Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalıcı bir player list

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://ao.pranga.com/ bu sayede eğer "yaw benim levelımda kim var ?" , "hangi serverda kaç adam var?" vs. gibi sorunlar ortadan kalkacaktır.

sistem databeyzdeki nickleri her 30 dakikada bir update etmektedir.

sevgiler saygılar.

not: daha çok ilgi çekmesi amacıyla konu olarak açtım, bir önceki thread uzadığı için sanırım ilgi azaldı kendisine .)[hline]Ethernass UO Shard Admin
Pranga Webcoder
Kolayoyun Webcoder
Frank "Xammarx" Joor from Atlantean Clans
Zack "Oxxus" Dorph from Atlantean Clans

Mesaj tarihi:
cok guzel olmus eline saglik - her ne kadar boyle bi listede yer almak icin bir talebim veya istegim bulunmasa da =p

kucuk bi oneri: bence sayfalara bolmene gerek yok
ya da hepsini listele gibi bisi olsun, isteyen sayfa sayfa, isteyen hepsini gorsun...

bi de, altlar icin `main` diye bi field daha acabilirsin bolece kim kimin alti belli olur.
Mesaj tarihi:
eheh ne güzel liste hep clan clan clan clan die gidiyor lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
user sistemi gelemediğinden bi sapıttı sistem.. ya blackrose kardeşim wastie yada kedi ile konuşur musun bunu pepelek e alalım ... pepelek.com/aoplayers falan olur link ... şu an eğer funcom sitesi 3 denemede açılmazsa haa bu adam charını silmiş diip atıo listeden ...
Mesaj tarihi:
karakedi bu tür bi sistem yaptı zaten :)
ama tasarımını yapmaya üşendigimden 2 haftadır oylesine beklior :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...

[Bu mesaj karakedi tarafından 09 Şubat 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hatta işi abartıp üyelerin kendine ozel hikaye resim kısabilgisi gibi bölümlerde ekledim yani :)

sitesel olarak bi adet tasarımcıya ihtiyacımız war maalesef :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
  • Yeni Oluştur...