Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba tavsiyesi

nedanko

Öne çıkan mesajlar

Golf A3 vs sifir fiyat araliginda hangi arabayi tercih edersiniz?

Almayacagim fakat seneye tr ye donecegim icin zevkine arastirma yapiyorum, belki alirim diye.

A3 cok seviyorum, ama bi yandan yahudi gibi adamim. Aliyim sorunu cikarsa bi ton para dok miyim istiyorum.

Benzinde iyi olsun istiyorum, az yaksin. 1.4 vs bile surerim hic hiz gaz manyagi adam degilim.

TR de uzun yollara gelsin istiyorum, dag bayir adamiyim.

4 kapili olsun, cocuk mocuk olursa kullanirim.

Uzun vadeli gitsin, 5 sene satmiyim.

Otomatik vites, ve standard hede hodo olsun.

Iki uc cumle bile yeter. Geyik bi soru ama ciddi bi yandan yani, ciddi bakiyom bu aralar zevkine, uc asagi bes yukari fikir sahibi oliyim diye.

Daha onceden cok benzer bi konu acilmissa link de verilebilinir.
Sosyal ağlarda paylaş

Benzinde iyi olsun istiyorum, az yaksin. 1.4 vs bile surerim hic hiz gaz manyagi adam degilim.

1.3 cdti motor, istanbul trafiği 5.7lt/100km mazot yakıyor. şehir dışında ise 4.3 ile 5 ay bindim. tadında en fazla 130-140km hıza çıkar.

TR de uzun yollara gelsin istiyorum, dag bayir adamiyim.

dizelin torku ile uzun yokuşlarda çok güzel çekişi var. istanbul-ankara-gaziantep-adana-antalya-fethiye-niğde-mersin-ankara-istanbul hattında denendi, onaylandı.

4 kapili olsun, cocuk mocuk olursa kllanirim.

4.

Uzun vadeli gitsin, 5 sene satmiyim.

satarken kaybettirir. 3 veya 4. yıldan sonra dökülmeler başlar diye bekliyorum. eh 5'e dayanır.

Otomatik vites, ve standard hede hodo olsun.

eskiye göre çok daha geliştirilmiş ve sorunsuz easytronic şanzıman (2007 modeline göre denedim oradan biliyorum), bütün donanım hedeleri, cruise controlden yağmur sensörüne, park sensöründen kararan iç dikiz aynasına varana kadar bisürü ıvır zıvır.

fiyat? golfün de a3ün de çok altında. 45k.
şekil yapılamayacak ve ikinci elde kaybettirecek, binmelik temiz araç,
astra classic III.
Sosyal ağlarda paylaş

cok sagol cok yardimci cidden. Bu arada o fiyat ust sinir tabii, illa o kadarlik araba degildi demek istedigim, iyi oldu vesileyle.

30 bine icime sinen ciksa onu alirim zaten. sekil katsayisi onemsiz ama ikinci elde kaybettirme katsayisi onemli.

bu arada arabanin videosuna bakiyorumda, neden boyle ses cikio? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZfhwTAOjGXw#t=768s
Sosyal ağlarda paylaş

nedanko said:

A1 de guzel bu arada hmm..

Bun arada ses olayi dizel olmasindanmis sanirim. Dizellerin hepsi boyle mi ses cikarir? Benim arabadan boyle ses ciktigi icin gecen daha tamire goturdum. Bozuk gibi araba sanki.

evet dizelin kötü yanı :/
ses farkı oluyor illa ki.

bu arada polo da cost/benefitte çok iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sifir araba 3 senede yarisina dusuyo neredeyse fiyati, cok kotu bi yatirimmis. yatirimda degil hani de, 3 senelik zevk icin aylarca sirf arabaya calisiyosun, cok sacma geldi.

Ikinci el almak sanki daha mantikli gibi, iki uc senelik arba almak. 3-5 sene sonra daha az deger kaybediyor arac. Daha karli cikiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

@Doruk, bizim millet arabayı donanımına göre alıp amacı doğrultusunda kullanmıyorki,
adam altındaki arabayı satıp yeni araba alması sırf son model olsun diye. Böyle olunca ikinci el değeri iniyor, ha bir de ülkemizde 3 senelik bir araç bile kullanıldığı yere göre yıpranması ağır olabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...