Cermy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 olabilitesi var cunku copyright yılı 99 ayrıca tech support bolumunde kı formda en son isletım sistemi olarak 2000 gorunuyo.. hatta aletin xp uyumlu olmamasinin sebebi de eski olmasi olabilir.[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki : kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir.
Qui Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 @sheref: Baktım zaten. Drive dediği gayet cd-rom üzerine çizilmiş heralde.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ahah seref aynı anda atmısız lan[signature][hline]14 Ekim 2004 00:20 Chiptech MSN' de demiş ki : kapicam icq yu cevap vermeden mesaj atsın atarsa benımdır atmazsa ebenindir.
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Is a condom really necessary when using the male version of FuckU-FuckMe? Condoms are not just for contraception! We STRONGLY recommend using condoms with the male version of FuckU-FuckMe for sanitary reasons. bu bana yetti ahuah :-)[signature][hline]msn/mail mail icq
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 :) One Fit ALL[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 abi LAN kullanilarak baglanabilirmiyim diye bir soru var faq da. cus. madem lan dasin, git odasina orda yap dimi :-p[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Oha oda manyakmış lan danmı giricek aphaeehuauzhauhaha :D[signature][hline]msn/mail mail icq
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bilgisayari sitmek de bi ilginç yani. Programlar vs çakışınca ulan şu alete bi posta da ben çakayım diyerek mi girişecek amcam olaya acaba... Yani onun dışında tamamen gereksiz cihazlar bunlar. Hatta boş işler.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Windows Fatal Error. USB device exploded due to electric shortcut. Please visit FAQ web site. http:www.991.org[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 "Fatal error: Windows will now uninstall itself and format the disk." -Başlarm böyle işe ulan, aaah, uaaah :) Ne biçim iş bu :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ahaha süper yorumlar :) hmms işin bi diğer tarafı sen iş üstündeyken başkası kendi fuck u cihazı ile senin pc yi heklerde senin fuck u olursa fuck me ozm işin içinden nası cıkacan hani cd rom u dısarı cıkartan hekırlar var ya mazallah AREA AMSTERZ basar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 F*CK3D BY PR0C4ST T34M :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Natural Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 PAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA muahhahaha MAUAHAHAHA EHEHEHEHEHEE :D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol::lol::lol::lol: YUUHHHH diyorum ne bu ya ehaahehehaee *!gülmekten altına kaçırır*[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 hoahzauhaoah daha fazla bakmicam bu topice bi tarafımda patladı ahah akşam akşam :D[signature][hline]msn/mail mail icq
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Jadelith, 15 Ekim 2004 22:45 tarihinde demiş ki: abi LAN kullanilarak baglanabilirmiyim diye bir soru var faq da. cus. madem lan dasin, git odasina orda yap dimi :-p AHHaHAhAHAHAhA yannız sitesindeki slogana bakın: "THE ULTIMATE REMOTE SEX SOLUTION"[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bu denli gerizekalıca bir asparagası ancak habertürk verebilirdi herhalde.. gelmiş geçmiş en adi haber kanalı olsa gerek dünya üzerindeki..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 kolpanın bayrak taşıyanı, nası yemişler anlamadım lol. resimler nedir ya adam dayamış mönitöre rofl. nası yutarlar böyle bişiyi lol.[signature][hline]Vault Tec.
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 türkiyede zor bea..dial-up'la lag olur.bağlantı kopar fln.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
pan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Bonus, 16 Ekim 2004 00:07 tarihinde demiş ki: türkiyede zor bea..dial-up'la lag olur.bağlantı kopar fln. pauhahuah hay allam ya koptm :D ping yüksek diye banlanıyosun serverdan fln[signature][hline]wtf?
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 japonların ego tatmin olayı olur diyo bonus bi başka şekilde :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ekşi Sözlük'de FuFme teknolojisi :), said: Ekşi Sözlükden Tauruz, 10.07.2001 12:22 tarihinde demiş ki: bilgisayara ve microsoft'a sinirlendiğinizde, "*mına k*dumun bilgisayarı" demekle kalmayıp, bunu uygulayabileceğiniz teknoloji [signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya peki o üstündeki eject e benzer tuş nedir yaw?ne iş yapar?[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Eraqrest Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Oha! Şok oldum dicek laf bulamıyorum. Muhauhaha sinirlerim bozuldu koptum ya :D[signature][hline]Hayat sövmeyince de güzel.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: DiaBoLiC, 16 Ekim 2004 02:15 tarihinde demiş ki: ya peki o üstündeki eject e benzer tuş nedir yaw?ne iş yapar? AHAHAH! O DİSKETİ ÇIKARMAYA YARIYOR! :lol: :D İptal oldum ya... Artık Mircta felan farklı fake fake takılanları görürüz; -Do u have a Fak Meşiin? -No... -Bye![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! 00:00:00:00:01
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Acaba korumasi varmi bunnun sonra monitör kafali cocuklar görmeleim sokaklarda =P[signature][hline]Kingdom Of Celeste RoyalMessanger Sir Cromex Who he commands the past controles the future. Who he controles the Future COnquers the Past...
Öne çıkan mesajlar