Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Muthis sosyal analiz yapiliyor. Insanlarin halini bizatihi goruyorsunuz. Mesela bu postu yazarken Mersin'in varoslarindaki cocuklarla, amcalarla konusuyorlar, insanlar nasil bir ortamda kulturde yasiyor gozlemlenebiliyor cok faydali ve enteresan buldum. Bir suru ilginc gozlem yapabilirsiniz. Mesela en Kurdun bile Kurtcesi cok guclu degil hep Turkceye kayiyor. Ya da guzel bir amca vardi az once belli ki bayagi gariban esini hastaneye goturuyor ama cok tatliydi guler yuzlu hareketli.. Yani o insanlarla empatize etmek icin de guzel bir arac. Paylasmak istedim :) http://www.trt.net.tr/televizyon/sayfa/canli.aspx?kanal=TV6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bu trt 6 kurulunca,devlet yıkılacak demişlerdi,şükürler olsun yıkılmadık ayaktayız :p ara sıra bende bakıyorum mem u zin adlı bir dizi başlayacaktı,eski bir efsanenin dizileştirilmiş hali işte bu bizim hikayemiz rım rım rım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 güzelim mersinin deyim yerindeyse ağzına sıçtıktan sonra 6 dan qq yapmaları paha biçilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Lopeth said: güzelim mersinin deyim yerindeyse ağzına sıçtıktan sonra 6 dan qq yapmaları paha biçilmez 80 yıl kro,maganda,ayı diye aşağılanan bir halkın intikamı gibi geliyor bana.. edit:bu arada devlet 50 yıl sivasın batısına doğum kontrol zımbırtısını uygulamasaydı kardeşim,herifler düzine düzine çocuk yaparken bizimkiler aa ikinciyi yaparsak aç kalırız açıkta kalırız mantığına evrildi maalesef edit2:bu arada aşağıdaki videoyu izlemeyenler tekrar izlesin.13 yılda nerelere gelmiş bu ülke dikkat edin 13 sene önce şiir okuyor diye içeri attıkları bir belediye başkanının,karşı devrimin simgesi olan bir sanatçıyla kolkola nasıl bir zafer kazandıklarının resmidir bugün helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yalnız o yıllarda söylediklerinin nasıl tam tersini yapıyor ha takiye denilen şey bu işte. afiyetle yiyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 saplashaman said: Lopeth said: güzelim mersinin deyim yerindeyse ağzına sıçtıktan sonra 6 dan qq yapmaları paha biçilmez 80 yıl kro,maganda,ayı diye aşağılanan bir halkın intikamı gibi geliyor bana.. edit:bu arada devlet 50 yıl sivasın batısına doğum kontrol zımbırtısını uygulamasaydı kardeşim,herifler düzine düzine çocuk yaparken bizimkiler aa ikinciyi yaparsak aç kalırız açıkta kalırız mantığına evrildi maalesef edit2:bu arada aşağıdaki videoyu izlemeyenler tekrar izlesin.13 yılda nerelere gelmiş bu ülke dikkat edin 13 sene önce şiir okuyor diye içeri attıkları bir belediye başkanının,karşı devrimin simgesi olan bir sanatçıyla kolkola nasıl bir zafer kazandıklarının resmidir bugün helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum... Kamera nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Şimdi şiir okumana bile gerek kalmadan içeriye giriyorsun. HELALL OSSSUNN BAŞBAGANNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 saplashaman said: 13 sene önce şiir okuyor diye içeri attıkları bir belediye başkanının,karşı devrimin simgesi olan bir sanatçıyla kolkola nasıl bir zafer kazandıklarının resmidir bugün helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum... dün askerin canını sıkan şiir okuyunca hapse atıyorlardı, bugün iktidarın canını sıkan şiir okursan-kitap yazarsan hapse atıyorlar. Gerçekten de 13 yıldır nerden nereye gelmiş ülke helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Myshkin said: saplashaman said: 13 sene önce şiir okuyor diye içeri attıkları bir belediye başkanının,karşı devrimin simgesi olan bir sanatçıyla kolkola nasıl bir zafer kazandıklarının resmidir bugün helal olsun diyorum başkada birşey demiyorum... dün askerin canını sıkan şiir okuyunca hapse atıyorlardı, bugün iktidarın canını sıkan şiir okursan-kitap yazarsan hapse atıyorlar. Gerçekten de 13 yıldır nerden nereye gelmiş ülke helal olsun. bence burada bir suçlu arıyorsan,terör örgütü yüzünden günde 50 askerin şehit olduğu zamanlarda 1.sıraya irticayı koyanları suçla,yada ne bileyim ikna odası kuranları . atın intikamı durumu şu anki durum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bunları öğrenmek için trt 6 ya ihtiyaç duyuyosanız sizin ayıbınız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 saplashaman said: Myshkin said: dün askerin canını sıkan şiir okuyunca hapse atıyorlardı, bugün iktidarın canını sıkan şiir okursan-kitap yazarsan hapse atıyorlar. Gerçekten de 13 yıldır nerden nereye gelmiş ülke helal olsun. bence burada bir suçlu arıyorsan,terör örgütü yüzünden günde 50 askerin şehit olduğu zamanlarda 1.sıraya irticayı koyanları suçla,yada ne bileyim ikna odası kuranları . atın intikamı durumu şu anki durum:D forumda bana mesaj yazdığında cevap atmayacağım kişiler listesine seni de ekledim tebrikler. kimin acc. u sun bilmiyorum ama senin başarısızlığında insanlar mevcuttu önceden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 üzüldüm.. edit:bide ne kadar gölgesinden korkan insanlar var ya,kimsenin 2.accountu değilim lafını 50 kere söyledim hala itham ediyorsunuz ama dediğim gibi üzüldüm veya üzülmedim bana cevap yazman bende bir şey noksanlaştırmaz aksine önyargıyla bakan bir kişi eksilir yakamdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 saplashaman said: bence burada bir suçlu arıyorsan,terör örgütü yüzünden günde 50 askerin şehit olduğu zamanlarda 1.sıraya irticayı koyanları suçla,yada ne bileyim ikna odası kuranları . atın intikamı durumu şu anki durum:D yav ne fark eder o zaman ikna odasıydı bugün dindar nesil. terör örgütü yüzünden yine bilmem kaç asker şehit olurken başbakan çıkıp "bayramdan sonra (kurbandı sanırım) gerekli cevap verilecektir" gibi komik şeyler söyleyebiliyor. MIT mesela gerçekten örgütün içine sızıp onları "barış" yapmaya mı zorlamak istedi yoksa terör örgütünü çeşitli insanların çıkar amaçlarına göre gütmek mi istedi? Aynı sorunlar bu dönem de var buna rağmen dindar nesil daha önem taşıyor başbakanın gözünde (tek bir sözünden değil genel olarak bütün hareketlerinden çıkarıyorum bunu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 kötü bir şeyin intikamını almaya çalışınca iyi bir şey olmuyor üzgünüm. sadece bu kötü birisi yapar seni. ayrıca 50 sene boyunca insan gelişiyor, toplumlar değişiyor, değerler yükseliyor, buna rağmen "ehe ehe ne buldum bakın eskiden de yapılıyormuş aynısı" diye bahane üretmek çok aptalca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar