Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

yok abi gollerin hepsi gayette temiz. Melo'nun golünde zaten ofsayt yok 2 adam pozisyonda değil.

Son gol de ise onu vermeyen hakemle maç bile oynanmaz. Kaleci yok 6 pas içinde sidnei götünü kaldıramadı açık ve net. bastırmıyor zaten adamın eller açık.

Semih'in pozisyonunu hatırlamıyorum da. Engin'e son golde sarı kart verip atması lazımdı atmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

gs 2 futbolcunun tam yükseldikleri zamana bak, ikiside zıplarken sidnei abanmıyorlar direk zıplıyorlar sonra sidnei zıplamıyor çalışıyorki iş işten geçmiş, orda veli aslında topa zıplasaydı o faul alabilirdi orda ama o da kalenin içine girmiş direk :)

bak bu resimden daha net anlayacaksın ne demek istediğimi

Sosyal ağlarda paylaş

herkesin fikrine saygılıyım da bu olmayan fauller ,ofsaytlar vs bunların allah korusun tersi galatasaraya denk geldiğinde ne hakemin satışmışlığı kalıyor ne azizin federasyonu yönetişi ne mosad ajanlarının galatasaray üstündeki oyunları.

dahada ilginç tarafı bunun gibi konularda attıkları msgları bulup ama sen böyle demiştin deyince kimsenin yüzü kızarmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

baros zaten iki adim gerisinden zipliyo, havada carpisiyolar, neyin davasini yapiyosun anlamadim.
Okusaydın anlardında okumadığından anlamaman normal.Havada çarpışma olması için bizim sidnein havaya çıkması lazım adam baroşun ellerinden havaya çıkamıyor.Hala havada çarpışma diyosun arkadaş özet verdik orda bi zahmet et izle
Sosyal ağlarda paylaş

abi zorlama :) o pozisyonlarda adamlar yan yana, bunda gs futbolcular arkadan gelip zıplıyor gerideler yani birbirlerine yakın değiller bir tek veli onlara yakın o da ezilmiş kalmış zıplamaya bile korkmuş garibim.

bende ilk izlediğimde faul dedim çünkü kamera tam oraya döndüğünde gslı sidnei in tepesindeydi, ama adam 3 adım arkadan zıplamış inişe geçerken çıkmış sidnei tepesine,
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

herkesin fikrine saygılıyım da bu olmayan fauller ,ofsaytlar vs bunların allah korusun tersi galatasaraya denk geldiğinde ne hakemin satışmışlığı kalıyor ne azizin federasyonu yönetişi ne mosad ajanlarının galatasaray üstündeki oyunları.

dahada ilginç tarafı bunun gibi konularda attıkları msgları bulup ama sen böyle demiştin deyince kimsenin yüzü kızarmıyor.

Şu dediğinde çok haklısın, aç bak bi bakayım şu pozisyona göre 500 kere daha faul olan almeidanın pozisyonuna ne diye ağlamışsın ligin ilk yarısında.
Sosyal ağlarda paylaş

eric, aqu ve tinu size cevabım, diğer trollu sallamıyorum sdf

Öncelikle amacım işte böyle kazanır gs hakem vs vs tarzı bi mesaj diil oyuzden kimse gaza gelmesin , maç bittiği gibi yolladığım ilk mesajım maçla ilgili net düşüncemdir.

Konuya dönersek benim koyduğum resimde, baroş düşüşe geçmiş diil fakat elleri sidnein omuzlarında.Bakın elmanderi tartışmıyorum zaten , çünkü benim faulu yaptığını söylediğim kişi baroş.Top havada max yükseklikte, baroş güzel yükselmiş, top önünde elleriyle defansın çıkmasını engelliyorsun.Materazzi olsa o da çıkamaz o topa.Sende çıkamazsın.Defans hatalı pozisyon aldı forvet elleri defansın omzuna koyar diye bişey yok.Almeidanın pozisyonları aynısı sadece ceza sahası dışı defans max yüksekliğe çıkıp almeidanın üstünden topa vursa bile, hakem düşerken veya çıkarken tespit ederse elleri omuzlarda o pozisyon fauldur.

Bana kalırsa tinu tepkiden veya baskıdan çekinipte sidnei sadece geri geri yürüyor tarzı mesaj attı benim koyduğum resimde adamın zıplamaya çalıştığı NET!

son mesajım wot tartışmalarından herzaman uzak durduğum gibi bu mesajımla bitiriyorum yine.

Gs ye tekrar tebrikler güzel maç, iyi mücadele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...