valequenta Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 GALATASARAY A.S - BESIKTAS J.K Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 26 Şubat Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Dev mücadele saat 19.00'da başlayacak.H2H SUPER LIG Bir tarafta UEFA'da tur atlayan, moralli ancak yorgun Besiktas; diger tarafta ligde evinde 10 mactir kaybetmeyen Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 valla umarım bu mesaj alıntılanmaz maç sonunda ama beşiktaşı güzel bi tokatlarız ilk maçta çift forvetli sisteme geçmemiştik yanılmıyorsam.tam oturmamıştı takım. şimdi seyirci falan derken minimum 3 atarız elmander reyis akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 0-0 bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 cilginlar gibi kazanicaz bu maci, boyle bagira cagira kafamizi sallayip tukurukler sacarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tokat manyagi yapmaya geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Sivok altın kafayı çakar Muslera da eeele bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bu maçın da golsüz bitmesine imkan yok bence.. eğer tanju, veli,necip,ibo ve simao falan oynuyorsa, ki dün nası oynadıklarını gördüğüm için bu yorumu yapıyorum; galatasaray kesin alır.. büyük maçları kesinlikle kaldıramıyor veli ve tanju.. ibo simao ve necip de çok formsuz gözüktüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 http://www.maltasupermarket.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/8/6/8690526013671.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Iddaa da saçmalamış iyice Galatasaray'ın orana bak, derbi sonuçta. Her ne kadar takım savunmamız ve kalecimiz Beşiktaş'tan organize bir atak sonucu gol yemeyecek gibi dursa da Sivok'un kafaları, Q7'nin şutlarına dikkat etmek lazım. Beşiktaş'ın defans 4'lüsü sene başından beri oturamadı, göbek mücadeleci olsa da bekler çok kötü. Muhtemelen en az 2 gol buluruz. 2-1 skor tahminim. Bu arada Engin ve Elmander düzelmiş, Yekta da uzun zaman sonra takımla çalışmalara başlamış. Kadroda sakat veya cezalı hiçbir oyuncu yok ilk kez Gelecek olan varsa khala ile birlikte pegasustayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 3-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 arena'da bjk'nin şansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 inönüde bank asya takımı gibi oynayan gs bu kez fena asılır maça, takımda oturdu zaten, fakat çift forvet tarzı bişey denenirse beşiktaşa karşı, yine eboue yi yerde , meloyu eller yana açılmış vaziyette izleriz tüm maç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bu maçta gs'nin kaybedecek birşeyi yok, o yüzden inönü'deki gibi anadolu styla oynamazlar. Gayet açık, gayet seri bir oyunla Beşiktaş'ı tokatlarlar. Arada hayvan gibi puan farkı var, yenilseler birşey olmaz. Kazansalar daha iyi, burada Beşiktaş'ın performansı önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 çift forvet denersek 3-0, denemezsek 2-1 kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Derbi ritim işi, Galatasaray muhtemelen santradan itibaren 20-25 dakika baya yüklenir. Beşiktaş bu dakikalarda gol gelmezse ve oyun dengeye gelirse her skora açık olur. Ama Beşiktaş'ın oyunu dengeye getirecek bir orta sahası Manu'nun yokluğunda pek yok. Necip ve Ernst muhtemelen önlerinde Veli ile çıkacak ve bu üçlü Galatasaray ortasahasını karşılayabilecek kalibrede, ama işte Elmander tam hazır ise Beşiktaş tandemi çok geriye yaslanır ve oyun sıkışır. Topu ileriye taşıma anlamında konsantre bir Q7 form durumu ne olursa olsun BQ7niz yapabilir, Eboue ve Hakan Balta sıfır hata ile oynamalı. Fernandes'in yokluğu ciddi anlamda şans bizim için, top tekniği olan orta saha başka birşey çünkü. Melo ve Selçuk'un presini karşılayabilecek oyun sıkışınca rahat bölgeye topu gönderip oyunun akışını değiştirebilecek bir adam. Bizim oyuncular standartlarında oynasa bile handikap diyorum bu Beşiktaş'a karşı. Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarsa Cenk bir Volkan değil, fena şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Egemen reis çirkef Elmander'in ayağını eline verir, öyle gelip onun bunun aşil tendonuna basmaya benzemez Kartallı Egemen'le dansetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Egemen sizin oyuncuların aşillerine çalışırken de bu kadar seviyor muydunuz kartalınızı ? Ben pek sevgi dolu kelimeler hatırlamıyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 "Tatar Ramazan" said: Egemen reis çirkef Elmander'in ayağını eline verir, öyle gelip onun bunun aşil tendonuna basmaya benzemez Kartallı Egemen'le dansetmekahaha yazık valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 BulletRide said: Egemen sizin oyuncuların aşillerine çalışırken de bu kadar seviyor muydunuz kartalınızı ? Ben pek sevgi dolu kelimeler hatırlamıyorum da yok kartal falan demiyorum yanlış anladın Kartalsporlu diye Kartallı diyorum, baya bi oyuncu çıkardı son 10 yılda Kartalspor, hep BankAsya'da ama Gençlerbirliği gibi ne uzuyor ne kısalıyor devamlı oyuncu sattığı için uyuz yöneticiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 adam bide beşiktaşlı da diil ki niye cellalendiniz böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Beraberlik olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 fb bjk kardes takım oldu ya hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bi dakka fernandes yok mu? basın galatasaraya parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Evi arabayı sattım, kartala bastım :):) -bari kafiye olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar