SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Selam, Isıtma havalandırma dersi için, kalorifer tesisatı yapılmamış, 4-5 katlı bi bina planı lazım. Duvar kalınlıkları vs olacak sadece, biz ısı kaybı hesaplayıp petek seçimi yapıp projeye yerleştiricez. Elinde bu şekilde proje olan ve verebilecek olan varsa yardımını bekliyorum efenim. Yoksa müteahhitleri gezdireceksiniz bana sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yeni yapılmış öğrenci yurtlarına git. çoğu tesisatsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Hmm tanıdık var hacı bi dürtem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tesisati yapilmis olsa n olur, senin icin farkeden bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Onu yaparsam derse harcadığım krediye yazık abi. Naylon ödev mi olursdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 beleşemi yaptıracaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Proje yaptırmayacağım. Bu işlerle alakalı olanların eski projelerinden lazım. Yapılmış bitmiş projeler fln yani. Tabi verilmesi de bi sıkıntı yaratmayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 benim bitirmede yaptığım projenin röleveleri vardı biyerlerde ama bakmam lazım şu an telefondayım.eğer birinden bulamazsan ben yardımcı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 odtü inşaat mezunuyum. röleve ne demek bilmiyorum sdfsdf. hiçbir şey bilmiyorum ben resmen. daha işe girmedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 SeaGle said: Selam, Isıtma havalandırma dersi için, kalorifer tesisatı yapılmamış, 4-5 katlı bi bina planı lazım. Duvar kalınlıkları vs olacak sadece, biz ısı kaybı hesaplayıp petek seçimi yapıp projeye yerleştiricez. Elinde bu şekilde proje olan ve verebilecek olan varsa yardımını bekliyorum efenim. Yoksa müteahhitleri gezdireceksiniz bana sdf. autocadokulu.com'da hazır cad bina çizimleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ritmik jimnastik`te parmak ucunda yürümeye verilen addır. bilmemen normalmis asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ne çizimi lazım? Format olarak yani. Bende vardır belki arayacağım şimdi ama önce sorayım dedim. mimarlık okuyorum ArchiCAD formatında çalışıyorum. Nasıl bir çalışma yapacaksın kağıt üzerinde mi? AutoCAD üzerinde mi? ArchiCAD'den geçiş yaparız ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 AutoCAD kullanıcaz abi evet. Belki ben onu bide kağıda baskı aldırırım hesaplamaların öncesinde Ekranda çalışmak çok zor geliyor çünkü. Çok büyük olur mu ki onlar? A3 falan paklar mı, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tiLi said: odtü inşaat mezunuyum. röleve ne demek bilmiyorum sdfsdf. hiçbir şey bilmiyorum ben resmen. daha işe girmedim ama mimarlıkta dersi var. geçen dönem ömrümü yedi ama B getirmesini bildim. kısaca örnek olarak tarihi bir binayı tekrar sıfırdan adamlara inşaa ettirebilecekmiş gibi çiziyosun.. kapısındaki işlemeye kadar falan. plan, kesit cephe çıkarıyosun. restorasyon tarzı işler için olmazsa olmaz. mimari miras koruma zaten dersin adı. işleme rölöve deniyor tabi. (rölöve bu arada röleve değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ama hocaya autocad olarak teslim edicez yani. Ben sadece kağıt olarak kendim çalışırken üzerinde karalama yapmak için çıktı alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 rölöve imiş doğru yazılışı öğrenmek isteyip de bakmaya üşünenler için rölöve Fr. relevé a. 1. Eski bir sanat eserinin, bir yapının çizilerek veya boyanarak hazırlanan kopyası. 2. mim. Bir yapının bütün boyutlarını ölçerek plan, kesit ve görünüşünü yeniden çıkarma geç kalmışım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 SeaGle said: AutoCAD kullanıcaz abi evet. Belki ben onu bide kağıda baskı aldırırım hesaplamaların öncesinde Ekranda çalışmak çok zor geliyor çünkü. Çok büyük olur mu ki onlar? A3 falan paklar mı, bilemiyorum. ölçeği sana kalmış çıktı alırsan. özel bi ölçek gerekmiyosa a4'e de sığdırırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 SeaGle said: Ama hocaya autocad olarak teslim edicez yani. Ben sadece kağıt olarak kendim çalışırken üzerinde karalama yapmak için çıktı alıcam. Abi o zaman arayalım nette tonlarca apartman var aradığın gibi. Şimdi archiCAD'den autocad'e geçiş sıkıntı çıkarır zaten temiz olmaz. Bi de elimdeki projeler ticari hep sakata gelmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ha a3 e falan alırım ben onu, sonuçta karalamalık bişey olucak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Ya ben isimlerden bilemiyorum. Komple plan diyorlar, mimari plan var, imar planı mı ne vardı, bisürü plan var bilemedim benim istediğim şeyin adı ne sdf Aramalarım sonuçsuz kaldı o yüzden sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 seagle ben önceki dönem yapmıştım ısıtma havalandırma projesi, sanırım istediğin boş mimari proje. mailini verirsen gönderiyim sana benim yaptığım binayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Apartmanın işte bir tane planı olur, imar planı başka bişey. Şehir planlamayla ilgili o. Bir bölgenin falan planı oluyor küçük ölçeklerde o mesela bi imar planı. Sen şöyle bişi yapmıcak mısın? 3 oda bi salon ev mesela şuraya şuraya petek koydum diye göstericeksin falan? edit: üstteki arkadaş halletmiş sanırsam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paticik gücünün çözemediği problem yok arkadaş, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Hangi bölüm oluyor bu arada bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Makine abi, makinecinin çilesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar