Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava CD-Key Dağıtıyoruz! ( Diablo 2 serisi, StarCraft serisi,Warcraft Serisi ) ( Dördüncü Şans )


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar



Geçtiğimiz hafta başladığımız CD-Key dağıtma etkinliği kaldı yerden devam ediyor.İlk yaptığımız çekilişler sonuçlandı ve CD-Keyler sahiplerini buldu.İlk hafta 5 adet CD-Key dağıttık ve bu hafta’da aynı şekilde Facebook’tan sayfayı BEĞEN’ip, takip eden arkadaşlar içerisinden seçmelerimiz devam edecek.

Hala Diablo 2‘yi , Starcraft serisini ve Warcraft oyunlarını oynama şansını kaçırdıysanız.Sizlere bir fırsat sunuyoruz ve her hafta yapacağımız key dağıtımında bu oyunların içerisinden bir tane key vererek sizlere orjinal oyun sahibi yapıyoruz.

Bu sayede Battle.Net hesaplarınızdada oyun mevcut olmuş olacak hem bu oyunları internet üzerinden oynayıp , oyunu deneye bilirsiniz.Hemde Battle.net hesabınız ile Blizzard oyunlarının Betalarına kayıt yaptırabilirsiniz. ( Diablo 3 , World of Warcraft yenisi ve StarCraft II betaları gibi )

Her hafta farkı oyundan farklı keyler vereceğiz.

Haftaya Pazartesi günü ( 5 Mart 2012 ) Saat: 20:00‘da Facebook adresimizden ve sitemizden kazananların isimleri ve hangi oyundan CD-Key kazandıkları yazacak.

Her hafta farklı bir oyun ;

Her hafta Blizzard’ın oyunlarından bir demet oyun CD-Key’i vereceğiz.Bu CD-Keyler Orjinal ve Sıfır Key’lerdir.Battle.Net hesaplarınıza CD-Keyler ile oyununuzu ekleye bilir ve kendi Accountunuza oyunu sabitliye bilirsiniz.Böylelikle Accountunuzun içerisinde Blizzard oyununa sahip olma şansınız ve Blizzard oyunlarını Battle.net üzerinden oynama şansına sahip olabileceksiniz.

Bir hafta Diablo 2-Lod ve Diablo 2 serisi CD-key‘i dağıtıldığında , bir dahaki hafta StarCraft serisi CD-Key’i dağıtılacak her hafta farklı CD-Keyler ile kullanıcılarımıza Orjinal oyun dağıtacağız.

Bu haber ile beraber bu hafta başlanış bulunuyor ve 19.11.2012 tarihinde ilk keyler sonuçlar doğrultusunda sahiplerine verilecek.CD-keyler sahiplerine ulaştırıldıktan hemen sonra ikinci key dağıtımı o hafta başlamış olacak.

Sizlerde bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız yapacağınız işlem gayet kolay ; http://www.facebook.com/pages/OyunHabercisi/109457065774257 Facebook Sayfasını beğenip gerekli habere yorum bırakıp, paylaşmak.

Sizlere daha sonradan Facebook üzerinden ulaşılıp CD-Key’iniz gönderilecek ve Sitede,Facebook’ta kazanan isimler paylaşılacak.

Kazanma şansınızı artırmak için ise ; Facebook haberlerine yorum ve paylaşım yapan arkadaşların şansı bir nepze göz önünde bulundurulacak.



www.oyunhabercisi.com ekibi olarak herkeze iyi oyunlar, iyi eğlenceler diyoruz.

NOT : Arkadaşlar çekilişe katıldıktan sonra takip etmeyi unutmayın çünkü geçtiğimiz hafta seçtiğimiz kişiler içerisinde katılan arkadaşların içerisinden seçtiğimiz bir kaç kişi’ye ulaşamadık kazandıkları halde Key’lerini alamadılar ve yedekteki arkadaşlar aldılar.Takip etmezseniz kazandığınızı bilemezsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

aka biraz subscriber kapalım belki blizort bize de d3 beta verir fansite ayağına QQ

diil

muhtemelen bi ajansta o sayfa, ucuzundan fb fan sayfasını büyültmeye çalışıolar. Akıllıca, ama şu hareket reputasyonu düşürüyor.
bi sc2 key versen, özel bi bundle versen anlamlı olur ( ki kaça patlar allahaşkına ) böyle sefil baya.

Gerçi ajansa da vermemiştir bunlar bu mantıkla eheh =)

neyse reklam şeysi bu, da sc2 verin bari be
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

GM-Newbie said:

Kazanma şansınızı artırmak için ise ; Facebook haberlerine yorum ve paylaşım yapan arkadaşların şansı bir nepze göz önünde bulundurulacak.

Ahahahahahahahahahahaha



böyle kampanya yapmak Facebook'un policy'sine aykırı. Söylemiş olayım. Sonra sayfa neden uçtu vs :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...