BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bilgisayarımın ekranının ışığını istediğim zaman komple kapatmak ve istediğim zman da açmak istiyorum fakat bunu yapan bir yazılım bulamadım, anladığım kadarıyla hiç bir işletim sisteminde de böyle bir uygulama yok gavurlarda yok da acaba diyorum bizdn biri bunu başarmış olabilir mi? yoksa bunun için program yazılması imkansız mı?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 yök öyle bir şey
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Nasıl olmaz abi nasıl bişey o sdf. Elektrik kablosuna on/off anahtar taktırt ne diyelim sdfg. Elektriksel bişey o, yazılımla kesilmez laptop ekranlarındaki gibi.
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 laptopsa yoktur on/off belki, tam anlamadım ama olay ne
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 benim eski acer laptopumda vardı, en alt ışık şiddetine getirince kapanıyodu. macbook'umda da var.
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Abi FN tuşlarında olması lazım. F7 deki gibi bir seçenek varsa dene bakalım.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ya evet ben dizüstü bilgisayardan bahsettiğimi belritmemişim özürlerden bir çelenk o üstteki görseldeki gibi bir fonksiyon tuşu var ama klavyeyi kullandım nda çat diye açılıyor.. harici klavye bağlarsam sorun yok ve aynı şey touchpad için de geçerli harici fare-klavye iklisi varsa sorun yok da açık havada, güneşin altına çalışırken bulundupum ortamdan ötürü klavye-fare ikşlisni kullanamıyorum
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende fn f7 yapınca kapanıyo bi daha fn f7 yapana akdarda acılmıyo
Öne çıkan mesajlar