demode Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Merhaba, Madonna konseri için bilet almıştım fakat iptal etmek istediğimde mümkün olmadığını söylemektedirler. Bunun gibi bir sorunla karşılaşan var mı? Başvurulabilecek bir kanal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ancak konser iptali veya ertlemesi durumunda iptal ettirebiliyosun sanıyorum. jamiroquai da öyle demişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Düşün, bileti aldın, bileti karaborsada sattın, sonra biletixi profit yapmak için "iptal ettiricem" diye arıyorsun nereden bilsin adamlar? Hani paranı çıkarmak istiyorsan üzerine biraz kar koy karaborsada sat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Bu arada şimdi gördüm bütün biletler satılmış :) Pazar alanına ilan koyayım aldığım fiyata satmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 aldığın fiyata mı? 100TL'lik yerleri 700TL'den satanlar var şuan bile karaborsa'da, deli gibi karaborsa dönüyor şuan, arkadaş twitter'ına madonna konserinin biletleri tükenmiş, vay ... tarzı birşey yazdı. 6 karaborsacı çıkmış satalım istiyorsan sana diye asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FACETOFACE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 demode biletini kaç tl den satıcakın ben alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ben demodenin menejeriyim. demode biletini en az 400 tl'den satışa çıkardı, açık arttırma sisteminde devam edicek. parayı kırışıyorz demode kıpskıpskıps ;) *winkwink* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar