Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

GALATASARAY A.S - BESIKTAS J.K

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş arasında 26 Şubat Pazar günü yapılacak derbi maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Dev mücadele saat 19.00'da başlayacak.

H2H SUPER LIG

Bir tarafta UEFA'da tur atlayan, moralli ancak yorgun Besiktas; diger tarafta ligde evinde 10 mactir kaybetmeyen Galatasaray.
Sosyal ağlarda paylaş

bu maçın da golsüz bitmesine imkan yok bence..

eğer tanju, veli,necip,ibo ve simao falan oynuyorsa, ki dün nası oynadıklarını gördüğüm için bu yorumu yapıyorum; galatasaray kesin alır.. büyük maçları kesinlikle kaldıramıyor veli ve tanju.. ibo simao ve necip de çok formsuz gözüktüler
Sosyal ağlarda paylaş

Iddaa da saçmalamış iyice Galatasaray'ın orana bak, derbi sonuçta. Her ne kadar takım savunmamız ve kalecimiz Beşiktaş'tan organize bir atak sonucu gol yemeyecek gibi dursa da Sivok'un kafaları, Q7'nin şutlarına dikkat etmek lazım.

Beşiktaş'ın defans 4'lüsü sene başından beri oturamadı, göbek mücadeleci olsa da bekler çok kötü. Muhtemelen en az 2 gol buluruz. 2-1 skor tahminim.

Bu arada Engin ve Elmander düzelmiş, Yekta da uzun zaman sonra takımla çalışmalara başlamış. Kadroda sakat veya cezalı hiçbir oyuncu yok ilk kez

Gelecek olan varsa khala ile birlikte pegasustayız
Sosyal ağlarda paylaş

Derbi ritim işi, Galatasaray muhtemelen santradan itibaren 20-25 dakika baya yüklenir. Beşiktaş bu dakikalarda gol gelmezse ve oyun dengeye gelirse her skora açık olur. Ama Beşiktaş'ın oyunu dengeye getirecek bir orta sahası Manu'nun yokluğunda pek yok.

Necip ve Ernst muhtemelen önlerinde Veli ile çıkacak ve bu üçlü Galatasaray ortasahasını karşılayabilecek kalibrede, ama işte Elmander tam hazır ise Beşiktaş tandemi çok geriye yaslanır ve oyun sıkışır. Topu ileriye taşıma anlamında konsantre bir Q7 form durumu ne olursa olsun BQ7niz yapabilir, Eboue ve Hakan Balta sıfır hata ile oynamalı.

Fernandes'in yokluğu ciddi anlamda şans bizim için, top tekniği olan orta saha başka birşey çünkü. Melo ve Selçuk'un presini karşılayabilecek oyun sıkışınca rahat bölgeye topu gönderip oyunun akışını değiştirebilecek bir adam.

Bizim oyuncular standartlarında oynasa bile handikap diyorum bu Beşiktaş'a karşı. Fenerbahçe maçındaki gibi oynarlarsa Cenk bir Volkan değil, fena şeyler olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Egemen sizin oyuncuların aşillerine çalışırken de bu kadar seviyor muydunuz kartalınızı ? Ben pek sevgi dolu kelimeler hatırlamıyorum da

yok kartal falan demiyorum yanlış anladın

Kartalsporlu diye Kartallı diyorum, baya bi oyuncu çıkardı son 10 yılda Kartalspor, hep BankAsya'da ama Gençlerbirliği gibi ne uzuyor ne kısalıyor devamlı oyuncu sattığı için uyuz yöneticiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...