Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 zaman zaman cok zor durumda kaliyorum. Özelikle müsterilere yazilan faturlarda (sisteme faturalari kendim girmek zorundayim). Patronum müsteri icin yapilan islerde eksik saat yazdigimi yada az yazdigimi söylüyor. Dedigi de su eger bu kadar calisma saati varsa seninde burda isin yok ya yarim gün calis yada calisma. Bir nevi beni isten atmakla tehdit ediyor. Bana haksiz kazanc gibi geliyorki buda benim karakterime cok ters. Ha Benim unutugum zamanlarda oluyor. Müsteriye calisiyorum ama fatura yazmayi unutuyorum. Bu boktan durumdan nasil kurtulucam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Ne iş yaptığını bilmiyorum ama çalışma zamanını sonradan girme. Bi şekilde başlarken ve bitirirken ayrı ayrı kayıt tut, bi sisteme giriş yap, bi şekilde o saati not al. Sonra da aradaki farkı faturala, kimse bişi diyemez. Ya da işten önce şu saatler arası çalışcam de. O saatler arası çalış. Girişini de öyle yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 e patronda kovar sonra. öle demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 sen işi yap boş kağıdı patrona götür sonra çıkar masaya bırak patron doldursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 daha yavaş çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 İş ne bilmiyorum ama başlarken ve bitirdiğinde saatleri not al, patron kovarsa da tüm müşterilere mail atarsın böyle böyle yaptı diye ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 patronu kov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 müsterilere email mi? oha onu hayatta yapmam sonucta ekmek yedigim yer. patron avukat aninda mahkemeye verir oda ayri :) is Software üzerine kodlama Support network yazilim danismamligi vs felanda yapiyoruz. meslegim yazilim olsada her boku yapiyorum telefonlara cikma fatura yazma postaya bakma 1. and 2. Level Support felan hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 O zaman dediğim gibi başlama ve bitirme saatlerini düzenli tut. Patrona laf edecek bişi verme, kimse iyi çalışan adamı harcamaz bi kalemde. ps: Kovarsa adam seni şu sebepten ver emaili ya yalan mı dersin mahkemede =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 iş hayatında etik metik olmaz arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 daha iyi ve görece daha etik davranan bir yer bulana kadar elindeki işi kaybetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 senko said: iş hayatında etik metik olmaz arkadaşım. köle konuştu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 patronu öldür yerine geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 patron avukat ve sen software isi falan yapiyosun.o nasil sirket abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 avukatlik okumus ve bir kac sene calistiktan sonra birakmis. adam 15 seneden fazladir bu isi yapiyor. java 1.0 baslamis kodlamaya o derece. dün baya morali bozuktu, stresslenince stressini benden cikarir. faturaya bir kac pozisyon yazinca is azda olsa tatliya baglandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar