neter Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 http://ao.pranga.com/ bu sayede eğer "yaw benim levelımda kim var ?" , "hangi serverda kaç adam var?" vs. gibi sorunlar ortadan kalkacaktır. sistem databeyzdeki nickleri her 30 dakikada bir update etmektedir. sevgiler saygılar. not: daha çok ilgi çekmesi amacıyla konu olarak açtım, bir önceki thread uzadığı için sanırım ilgi azaldı kendisine .)[hline]Ethernass UO Shard Admin Pranga Webcoder Kolayoyun Webcoder Frank "Xammarx" Joor from Atlantean Clans Zack "Oxxus" Dorph from Atlantean Clans
Fibula Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 cok guzel olmus eline saglik - her ne kadar boyle bi listede yer almak icin bir talebim veya istegim bulunmasa da =p kucuk bi oneri: bence sayfalara bolmene gerek yok ya da hepsini listele gibi bisi olsun, isteyen sayfa sayfa, isteyen hepsini gorsun... bi de, altlar icin `main` diye bi field daha acabilirsin bolece kim kimin alti belli olur.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Veya user kısmı olur bir kolan olarak böylece kim kimin charı biliriz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
neter Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 en kısa sürede yapmaya çalışacağımdır , haber veririm . (zaten versiyon nodan da takip edebilirsiniz.) bu arada demin farkettim coldox'un firstname ve lastname türkçe : Harbi "Coldox" Ucube ; bu nası olabilio ?[hline]Ethernass UO Shard Admin Pranga Webcoder Kolayoyun Webcoder Frank "Xammarx" Joor from Atlantean Clans Zack "Oxxus" Dorph from Atlantean Clans
Cheater Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 petition atıorsun deıstırıolar[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 eheh ne güzel liste hep clan clan clan clan die gidiyor lol[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 böhüe! beni bulmuyo sistem?[hline] Cybron2 - Ghoul: "Anyone seen my finger?"
neter Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2003 cybron2 yazdım küt die eklendi, yukarıdaki nick bul sisteme dahil olanları aramak için. hani liste ilerde 3000 kişi olursa tek tek bakma için atıom cyb geçenleri bulabil die. geliştirecem de vakit yok, 6 bitti 2 kaldı. hadi bakalım ...[hline]Ethernass UO Shard Admin Pranga Webcoder Kolayoyun Webcoder Frank "Xammarx" Joor from Atlantean Clans Zack "Oxxus" Dorph from Atlantean Clans
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Bu listeyi sayfada bi yerde sabitlesek güzel olmaz mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 ehe bu liste eksilmi$ ayol, daha cok insan vardi sanki
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Evet hergün sayı azalıyor galiba online olmadıkça listeden siliniyor accountlar :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 alla alla benim diger karakterleri görmüyor nasılsa
neter Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 user sistemi gelemediğinden bi sapıttı sistem.. ya blackrose kardeşim wastie yada kedi ile konuşur musun bunu pepelek e alalım ... pepelek.com/aoplayers falan olur link ... şu an eğer funcom sitesi 3 denemede açılmazsa haa bu adam charını silmiş diip atıo listeden ...
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben gerekli yere yazdım bunu zamanı olunca yapar wastiee
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 karakedi bu tür bi sistem yaptı zaten :) ama tasarımını yapmaya üşendigimden 2 haftadır oylesine beklior :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... [Bu mesaj karakedi tarafından 09 Şubat 2003 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hatta işi abartıp üyelerin kendine ozel hikaye resim kısabilgisi gibi bölümlerde ekledim yani :) sitesel olarak bi adet tasarımcıya ihtiyacımız war maalesef :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Öne çıkan mesajlar