Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 arkadaşlar geçenlerde yeni bir pc aldım yaklasik bir ay oldu diyebilirim o kadar cok programda yuklu degil ama bilgisayar cok gec aciliyor. sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hard disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sağ baldırda çekmesi var onun, fizyoterapiye yolla iki gün, 1hafta da düz koşu yapsın işte. sonra açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yuh abi 4dk ne. startup programları/bazı servisler diyeceğim ama pek bir şey yüklü demedin. aklıma da başka bir şey gelmiyor. virus/malware olmadığına da eminsen bence hiç uğraşma format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 barbu said: hard disk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Harddisk'i control etsene. Test eden programlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 virus prograları bir sey bulamadı. isterseniz islemlerin capsini alip yukleyim. ben anlamam hangi islem windows islemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 GERGE said: Harddisk'i control etsene. Test eden programlar var. bi kac tane onerebilirr misin hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 http://e1202.hizliresim.com/u/w/339k6.png http://e1202.hizliresim.com/u/w/339kv.png bunlar çalışan programlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 başlata msconfig yazıp enter de başlatma sekmesinde neler var ona bir bak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 harddislin doluluguyla ilgili bi sebep olabilir mi? daha onceden normal aciliyordu. simdi baya bi gec aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 doluluk da etkiler tabi, ama bozulmuş da olabilir. tek tek kontrol etmen lazım bütün olasılıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 o dolulukta bile 4dk normal değil abi. benim ağzına kadar dolu 2006'da topladığım pc bile en geç 1dk da açılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 doluluk isini hallederiz ama diger olasılıklar nelerdir hocam. yukarıda gorev yoneticisinde calisan islermlerin resmini kuydum. onlara bakıp sana yabancı gelen bir seyler varsa soylersen sevinirim. bir de harddiski kontrol eden programlar varmisç onlar hakkında bi bikrim yok. yardimci olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 en basitinden bir chkdsk yap şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Windows kullanmıyorum ben, öneremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 donanımlarını da yazsana. benim anakartım yeni aldığım ekran kartını beğenmemişti, tuşuna bastıktan sonra 1-2 dakika bekliyodu öyle windowsu yüklemeye başlıyodu. farklı ekran kartlarıyla sorun çıkmıyodu. anakartı değiştirdim sorun kalmadı. pc nin en çok kitlendiği yer neresi? nerde bekliyo bu kadar açılmadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 windows acılırken siyah ekranda baya bi bekliyor acıldıktan sonra birde log in icin sifre girdikten sonra bekliyor iconların gelmesi icin. i7, 2.2ghz, 2670qm 2gb, intel hd graphics family Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 chkdsk yapınca f parametresi belirtilmemis diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 checkdisk e gerek yok, problem hdd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Laptop hdd... Sony bi ara 4200rpm disk kullanirdi ya aklima o geldi nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 problem hdd derken nasıl cozucez onu hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 dell kullanıyorum bu arada. XPS-502S67P67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 çok anlamam bu işlerden ama harddisk in ntfs ye çevrilmemiş olması falan etkiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 eklemeyi unutmusum aldıgımdan beride harddiskten sesler geliyor. yani bilgisayar calisirken katur kutur sesler cıkartıyor. ben normaldir diye dusunmustum basta ama siz hdd sorunlu olabilir deyince kıllanmaya basladim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar