Sensible Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 5 dakka uğraşıp şöle bişi yaptım :) http://sensible.250free.com/donus.htm[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 zuahhgaua sensible :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Süper lol[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hakkaten gitgide ibneleşmiş ve kadın na dönüşmüş dur dünüşememiş[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Oha süper olmuş resmen ifade etmiş geçiş dönemini :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sensible ABLAN Kurban olsun sana emi :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 evet yarin sunucaz hazirladigimiz bulent ersoy sunumunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Gel buraya Dünyaaaaaaaa Güzeli..[signature][hline]ZzZzZzZz Baymayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bi adam o altın varlığı nasıl kestirir anlamıyorum ya ????[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 bulent ersoy'a sorsana bu soruyu.. cig cig yesin seni! valla ayi bogan gibi varlik bulent ersoy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Biri vardı önce kadın sonra erkek sonra kadın filan oldu deniyordu.Bu kişi Bülent Ersoy olmasın sakın.Dehşete kapıldım zaten bunu duyunca.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bülent Ersoy a laf yok!!! Onun adında yasa var anayasada bea! Bülent Ersoy Yasası :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 19 Ekim 2004 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: cmrownz, 18 Ekim 2004 21:06 tarihinde demiş ki: bi adam o altın varlığı nasıl kestirir anlamıyorum ya ???? Demek ki onun varkıl pek altın değilmiş :) said: lancelotdulac, 18 Ekim 2004 23:51 tarihinde demiş ki: Biri vardı önce kadın sonra erkek sonra kadın filan oldu deniyordu.Bu kişi Bülent Ersoy olmasın sakın.Dehşete kapıldım zaten bunu duyunca. Çok gençsin sanırım dostum. ---- Bu arada bi olay anlatayım sizlere: Sanırım 2 sene önce bülent ersoy klibince oynatacak erkek oyuncu arıyordu.. seçmeler falan oldu bööle sonra mavi gözlü yakışıklı bi çocuğu kestirdi gözüne. aldu çocuğu yanına basın toplantısı yapıyorlar. bülent ablamız çocuğu övdükten sonra mikrofon çocuğa uzandı. çocuğun kırdığı pot çok büyükdü :D -bülent bey ile çalışmak benim için onurdur :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Allah korusun demekten başk birşey diyemiyorum Bülent Ersoy konusunda.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bülent Ersoy'la pek ilgim olmadığından bilemiyorum.Gençliğime verilebilir tabii ama bu söylenen doğru değildir herhalde o zaman böyel bir mesaj attığına göre bu anlamı çıkarıyorum. Yani rahatladım öyle birşey olsa aman tanrım diye inleyecektim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 said: sheref, 19 Ekim 2004 00:16 tarihinde demiş ki: bülent bey ile çalışmak benim için onurdur daha da devamını getirmişti kıvırmaya çalışırken "hayır şimdi yanlış anlaşılmasın biz bülent abi diyoruz arkadaşlar arasında mahallede hep o yüzden dilim alışmış" :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bence bunların hepsi evrim teorisini ispatlıyor..[signature][hline]Yaşanmış hikayedir.. - Anne PmaAbsoluteUri değeri konfigurasyon dosyasının içinde verilmelidir.. - Neee?? - Zıııııttt Erenköy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 arto dışında katılıyorum =) Artoyu mehmet ali çıkardı zaten =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 erdogani sevmiorum hic ama o resmi silin.. bilmediginiz seyler konusunda hele ki bu insan bizim baskanimizsa bizi temsil ediosa yorum yapmayin.. senle biseyi olduysa bilemem tabii..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ROFL resımlere bakarken acık-alın basbakan cıktı dumur oldum amuhahaha ıyıkı gece gormemısım yoksa ruyama gırerdı o resım ne ole at hırsızı gıbı lol[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yuh abi erdogan ile ne alakasi var.. bende hic sevmem erdogani ama bence biraz agir kacmis bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar