nedanko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Golf A3 vs sifir fiyat araliginda hangi arabayi tercih edersiniz? Almayacagim fakat seneye tr ye donecegim icin zevkine arastirma yapiyorum, belki alirim diye. A3 cok seviyorum, ama bi yandan yahudi gibi adamim. Aliyim sorunu cikarsa bi ton para dok miyim istiyorum. Benzinde iyi olsun istiyorum, az yaksin. 1.4 vs bile surerim hic hiz gaz manyagi adam degilim. TR de uzun yollara gelsin istiyorum, dag bayir adamiyim. 4 kapili olsun, cocuk mocuk olursa kullanirim. Uzun vadeli gitsin, 5 sene satmiyim. Otomatik vites, ve standard hede hodo olsun. Iki uc cumle bile yeter. Geyik bi soru ama ciddi bi yandan yani, ciddi bakiyom bu aralar zevkine, uc asagi bes yukari fikir sahibi oliyim diye. Daha onceden cok benzer bi konu acilmissa link de verilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Abi öyle bi kriterler vermişsin ki, otomobil piyasasına yük olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 golf tabiiki fakat dacia dusterlara bakta derim,çünkü mercedes dahi türkiye yollarında hurda olabiliyor 20 senede:D golf en iyisidir candır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Benzinde iyi olsun istiyorum, az yaksin. 1.4 vs bile surerim hic hiz gaz manyagi adam degilim. 1.3 cdti motor, istanbul trafiği 5.7lt/100km mazot yakıyor. şehir dışında ise 4.3 ile 5 ay bindim. tadında en fazla 130-140km hıza çıkar. TR de uzun yollara gelsin istiyorum, dag bayir adamiyim. dizelin torku ile uzun yokuşlarda çok güzel çekişi var. istanbul-ankara-gaziantep-adana-antalya-fethiye-niğde-mersin-ankara-istanbul hattında denendi, onaylandı. 4 kapili olsun, cocuk mocuk olursa kllanirim. 4. Uzun vadeli gitsin, 5 sene satmiyim. satarken kaybettirir. 3 veya 4. yıldan sonra dökülmeler başlar diye bekliyorum. eh 5'e dayanır. Otomatik vites, ve standard hede hodo olsun. eskiye göre çok daha geliştirilmiş ve sorunsuz easytronic şanzıman (2007 modeline göre denedim oradan biliyorum), bütün donanım hedeleri, cruise controlden yağmur sensörüne, park sensöründen kararan iç dikiz aynasına varana kadar bisürü ıvır zıvır. fiyat? golfün de a3ün de çok altında. 45k. şekil yapılamayacak ve ikinci elde kaybettirecek, binmelik temiz araç, astra classic III. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 cok sagol cok yardimci cidden. Bu arada o fiyat ust sinir tabii, illa o kadarlik araba degildi demek istedigim, iyi oldu vesileyle. 30 bine icime sinen ciksa onu alirim zaten. sekil katsayisi onemsiz ama ikinci elde kaybettirme katsayisi onemli. bu arada arabanin videosuna bakiyorumda, neden boyle ses cikio? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZfhwTAOjGXw#t=768s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 A1 de guzel bu arada hmm.. Bun arada ses olayi dizel olmasindanmis sanirim. Dizellerin hepsi boyle mi ses cikarir? Benim arabadan boyle ses ciktigi icin gecen daha tamire goturdum. Bozuk gibi araba sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Selam, Golf bluemotion veya Polo da olabilir ki şu sıralar gözüm onda :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 paramecium said: Selam, Golf bluemotion veya Polo da olabilir ki şu sıralar gözüm onda :P Saygılar. şu bluemotion dsgli olsaydı valla yok satardı.:) nedanko da manuel istemiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 nedanko said: A1 de guzel bu arada hmm.. Bun arada ses olayi dizel olmasindanmis sanirim. Dizellerin hepsi boyle mi ses cikarir? Benim arabadan boyle ses ciktigi icin gecen daha tamire goturdum. Bozuk gibi araba sanki. evet dizelin kötü yanı :/ ses farkı oluyor illa ki. bu arada polo da cost/benefitte çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 SeaGle said: Abi öyle bi kriterler vermişsin ki, otomobil piyasasına yük olur :P Üff yük olurlu bir cümle kurmaya gelmiştim nedanko diyince :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ya bu amerikan araba sitelerinde neden ford fiesta hep cok iyi secilmis? sizin gorusunuz nedir tr sartlarinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bu arada golf bluemotion cok hosuma gitti harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Fiesta koy minubusu transitin mini versiyonu hala oglu 2 kere 3 aylik aracla kaza yaPti ,hala yasiyor,ayrica caddy ve berlingo tarzi araclarda uyabilir sana degerde kaybetmez 45 e aldigini 5sene sonra 35 esatatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Poloyu da es gecme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya sifir araba 3 senede yarisina dusuyo neredeyse fiyati, cok kotu bi yatirimmis. yatirimda degil hani de, 3 senelik zevk icin aylarca sirf arabaya calisiyosun, cok sacma geldi. Ikinci el almak sanki daha mantikli gibi, iki uc senelik arba almak. 3-5 sene sonra daha az deger kaybediyor arac. Daha karli cikiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 temiz bulursan öyle tabii ki. bizim ülkenin 2. el otomobil piyasası kadar aptal bir piyasa daha yok dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 @Doruk, bizim millet arabayı donanımına göre alıp amacı doğrultusunda kullanmıyorki, adam altındaki arabayı satıp yeni araba alması sırf son model olsun diye. Böyle olunca ikinci el değeri iniyor, ha bir de ülkemizde 3 senelik bir araç bile kullanıldığı yere göre yıpranması ağır olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Ee evlerde oyle galiba. Herkes ev aliyo yatirim olsun diye bakiyorum, kira satilik orani 15/20 yil. Yani 15-20 yilda amorti ediyor ev. Kiraliklar mantikli duzeyde, satilik evler ucmus fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Evleri bankalar bozdu. 900 lira aylık kredi masrafı çıkarınca ömür boyu ödüyorsun evi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Selam, Malesef 2.el almak daha mantıklı : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar