iarwain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 efenim bir arkadaşımız var kendisi deü de sinirbilimlerde doktora öğrencisi.bir de tezi var bu arkadaşımızın; şizofreni hastalarının yaşadığı bilişsel bozulmanın genetik temelinin olup olmadığı.bu arkadaşımızın gönüllülere ihtiyacı var.gönüllüler deü'ne gelip bazı nöropsikolojik testlerden geçip kan veriyorlar.ve bilim ordusunun parlak bir neferi olmaya hak kazanıyorlar.HADİ PATİŞ KANLI BİR MACERA SENİ BEKLİYOR. edit ; Şizofreni hastaları vs Sağlıklı gönüllüler şeklinde olcak patişkolar.Yani sağlıklı gönüllü olmanız lazım Şizofrenseniz zaten bu yazı kendini 10 saniye içinde yok edecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patide şizofren boldur diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patisko ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ben bu gün gittim mesela gayet eğlenceliydi zorlayı testler var.sonra hemen kan aldılar azcık.tabi bu arada merak ettiğim ve kendimden şüphelendiğim herşeyi sordum ücretsiz psikolog seansı aldım bir nevi.eğlenceliydi.katılmak isteyen olursa bana pms atması yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: patide şizofren boldur diyosun yani sadsadsad testler şizofren vs sağlıklı gönüllü şeklinde,yani ruh sağlığı yerinde olan arkadaşlar lazım daha çok patişkolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 soruları cevaplarım ama kan vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 pms ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 şizofren olduğumun bilincindeyim ben şimdi çankaya'dan çıkıp gelinmez oralara... pms ne be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi iyice bi gario oldu site yarabbim yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sosyopat olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patişko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 patişko ne lan, bu site bu zamana kadar böle zulüm görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 derin patinin oyunu bunlar dna mızı alıp fişleyecekler bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bursa olaydı giderdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 gidecek olan da 'lan gidersem patişko olcam ' der gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bari sen yapma bilim insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iarwain said: pms atması yeterli çog iyi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iarwain said: bari sen yapma bilim insanı. yok editle bence gerçekten başlığı , sana yardımcı olmak için uyardım sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Pattis istedi canım başlığı görünce, şizofren olarak katılabilirim yarışmaya ama izmire gitmem. Ne öyle köyde araştırma mı yapılırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 koy arastirmasi daha guzel olur. koy yumurtasi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 wastyrx said: Pattis istedi canım başlığı görünce, şizofren olarak katılabilirim yarışmaya ama izmire gitmem. Ne öyle köyde araştırma mı yapılırmışsen çekil kenara , sağlıklı bireyler aranıyor çalışma için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ilk postu okurken bi an pepe izlediğimi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 pms atmak ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Patişim ben evdeyim, buyursunlar gelsinler. Bornozumu giydim bekliyorum, adresi pms atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 benjani said: soruları cevaplarım ama kan vermem. iğneden korkanlara pms seçeneği varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar