Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G+ ta kimler takip edilir öneriler


SmithWesson

Öne çıkan mesajlar

DynamicK said:

G+ mükemmel bence. Baya sardım ben. 660 takipçim varmış şimdi baktım. Fotoğrafla ilgilenenler için çok iyi. Onun dışında daha fonksiyonel twitter vari bir kullanımı var.


abi arayüzü muhteşem çalışıyo ya. FB'da iğrenç kasılıyo, salak salak takılıyo falan. bu tıkır tıkır, gayet akıcı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Arayuz on numara. Deli hizli. Gorsellik acisindan super. Tanimadigin envai cesit insani istedigin gibi ekleyebiliyorsun. Bu ekledigin kisiler de lan beni neden ekledi bu herif demeye gereksinim duymuyor. Senle paylasmak istemedigi seyi zaten paylasmayabiliyor.

Seni binlerce kisi eklerse de elinin altinda mukemmel bir reklam potansiyeli oluyor.

Buna ek olarak istedigin kisileri otomatik olarak tartismaya dahil etme gibi avantajin var.

Google hangout hedesi var.

Paylastigin herhangi bir sey google da arama yaparken karsina "bak sen bunu evvelden paylasmistin" seklinde cikiyor SERP ( search engine result page) lerde.

Buglari da hizlica duzeltiyorlar mesela en sevmedigim sey eger 5k kisi eklediysen data streaming hayvani hizli oluyor. Bu sirada bir sey paylasayim diye tikladiginda baskalari paylasim yapinca senin status box sayfanin altina kayiyordu. Ekrani kirmalik bir bugdi duzelttiler nihayet. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Tanimadigin envai cesit insani istedigin gibi ekleyebiliyorsun. Bu ekledigin kisiler de lan beni neden ekledi bu herif demeye gereksinim duymuyor. Senle paylasmak istemedigi seyi zaten paylasmayabiliyor.

bu dedigin circle mantıgından dolayımı oluyor hayatımı google emanet etmiş durumdayım bir tek g+ kullanmıyorum heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Circle mantigi sen ekledigin kisileri kategorilere bolebilesin diye. Atiyorum fotografcilari takip etmek icin duzenli listen olsun diye hepsini fotografcilar halkasina eklersin. Ileride baydin nalet olsun foto gibi dedin silersin hepsini tek seferde.

Seni takip edenler icin de iki secenek var. Karsilikli ekledigin kisiler var ise onlara ait halkalari secerek onlara ozel paylasim yapabilirsin. Ya da senin eklemedigin ama seni listesine ekleyenler ile internet uzerindeki herkes gorsun istersen paylastigin seyi public yapabilirsin.

Karsilikli ekledigin kisi fotografci ise ve fotografcilik ile ilgili paylasim yapiyor ve bunu sadece fotografcilar gorsun istiyorsan paylasirken sadece fotografcilar ile paylasmayi secersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar herşeyin en iyisini yapıyorlar da bazen geç kalıyorlar.

Türkiye'de tutmadı henüz G+ ya , ama tanıtım ve yatırım da lazım , daha hala çok erken bence. Facebook duyulmaya başlandığında , bu ne lan Yonja çakması yorumları yapılıyordu :)

G+ ı kullanmak istiyorum ama kimse kullanmayınca etrafımda bir anlamı olmuyor :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...