Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Niyet mektubu yazdım yurtdısındaki universiteler icin.Paragrafları su sekilde belirledim.(Computer science ile ilgili) -1. paragrafta 2,3 satır kucuklukten beri ilgim oldugunu,okumayı ogrendikten sonra dergi almaya falan -2. paragrafta okulda aktif oldugum ve basarılı oldugum hakkında deyindim(beklenenden daha kısa surede bitiridgim falan iste) -3. paragrafta bilgisayar bilimi ile ilgili dusunduklerim -4. paragrafta gidecegim ulkeyi daha once ziyaret ettigim ve begendigimi -5. paragrafta ise basvurdugum universite,alacagım dersler ve gelecekte yapacaklarım ile sonlandırdım Bu paragraflar arasında gereksiz veya olmaması gerek bir bolum var mı.? Sizinde goruslerinizi almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 İmla hataların ana dilinde bile böyleyse, ingilizcede nasıl yazdın çok merak ediyorum. hi sweety, ma plannin to enroll a master edu on ur uni. if someone before me was enrolled then i wish u happiness. if not, pls enroll me. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ben ne ingilizce yazcam.Bunu yapan tercumanlik firmalari var.10 tl ye yapiyorlar.ona mi kasicam bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 sen master yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mektubu koy diyecektim roket one see what you did there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 niyet ettim allah rızası için master yapmaya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Hayir anlamiyorum bu foruma geleli 1ay veya daha az oldu.Ne yazildiysa hep trollendi.Surda bir sey danismisim cevaptan cok elestiri var. Oturur kendim yazarim fakat herkes garanti olsun diye kontrol ettiriyor veya yazdiriyor.Gercek hayatta itibar goremeyenler,bilgisayar basinda milleti ti ye alarak mi sayginlik goruyor burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 fizban said: sen master yapma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 evet.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 O değil ama çocukluğumdan beri ilgiliyim, dergi filan alıyorum demek hala o çocukluktan çıkılmadığı izlenimi uyandırıyor. Ülkeyi beğendim demenin de bir anlamı yok. Okula başvururken böyle okulla ilgisiz şeyleri yazmayın bence. Eğer bana bir başvuru çocukluğum Chip ile geçti, København da çok güzel şehir, daha önce gelmiştim diyorsa atarım onu yani. Profesyonel olmak gerek. Biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 senin akademik hayatın kadar niyet mektubu yazmış ve okumuşumdur, troll'leme değil. master'ının değerini niyet mektubunu 10 tl'ye çevirtecek kadar görüyorsan master yapma. git pc world oku, cd veriyorlarmış. bu kadar açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 O ülkeyi daha önce ziyaret ettiysem avantaj olarak gozukuyor dedilerde bana.Daha once orda bulunmam onlar icin az da olsa onemliymis.O yuzden ona değindim. İlk paragrafı duzeltcem.Biraz sacma olmus dedigin gibi Not: Sitede gordum 1000 kelimeyi 10 tl ye cevirdiklerini.Yoksa kesin bir bilgim yok formal dokumanları ne kadara cevirdikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 undergrade mi basvuruyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 adam koca mesajda 10 tl'ye takılmış. tamam yahu sen yaz bana yolla, helalinden 200 liraya çeviririm. verdiğin değer ortaya çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 aquila said: undergrade mi basvuruyosun? Master icin Edit 1 :Elimde bir kac ornek var ama hepsi yapmacık bana gore.Kimisi halam mimardı ondan ilham aldım yazmıs.Kimi annemin yolundan gittim cunki onun bolumunu istiyordum yazmıs.Kimisi de okuyacak bolumun acıklamasını yapmıs ne alaka ise.Kimide turkiyenin en iyi universitesinde okudugunu yazmıs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Ayrıca kendin yazacak İngilizce yoksa zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Fin said: niyet ettim allah rızası için master yapmaya dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 niyet mektuplarının hepsi yalan zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 GERGE said: Ayrıca kendin yazacak İngilizce yoksa zor. Ingılızce var hatta ielts'den 6.0 almıstım(1,5 sene once).toefl'a da gircem onda da kendimi denemek istiyorumda.Bunun nedeni sadece garantiye almak.Cunki ogrendigim kadarı ile cok kucuk kelime,imla hatalarını affetmiyorlarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 IELTS'den 6 alanı ancak hazırlıktan geçiriyorlar Bilkent gibi, Boğaziçi gibi üniversitelerde. Yine de çalış biraz. Master için az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ingiltere bile 6,0 ile almıyo mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Avrupa'daki cogu okul eger lisans egitimin %100 ingilizce ise ielts/toefl'da istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bilkent 5,5 ile geçiriyor hazırlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mastersa birak cocukken aldigin dergileri, lisansta naptin onlardan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 iki kelimeyi arka arkaya koyamayan cinliler geliyo abi, takmayin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar