Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Arkadaslar Bulent Ersoy'un cinsiyet degistirmeden onceki fotograflarini ariyorum ama bulamadim.. Siz de nacizane arastirirmisiniz.. Cok onemli benim icin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 allah allah ilk defa bu kadar garip bi istek görüyorum[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: UnKnownTR, 17 Ekim 2004 12:16 tarihinde demiş ki: Cok onemli benim icin! :) eh bu arada bende merak ettim öyle görmeyeli baya uzun seneler oldu ehe du bakim nasıldı googledada bulunmuyo sankim?[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Sinifta herkez bir unlu'nun sunumunu hazirlayacak da.. Biz de arkadasla Bulent Ersoy'un hayatini sunacaz.. "Before - After" olayi.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ben soyle birsey buldum ama bu da cok kucuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Evett.. Normal foto deilde plaklarin kapaklarinin resimlerini buldum. Isıme yarar sanirim bunlar.. Bunlar da gecis donemindekiler sanirim.. :-P Burada artik baya bi asama kat etmis oldugunu goruyoruz..[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 17 Ekim 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ahah geçiş olayına felan bittim[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Puhahaha ohahahah uhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 tüm müzük marketlerde..[signature][hline]Ses..Ses veriyorum ses.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hmm geçiş dönemi enteresanmış[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 dönmüş daha iyi olmuş eheh[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Erkekken bile erkeğe benzemiyomuş ki ;)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 erkekken şimdikinden daha çok kadına benziyomuş lol[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ahaha geçiş dönemi süper ya[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Predator-, 17 Ekim 2004 13:59 tarihinde demiş ki: erkekken şimdikinden daha çok kadına benziyomuş lol Kesinlikle katılıyorum :D[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro :hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Bakamam ben tutar beni[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 zuahahah koptum ya !!!!......[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Eheh evet bencede. Varmış bunun hamurunda ama baksanıza şu kaşa göze yüze endama :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Meşin yuvarlak gördüm sanki[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 lol[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 MUhaahhaha bu ne lan Allah kimseyi böyle değiştirmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Ne yapıcaksın acaba bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 konunun baslarinda yazmistim ne yapacagimi ama.. said: UnKnownTR, 17 Ekim 2004 12:28 tarihinde demiş ki: Sinifta herkez bir unlu'nun sunumunu hazirlayacak da.. Biz de arkadasla Bulent Ersoy'un hayatini sunacaz.. "Before - After" olayi.. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 okulda eğlence olacak bu sunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 tabiki! ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar