Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niyet Mektubu

Lancester

Öne çıkan mesajlar

Niyet mektubu yazdım yurtdısındaki universiteler icin.Paragrafları su sekilde belirledim.(Computer science ile ilgili)

-1. paragrafta 2,3 satır kucuklukten beri ilgim oldugunu,okumayı ogrendikten sonra dergi almaya falan
-2. paragrafta okulda aktif oldugum ve basarılı oldugum hakkında deyindim(beklenenden daha kısa surede bitiridgim falan iste)
-3. paragrafta bilgisayar bilimi ile ilgili dusunduklerim
-4. paragrafta gidecegim ulkeyi daha once ziyaret ettigim ve begendigimi
-5. paragrafta ise basvurdugum universite,alacagım dersler ve gelecekte yapacaklarım ile sonlandırdım

Bu paragraflar arasında gereksiz veya olmaması gerek bir bolum var mı.? Sizinde goruslerinizi almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayir anlamiyorum bu foruma geleli 1ay veya daha az oldu.Ne yazildiysa hep trollendi.Surda bir sey danismisim cevaptan cok elestiri var.

Oturur kendim yazarim fakat herkes garanti olsun diye kontrol ettiriyor veya yazdiriyor.Gercek hayatta itibar goremeyenler,bilgisayar basinda milleti ti ye alarak mi sayginlik goruyor burda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
O değil ama çocukluğumdan beri ilgiliyim, dergi filan alıyorum demek hala o çocukluktan çıkılmadığı izlenimi uyandırıyor. Ülkeyi beğendim demenin de bir anlamı yok. Okula başvururken böyle okulla ilgisiz şeyleri yazmayın bence.

Eğer bana bir başvuru çocukluğum Chip ile geçti, København da çok güzel şehir, daha önce gelmiştim diyorsa atarım onu yani. Profesyonel olmak gerek. Biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

O ülkeyi daha önce ziyaret ettiysem avantaj olarak gozukuyor dedilerde bana.Daha once orda bulunmam onlar icin az da olsa onemliymis.O yuzden ona değindim.

İlk paragrafı duzeltcem.Biraz sacma olmus dedigin gibi

Not: Sitede gordum 1000 kelimeyi 10 tl ye cevirdiklerini.Yoksa kesin bir bilgim yok formal dokumanları ne kadara cevirdikleri
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

undergrade mi basvuruyosun?

Master icin

Edit 1 :Elimde bir kac ornek var ama hepsi yapmacık bana gore.Kimisi halam mimardı ondan ilham aldım yazmıs.Kimi annemin yolundan gittim cunki onun bolumunu istiyordum yazmıs.Kimisi de okuyacak bolumun acıklamasını yapmıs ne alaka ise.Kimide turkiyenin en iyi universitesinde okudugunu yazmıs .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...