balon Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Çok uzun süredir birilerine zaman ayırma isteği duymuyorum. Evet sevgilim vardı ayrıldım, 3 ay oldu sanırım. Onla da bu çok fazla değildi, gerçi seviyordum onu fakat bu da böyleydi. Nedir bu, bunu yaşayan hisseden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben kendime zaman ayırmaıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bambi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Aynından bende var aynıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sana büyü yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ben de mevcuttaki arkadaslarima zaman ayirmayi istemiyorum bayagidir.tek basima takiliyorum cogu zaman.ama bi yandan da yeni arkadaslar edinmeyi istiyorum.du bakalim nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 bi esnaf kizini sevgili edinmemissin. egoist adamin tekisin, aksini söyleyende tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 mesela paticiğede zaman ayırmayıp bize bir iyilik yapabilirsin, kçşeye çekilmekten utanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 saclarını öne de tarıyormusun söyle bir gozunu kapatıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Bence çözüm sensin dışarıda arama cevabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 allah seni cagiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Soimyr said: mesela paticiğede zaman ayırmayıp bize bir iyilik yapabilirsin, kçşeye çekilmekten utanma. sen ve siz kimsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oldun said: saclarını öne de tarıyormusun söyle bir gozunu kapatıp saçımı kısa kestirip kendi haline bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 zaman ayırma bitsin gitsin yav. kendi kendine vakit geçirmeye ihtiyacın var demek ki. niye bunu sorun olarak görüyorsun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Şöyle yüksek lisans yapıyorum bu arada ama yılan hikayesine döndü ve beni çok yıprattı. Yani insanlara zaman ayıramamak kendime zaman ayırma ihtiyacından dolayı onu anlıyorum ama yalandan yere insanlara gülümsemek, zaman ayırmaya gayret ettiğini göstermekten ziyade, hani samimi arkadaşlarıma daha çok zaman ayırabilmek istiyorum. Beceremeyince üzücü oluyor benim için, her zaman topluluk içinde sevdiklerimle olmaktan mutlu oluyorum çünkü. Tek kalmayı sevmiyorum. Falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 said: Bu kalabalığın içinde , Yapayalnız his-set-mek-ten-se Dünyanın bir ucunda Tek başımayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 balon said: Şöyle yüksek lisans yapıyorum bu arada ama yılan hikayesine döndü ve beni çok yıprattı. Yani insanlara zaman ayıramamak kendime zaman ayırma ihtiyacından dolayı onu anlıyorum ama yalandan yere insanlara gülümsemek, zaman ayırmaya gayret ettiğini göstermekten ziyade, hani samimi arkadaşlarıma daha çok zaman ayırabilmek istiyorum. Beceremeyince üzücü oluyor benim için, her zaman topluluk içinde sevdiklerimle olmaktan mutlu oluyorum çünkü. Tek kalmayı sevmiyorum. Falan filan. biraz daha dengeleyeceksin o zaman. anladığım kadarıyla yüksek lisans'ın zor olduğu için ona daha fazla vakit ayırıyorsun, bu yüzden de samimi olduğun insanlara ayıracak vaktin pek kalmıyor. normal bir durum, fakat çok samimi olduğun bir insanlara zaman ayırmamak uzun vadede seni daha çok yıpratır bana göre. yani, samimi olduğun insanlar dışarıda kendi aralarında görüşüyorlarsa fakat sen çoğu zaman yanlarına gidemiyorsan, ve bunun nedeni de yüksek lisans ise o insanlar senden uzaklaşır. herkesin belli başlı işleri güçleri var, bu yüzden belli insanlarla her zaman görüşememek normal bir durum, ancak samimi olduğun insanlara hiç olmazsa birkaç saat bile olsa vakit ayırman gerekir bence. ben bu tip durumlarda bildiğin ilkokul mantığıyla haftalık program yapıyorum kendime. şurada insanlarla görüşeyim, şurada okul işlerini halledeyim falan gibisinden. hayatının bu bölümünü programla derim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bir de doktoraya başlama teklifi geldi hocamdan, o da aklımda. Fakat çok yıprandığım için, bir dönüm noktası olsa dahi he diyemiyorum. Bunun yanında yapmadığım bir askerlik olduğu için, kritik bir dönemde olduğu için doktora yapmam askeri tecil ettirecek böyle bir durum da var. Doktora yapmak istiyorum evet ama ne halim kaldı ne dermanım. Bir tarafta böyle bu problemlerim de var ufaktan. Ama böyle bir fırsatı bi daha da bulamam diye düşünüyorum bir taraftan da. Ne yapacağım bilmiyorum kısacası karışık biraz aklım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar