SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ya kardeşimin laptopun wireless açılmıyo niye olabilirki sanki hiç wireless yokmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Detay lazım Wireless on/off button kontrol edildi mi? ( yada Fn + f(X) ) Wireless driver yüklü mü? Vaionun yazılımıda vardı gösteren gerçi biraz daha detay ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 programlara baktıgımda smartwi connection utility diye bişey var yani driver yüklü gibi wireless acma kapama tusundan acıyorum acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Peki wireless ışığı aktif oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ışıkta yanmıyo buarada program ekle kaldırdan o driverı değiştir dedim komple gitti sdf internetten bulamazmıyım wireless driver sony vaio vpceb15fx pc bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 donanım gitmiş boşuna uğraşma. düğmesi de bozulmuş olabilir bi ihtimal. daha da zor bi ihtimal BIOS'tan kapatılmış olaiblir. Ya da daha da zor bi ihtimal, bi güncelleme vs. ile gelen anakart sürücüsü wireless kartın takılı olduğu arayüzle ilgili (PCIe falan işte neyle bağlıysa) sorun çıkartmıştır. Sonuç olarak wireless kartın hiç çalışmıyor şu anda. Takılı değilmiş gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ya işin garibi sonynin kendi sitesinde bulamıyorum bu modeli yok diyo sacmalıga bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://esupport.sony.com/US/perl/model-home.pl?mdl=VPCEB15FXWI&template_id=1®ion_id=1&tab=download#/downloadTab gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hah yaptım valla sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Driver mı problem? Çalışıyor yani artık anladığım kadarıyla, gz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yok ya driver degil sanırım hatta suan driver yok gibi programlara bakıyorum hiç öyle wirelessla ilgili driver göremedim vardı smartwi utility diye bişey sildim fln ama pc'den düzelt fln bişeyler dedim oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sdfafgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 vaioda driver sorunu çekilmez. vaio update denen bir olay var. wlan driverını kaldırıyorsun aygıt yöneticisinden. sonra lan kablosunu takıyorsun açıyorsun vaio updatei o yüklüyor sana. yükleyemedin problem mi oldu. help e tıklayınca manuel çıkartıyor. orada driverın tam adı, exe adı gibi bilgiler var. googlelayınca sony eu sitesinde çatır çatır linkleri çıkıyor. indirip manuel olarak da yapabilirsin. kopmalar yaşıyordum geçenlerde baktım wlanı update edememiş bilgisayar, driver silip kurma ile hallolmuştu sorunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar