Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etik ve is hayati.

Seele

Öne çıkan mesajlar

zaman zaman cok zor durumda kaliyorum. Özelikle müsterilere yazilan faturlarda (sisteme faturalari kendim girmek zorundayim). Patronum müsteri icin yapilan islerde eksik saat yazdigimi yada az yazdigimi söylüyor. Dedigi de su eger bu kadar calisma saati varsa seninde burda isin yok ya yarim gün calis yada calisma. Bir nevi beni isten atmakla tehdit ediyor. Bana haksiz kazanc gibi geliyorki buda benim karakterime cok ters. Ha Benim unutugum zamanlarda oluyor. Müsteriye calisiyorum ama fatura yazmayi unutuyorum. Bu boktan durumdan nasil kurtulucam bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne iş yaptığını bilmiyorum ama çalışma zamanını sonradan girme.

Bi şekilde başlarken ve bitirirken ayrı ayrı kayıt tut, bi sisteme giriş yap, bi şekilde o saati not al. Sonra da aradaki farkı faturala, kimse bişi diyemez.

Ya da işten önce şu saatler arası çalışcam de. O saatler arası çalış. Girişini de öyle yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

müsterilere email mi? oha onu hayatta yapmam sonucta ekmek yedigim yer. patron avukat aninda mahkemeye verir oda ayri :)
is Software üzerine kodlama Support network yazilim danismamligi vs felanda yapiyoruz. meslegim yazilim olsada her boku yapiyorum telefonlara cikma fatura yazma postaya bakma 1. and 2. Level Support felan hersey var.
Sosyal ağlarda paylaş

avukatlik okumus ve bir kac sene calistiktan sonra birakmis. adam 15 seneden fazladir bu isi yapiyor. java 1.0 baslamis kodlamaya o derece. dün baya morali bozuktu, stresslenince stressini benden cikarir. faturaya bir kac pozisyon yazinca is azda olsa tatliya baglandi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...