EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Ya o bu değilde Almeida'nın pozisyonunda faul yok golümüzü yediler diye hüngür hüngür ağlayanlar şimdi de faul var diye ağlıyor ne komik ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Abi ben mi yanlış bakıyorum siz mi ? Ordaki Eller elmanderin diil barosun zaten? Hatta sidenin kafasından sekip omuzlarına geliyor daha topa kafa vuruşu yapılmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yok yok bak izle sidnei geri geri yürüyor orda iki gs birden zıplıyor biri kafayı vuruyor ama inerken sidnei üstüne düşüyor, yani sidnei zaten zıplamıyor geri geri gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 yok abi gollerin hepsi gayette temiz. Melo'nun golünde zaten ofsayt yok 2 adam pozisyonda değil. Son gol de ise onu vermeyen hakemle maç bile oynanmaz. Kaleci yok 6 pas içinde sidnei götünü kaldıramadı açık ve net. bastırmıyor zaten adamın eller açık. Semih'in pozisyonunu hatırlamıyorum da. Engin'e son golde sarı kart verip atması lazımdı atmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bu mu geri geri yürümek? Adamın ayakları havada topa vurulmamış ve baroşun elleri o anda sidnein omuzlarında.Tam zıplayış anında yakaladım.Zıplayamıyor artık orda baroşun eller tam omuzlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 hani sonra ben troll oluyorum ama // yıl 2012 imajlar ile futbol pozisyonu yorumlamak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 maç özeti Maçın özeti burda, o pozisyonu tam zamanında topa vurmadan durdurursanız çok daha net pozisyonu görebilirsnz, resim kalitesi düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 gs 2 futbolcunun tam yükseldikleri zamana bak, ikiside zıplarken sidnei abanmıyorlar direk zıplıyorlar sonra sidnei zıplamıyor çalışıyorki iş işten geçmiş, orda veli aslında topa zıplasaydı o faul alabilirdi orda ama o da kalenin içine girmiş direk :) bak bu resimden daha net anlayacaksın ne demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 baros zaten iki adim gerisinden zipliyo, havada carpisiyolar, neyin davasini yapiyosun anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bende sana diyorum ki sonra zıplamak mesele diil, defans oyuncusunun yükselmesine izin vermezsen faul.Eee almeidaya çalındı zilyon tane faul hepsi aynısı yükselmesine izin vermediler eller omuzlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 @dublew nasıl izin vermezsen? sidnei bariz zamanlama hatasi yapmis. elmander ve baros dokunmadan sicramislar ve sidnei kendi hatasi ile pozisyonda altta kalmis. elmander ve baros, buyrun savunmaci arkadaslar once siz sicrayacaksiniz hakkin bu senin mi diyecek? boyle sacma arguman gormedim adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 herkesin fikrine saygılıyım da bu olmayan fauller ,ofsaytlar vs bunların allah korusun tersi galatasaraya denk geldiğinde ne hakemin satışmışlığı kalıyor ne azizin federasyonu yönetişi ne mosad ajanlarının galatasaray üstündeki oyunları. dahada ilginç tarafı bunun gibi konularda attıkları msgları bulup ama sen böyle demiştin deyince kimsenin yüzü kızarmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 aquila said: baros zaten iki adim gerisinden zipliyo, havada carpisiyolar, neyin davasini yapiyosun anlamadim. Okusaydın anlardında okumadığından anlamaman normal.Havada çarpışma olması için bizim sidnein havaya çıkması lazım adam baroşun ellerinden havaya çıkamıyor.Hala havada çarpışma diyosun arkadaş özet verdik orda bi zahmet et izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Niye anlamamakta ısrar ediyosun ki? Çocuğa anlatır gibi anlatmışlar, kimse sidneye engel falan olmuyor Baros yükselmiş düşerken Sidnei ile temas ediyor, zaten golü de elmander atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 e sen izlesen boyle bi tartisma hic olmicak, ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi zorlama :) o pozisyonlarda adamlar yan yana, bunda gs futbolcular arkadan gelip zıplıyor gerideler yani birbirlerine yakın değiller bir tek veli onlara yakın o da ezilmiş kalmış zıplamaya bile korkmuş garibim. bende ilk izlediğimde faul dedim çünkü kamera tam oraya döndüğünde gslı sidnei in tepesindeydi, ama adam 3 adım arkadan zıplamış inişe geçerken çıkmış sidnei tepesine, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mighty_THoR said: herkesin fikrine saygılıyım da bu olmayan fauller ,ofsaytlar vs bunların allah korusun tersi galatasaraya denk geldiğinde ne hakemin satışmışlığı kalıyor ne azizin federasyonu yönetişi ne mosad ajanlarının galatasaray üstündeki oyunları. dahada ilginç tarafı bunun gibi konularda attıkları msgları bulup ama sen böyle demiştin deyince kimsenin yüzü kızarmıyor. Şu dediğinde çok haklısın, aç bak bi bakayım şu pozisyona göre 500 kere daha faul olan almeidanın pozisyonuna ne diye ağlamışsın ligin ilk yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 lol sen aç bakalım ağlamışmıyım. Cehaletin verdiği cesaret, her daim eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 6 aydır ortalıkta yokmuşsun,ya başka hesapla ağlamışsındır ya evde kafanı yastığa gömüp ağlamışsındır... =)), Bi de RRA nerde ya, adam şu lafı ettiği gün tuttum imzaya koydum, anlam kazandığı şu günlerde ortalıkta göremiyorum :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ulan şimdi tekraları izledikçe, bu almeida resmen stoper gibi kesmiş yaw golü, arkada pektemek resmen atıyormuş. bir de maçın başında velinin kaçırdığıda baya iyi pozisyonmuş, aynı pozisyonda elmander attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Yok abi aynı hakem ligin ilk devresinde daha hafif pozisyona faul çalınca insan gıcık oluyor zaten.. Bana göre de faul değil pozisyon ama ilk maçta niye çaldın o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 eric, aqu ve tinu size cevabım, diğer trollu sallamıyorum sdf Öncelikle amacım işte böyle kazanır gs hakem vs vs tarzı bi mesaj diil oyuzden kimse gaza gelmesin , maç bittiği gibi yolladığım ilk mesajım maçla ilgili net düşüncemdir. Konuya dönersek benim koyduğum resimde, baroş düşüşe geçmiş diil fakat elleri sidnein omuzlarında.Bakın elmanderi tartışmıyorum zaten , çünkü benim faulu yaptığını söylediğim kişi baroş.Top havada max yükseklikte, baroş güzel yükselmiş, top önünde elleriyle defansın çıkmasını engelliyorsun.Materazzi olsa o da çıkamaz o topa.Sende çıkamazsın.Defans hatalı pozisyon aldı forvet elleri defansın omzuna koyar diye bişey yok.Almeidanın pozisyonları aynısı sadece ceza sahası dışı defans max yüksekliğe çıkıp almeidanın üstünden topa vursa bile, hakem düşerken veya çıkarken tespit ederse elleri omuzlarda o pozisyon fauldur. Bana kalırsa tinu tepkiden veya baskıdan çekinipte sidnei sadece geri geri yürüyor tarzı mesaj attı benim koyduğum resimde adamın zıplamaya çalıştığı NET! son mesajım wot tartışmalarından herzaman uzak durduğum gibi bu mesajımla bitiriyorum yine. Gs ye tekrar tebrikler güzel maç, iyi mücadele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 sydnei aglamadi kimsenin agladigi kadar demis sair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ona foul verilmez abi, adamin yapabilicegi bisey yok, yukselmis karsisina adam cikmis, mecburen ustune yuklenmek zorunda kaliyo, hani adamin ziplamasini engellemek gibi bi derdi yok, ayni anda ayni yerden ziplicak olsalar tamam da, su pozisyonda yok bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 adam hiç yükselmiyo ki. zaten baros o yükselmediği için havada dengesini kaybdiyor ellerini sidneinin üzerine koyuyor. ayrıca o pozisyon yüzünden fırat aydınus gs yi kayırdı diyosanız maçın geneldinde bjk lehine kararlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar