da az biraz takdiri hak etmişler lakin bu şehiri planlayanlar ya hiç ortaçağ yada karanlıkçağ planlarından anlamıyorlar yada P.V.P anlayışı yüksek bir plancılık örneği sergilemişler neden diyecek olursanız iyi bir inceleyiniz resmi tekrardan.. Saygılarımla Soul..[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bief_Lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 +1[signature][hline]Bir Gun Karanlık Tamamiyle Aydınlanacak. Bir Gun Tum Galatasaraylılar Fenerli Olacak. Bir Gun İnsanlar Ultimaya İnanacak...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bief topic kasıyon sen heralde :-) Bence pekte öyle değil.Anim dosyalarıda baya büyükmüş 355 mb kadarcık :D Eh yeri geldiğinde kırıcı olabilen bi takımda olmak bazen çok hoş olabiliyo :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ekip 20 kişi Kullandıları dosya ve sistemler kendilerine ait . Animasyon dosyalarını ele geçirdim . Bir tur fotograf makinası tarzında her kareyi jpg ye ceviren bir programları var . Komik olan program 97 yılın ait ve yapan kişi bir japon . Anim.mul dosyaları 255 mb haritaları sistem olarak biraz farklı calısıyor . Eğer pc nizde bulunan orj Map Sosaria değilse map calısmıyor convert edilemiyor . Oldukça mantıklı . Anim dosyalarının bu denli buyuk olmasının bir diğer nedeni içinde third dawn npc lerinin bulunması falan filan . Yalnız ekip profnia ekibi kadar sağlam hatta daha sağlam :D. Tek dicek şey ; Umarız Türkiyede'de işini bu denli profosyonel yapan birileri olur ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 18 Ekim 2004 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 gerçekten çok manyak olmuş, corbeu yanında süs gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 33) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar