souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Elimde alalı daha 2 ay olmuş 320 GB PS 3 var.Oyunlar da aşağıdaki gibi. Elder Scrolls : Skyrim NBA 2K12 PES 2012 Assasin's Creed Deadrising 2 GTA IV Darksider's Infamous 2 Sims 3 Sony Center dan aldım.İzmir içi elden teslim.Kutusu, garanti belgesi, faturaları falan herşeyi mevcut.Direk sıfır gibi almış olacaksınız.Akşamdan akşama maksimum 3-4 saat kullanıldı.Bazen doğal olarak hiç açmadım.Konsol dan istediğim verimi alamadığım için satıp pc alacağım.Fiyat konusuna gelince ciddi teklifleri özel mesajdan cevaplayacağım. Not: Oyunları ayrı olarak satmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 belki oyunlarla da tek tek ilgilenen olabilir. dilersen onlar için de fiyat ver ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 1000 liralık oyun var orda. ayrı ayrı satmamak mantıksız olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hani nerde 1k lık oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 nba 2k12'ye talibim ben ayrı satmaya karar verirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 knox said: hani nerde 1k lık oyun araldan alırsan 2klık oyun war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hepsini tek elden satmak cafe sahıbı falan degılse alan patide ımkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 ayrı satarsan pes2012 ye talibim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 oyunları ayrı satmazsan ömür boyu gitmez o ps3 donanımhabere sadece oyunların başlığını aç 2 günde eritirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 oyunları ayrı satmadan olmayacak gibi.Oyunları tek tek sattım. Şu an da sadece ps 3 satıyorum.Alalı daha 2-3 ay oldu. Fatura, Garanti ve konsol kutusu herşey mevcut.Sıfırdan tek farkı fiyatı olacaktır. Yanında ekstra olarak Orjinal sony HDMI kablo verilecektir.Ve tabi ki 1 adet içinden çıkan joystick. Fiyat olarak 600 TL düşünüyorum.İzmir içi adrese teslim ve elden verilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 575 TL güncel.Gerçekten kaçmaz bu fiyata. Sıfırdan hiçbir farkı yok. Elder Scrolls : Skyrim Assasin's Creed GTA IV Sims 3 Henüz satmadığım oyunlar.Bu oyunlarla birlikte 700 TL ye bırakırım.Maksat elimden çıksın.Oyunları satsanız en aşağı 150-200 TL eder. 2 aylık makina. Daha ne yapayım. İzmir den alıcı çıkarsa evimde misafir ederim bir çay kahve içeriz canlı olarak görür makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ay sonuna kadar satamazsan ben alabilirim. Prim gelirse TV alıcam. Senden de PS alırım ama gerci o zamana kadar bu fiyata gider herelde. Evde TV olsa aksam gelirdim cayını icmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 her zaman beklerim illa ticaret olmasına gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 550 TL güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yahu o kadar yazdık nba 2k12 diye madem ayrı satıcan söylesene arkadaşına falan gittiyse o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 valla herşey bir anda oldu.89 TL ye aldığım oyunu 85 e satınca direk verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar