Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS 3 320 GB ve bazı oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde alalı daha 2 ay olmuş 320 GB PS 3 var.Oyunlar da aşağıdaki gibi.

Elder Scrolls : Skyrim
NBA 2K12
PES 2012
Assasin's Creed
Deadrising 2
GTA IV
Darksider's
Infamous 2
Sims 3

Sony Center dan aldım.İzmir içi elden teslim.Kutusu, garanti belgesi, faturaları falan herşeyi mevcut.Direk sıfır gibi almış olacaksınız.Akşamdan akşama maksimum 3-4 saat kullanıldı.Bazen doğal olarak hiç açmadım.Konsol dan istediğim verimi alamadığım için satıp pc alacağım.Fiyat konusuna gelince ciddi teklifleri özel mesajdan cevaplayacağım.

Not: Oyunları ayrı olarak satmayacağım.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
oyunları ayrı satmadan olmayacak gibi.Oyunları tek tek sattım. Şu an da sadece ps 3 satıyorum.Alalı daha 2-3 ay oldu. Fatura, Garanti ve konsol kutusu herşey mevcut.Sıfırdan tek farkı fiyatı olacaktır. Yanında ekstra olarak Orjinal sony HDMI kablo verilecektir.Ve tabi ki 1 adet içinden çıkan joystick.

Fiyat olarak 600 TL düşünüyorum.İzmir içi adrese teslim ve elden verilecektir.
Mesaj tarihi:
575 TL güncel.Gerçekten kaçmaz bu fiyata. Sıfırdan hiçbir farkı yok.

Elder Scrolls : Skyrim
Assasin's Creed
GTA IV
Sims 3

Henüz satmadığım oyunlar.Bu oyunlarla birlikte 700 TL ye bırakırım.Maksat elimden çıksın.Oyunları satsanız en aşağı 150-200 TL eder. 2 aylık makina. Daha ne yapayım. İzmir den alıcı çıkarsa evimde misafir ederim bir çay kahve içeriz canlı olarak görür makinayı.
Mesaj tarihi:
Ay sonuna kadar satamazsan ben alabilirim. Prim gelirse TV alıcam. Senden de PS alırım ama gerci o zamana kadar bu fiyata gider herelde. Evde TV olsa aksam gelirdim cayını icmeye.
  • Yeni Oluştur...