tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 oynayan var mi? bi bok anlamadim oyunun konusundan ama teorim bu narrator esther'in kocasi ve esther hastanede ya komada ya da ameliyat masasinda.bunlar trafik kazasi geciriyolar ve arabayi kullanan alkollu(cunku narrator hep alkolden bahsediyo ve kimyaci arkadasa sordum, duvardaki sembol alkolun simgesiymis, ama bi de elektrik semasi gibi bisey cikiyo onu anlamadim) oyunun sonunda sembolik olarak intihar ediyo esther ve martiya donusuyor(golgeye dikkat edersseniz)sonra hersey karariyor ve the end bile yazmadan bitiyor.narrator en sonunda come back falan diyo ama oluyo heralde esther orda.o ada da kadinin kafasinda kurdugu sembolik bisey heralde oyunu 1 kereden fazla bitirince duvarlardaki semboller ve narration biraz degisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hah bi de eger narrator kadinin kocasiysa neden edebi sekilde konusuyor ameliyat sirasinda veya komadayken roman yazar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 en son kontrol ettiğimde pek oynayan yoktu. :) http://forum.paticik.com/read.php?35,6146556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 aldım ama oynamaya pek vakit bulamadım yarım saat kadar bakabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 lol aramaya basinca hata verdi :( ama baya iyi yapmislar ilk oynadigimda hicbisey anlamamistim ikincide cozdum olayi ama anlamadigim cok sey var yine de mesela gemi enkazi neyi temsil ediyor kucuk taslar nedir (bobrek tasim var diyodu ama ne alaka) yoksa ada esther'in kocasini mi temsil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 kulubenin birine girince ultrason resimleri gorunuyo masanin ustunde 3 tane falan esther hamile miydi bayadir oynadigim en iyi oyun olmayan oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Zaten anlatmışsın her şeyi gerek kalmamış oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 spoiler için güzel bir icat var sol tarafta kullan arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 15 dk lık oyun tüm ayrıntılarıyla serilmiş resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 verdim ya spoileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 bravo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 yani spoiler icinde verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 1 ilk oynadigimda hicbisey anlamamistim ikincide cozdum olayi ama anlamadigim cok sey var yine de mesela gemi enkazi neyi temsil ediyor kucuk taslar nedir (bobrek tasim var diyodu ama ne alaka) yoksa ada esther'in kocasini mi temsil ediyor 2 kulubenin birine girince ultrason resimleri gorunuyo masanin ustunde 3 tane falan esther hamile miydi Ben oyuna 2 gun once bir 5 dakika girip ciktyidim bunlari hic gormedim :) Digerleri de bu kisimlari kastetmis sanirim spoiler'a alaydin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Oynayın demiyorum, tecrübe edin bunu. Oyun değil çünkü, güzel bir hikayenin akışına bırakmak gibi. Ayrıca oyunu yapan firma Türkçe dil desteğini de çıkartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar